Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím,
jaké máte zkušenosti se Shellacem? Vydrží vám skutečně pěkný avizované 2-3 týdny? Zkusila jsem ho nyní u nehtařky, která mi ho vychválila, ale mám ho 5 dní a jeden nehet už se loupe…
Předtím jsem leta nosila gelovky a byla jsem spokojena, 4 týdny nádhera, vím, že se to nedá srovnávat, ale nemohu tam lítat každý týden. Používá skutečně originál CND.
S rukama pracuji standardně, nic zvláštního. ![]()
Mně vydrží tak 14 dní, pak už nějaký chybičky jsou, někdy i velký. Začínám uvažovat, že ho dám dolů a pořídím si od CND Vinylux.
CND Shellack mi vydržel hezký a bez chybičky tak 3 týdny, pak už jsem musela na novou manikúru kvůli velkým odrostům. Teď jsem na MD, nehty nelakuji, mám krátké.
Pro měl byl lepší, než akryl nebo gelovky, nehet vypadá přirozeně. Gelovky nedržely vůbec. Do 2 dnů byla vždy většina polámaná, opadaná.
Prosím o radu. Když by si chtěl člověk dělat takto nehty doma, je potřeba k tomu i originál podkladový lak (base gel) a i ten vrchní (coat gel)? Doma mám jiné, tak nevím, zda to jde použít i v kombinaci s CND shellacem nebo musí být přímo tyto. Moc děkuji
Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, co je Shellac KODI? Předpokládala bych, že jde o náhražku CND, kterou vyrábí prostě jen jiná firma. Nebo se jedná o úplně jiný typ laku, s jinými vlastnostmi?
Díky ![]()