Mam problem a moc mě to trápí i psychicky.. pred dvouma tydnama mi zacala kvas. infekce.. sla jsem ke gynekologovi ktery mi predepsal mamiror no tak jsem to zacla brat a vynechala sex po jesti globuli jsem dostala menstruaci ktera trvala tri dny no a nasledne dobrala posledni dve globule.. citila jsem se uz v poradku a druhy den jsem s partnerem mela sex ktery byl bezbolestny a den po te ale uz z bolestmi… to se mi jako vratilo? Nebo muze to byt psychikou ze predtim jsem citila tu bolest a stahl jsem se z predstavy ze setovrati? uz jsem z toho dost spatna…
Mam problem a moc mě to trápí i psychicky.. pred dvouma tydnama mi zacala kvas. infekce.. sla jsem ke gynekologovi ktery mi predepsal mamiror no tak jsem to zacla brat a vynechala sex po jesti globuli jsem dostala menstruaci ktera trvala tri dny no a nasledne dobrala posledni dve globule.. citila jsem se uz v poradku a druhy den jsem s partnerem mela sex ktery byl bezbolestny a den po te ale uz z bolestmi… to se mi jako vratilo? Nebo muze to byt psychikou ze predtim jsem citila tu bolest a stahl jsem se z predstavy ze setovrati?
uz jsem z toho dost spatna…