Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nevím jestli to sem patří, avšak zpracovávám bakalářskou práci a sháním dívku/ženu, která byla znásilněna. Vím, že je to velice intimní a citlivé téma, proto se vás takto ptám a nikoho nenutím. Byla bych neskutečně vděčná, kdyby se některá z vás našla a byla by mi ochotna pomoci. Samozřejmě by zůstalo vše anonymní, chci se pouze zeptat na pár otázek ohledně policejních úkonů a psychické újmy. Velice by mi to pomohlo.
Omlouvám se, že tu takto vystavuji „inzerát“, pouze pokouším štěstí.
Pokud byste mi byla některá ochotna pomoci, ozvěte se prosím na e-mail : ***
Děkuji!
edit adminem - kontaktní údaje
Ten e-mail pusobi tak seriózně, ze to vůbec nezní jako nejakej honimir ![]()
@skorotehotna
Taky jsem si říkala ![]()
Nick úplně první co tě napadne a e-mail to samé.
Jen, aby to zrovna nebyl “ten násilník” co to udělal a zajímají ho postupy a vyšetřování co s nim dál bude ![]()
Kdybys vystupovala pod svým skutečným jménem a byla dohledatelná třeba na Fcb, bylo by to určitě věrohodnější. Takhle si z tebe tak akorát někdo udělá dobrý den ![]()
@Russet píše:
Kdybys vystupovala pod svým skutečným jménem a byla dohledatelná třeba na Fcb, bylo by to určitě věrohodnější. Takhle si z tebe tak akorát někdo udělá dobrý den
Taky tak.
Dobrý den,
děkujeme za upozornění. ![]()
Připomínám, že je zakázáno vkládat příspěvky obsahující osobní nebo kontaktní údaje uživatele - e-mail, telefon, ICQ a jiné (pokud chcete navázat kontakt, vyměňte si kontaktní a osobní údaje prostřednictvím soukromých zpráv).
Přeji všem hezký den ![]()
Hani