Jak to teda je s tou hennou?

24016
7.10.16 15:59

Myslim ze ne. Dodrz postup barveni, hlavne teplotu. Zelena to kdyz to moc vystydne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
7.10.16 16:11

Určitě ti to nezezelená, když budeš postupovat podle návodu. Já se roky barvila Henou a právě kaštan barví do rezava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
7.10.16 16:14

Nemusis se toho bat ;-) nechej odstup od barveni alespon 4 tydny a dej si hennu :-) pro me to nejlepsi, co jsem vlasum dosud udelala ;-) mnoho let odbarvovani vlasu bilym melirem a ted mam od henny vlasy takove viz. fotka :-) ale ja mam cistou Lamdu, coz je cerveno zrzava, jeste pridam citron, lzici oleje, bambucke maslo,2 lzice kondicioneru a med..nechvam odstat v troube na nejnizsi teplotu a nanasim teple a pak hlavu zabalim do folie+cepice a jdu spat :-) vysledek je na fotce ;-) s hnedou je to trosku jine..jsou ruzne figle na to, aby jsi nebyla zrzava..na internetu je o tom mnoho informaci, taky jsem studovala a mela strach, ale vlasy od te doby co jsem se rozhodla pro hennu mam fantasticke :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.10.16 16:23

@MonikaN.89 závidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
7.10.16 16:47

Mel by byt odstup 6tydnu mezi klasickou barvou a hennou… pokud by chemicka blondyna den po klasickem barveni barvila vlasy hennou, ta mounost zezelenani tu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27745
7.10.16 17:55

@MonikaN.89 bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
7.10.16 20:22

Taky jsem barvila hennou, na různé odstíny hnědá, mahagon, červená,,,vždycky byly potom krásné vlasy. Teď si i můj táta barví vlasy hennou, ikdyž trochu zdonucení :mrgreen:. Mamka si stěžovala že už začíná šednout a stárnout, HennaMEn pro muže byla tudíž ideální přírodní řešení :mrgreen:..u mě to časem taky dycky trochu zrezlo. Teď už mě to nebavilo a koupila jsem klasickou barvu hnědočervená,(taková ta pěnová, píšou že je bez amoniaku) navíc jsem to na hlavě nechala asi 40 minut místo 20, začetla jsem se a čas tak letěl,,,mám to teď tak hrozně tmavé, že se těším až to za pár měsíců sleze a dám si zase hennu :mrgreen:

jinak můj tip, mističku s hennou dám do kastrůlku do které naleju vařící vodu, rozmíchaná henna tak zůstane v misce stále teplá, protože nevychládá a zahrívá se odspodu od té horké vody. Jinak taky přidávám kondicionér, a někdy kávu-turka. Je to takový posilující kofeinový zábal, a navíc mi to pak i lépe voní :) možná to hodí i ten odstín více do hněda. Pokud do červena, tak ten citron je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí