Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Myslim ze ne. Dodrz postup barveni, hlavne teplotu. Zelena to kdyz to moc vystydne ![]()
Určitě ti to nezezelená, když budeš postupovat podle návodu. Já se roky barvila Henou a právě kaštan barví do rezava.
Nemusis se toho bat
nechej odstup od barveni alespon 4 tydny a dej si hennu
pro me to nejlepsi, co jsem vlasum dosud udelala
mnoho let odbarvovani vlasu bilym melirem a ted mam od henny vlasy takove viz. fotka
ale ja mam cistou Lamdu, coz je cerveno zrzava, jeste pridam citron, lzici oleje, bambucke maslo,2 lzice kondicioneru a med..nechvam odstat v troube na nejnizsi teplotu a nanasim teple a pak hlavu zabalim do folie+cepice a jdu spat
vysledek je na fotce
s hnedou je to trosku jine..jsou ruzne figle na to, aby jsi nebyla zrzava..na internetu je o tom mnoho informaci, taky jsem studovala a mela strach, ale vlasy od te doby co jsem se rozhodla pro hennu mam fantasticke ![]()
Mel by byt odstup 6tydnu mezi klasickou barvou a hennou… pokud by chemicka blondyna den po klasickem barveni barvila vlasy hennou, ta mounost zezelenani tu je…
Taky jsem barvila hennou, na různé odstíny hnědá, mahagon, červená,,,vždycky byly potom krásné vlasy. Teď si i můj táta barví vlasy hennou, ikdyž trochu zdonucení
. Mamka si stěžovala že už začíná šednout a stárnout, HennaMEn pro muže byla tudíž ideální přírodní řešení
..u mě to časem taky dycky trochu zrezlo. Teď už mě to nebavilo a koupila jsem klasickou barvu hnědočervená,(taková ta pěnová, píšou že je bez amoniaku) navíc jsem to na hlavě nechala asi 40 minut místo 20, začetla jsem se a čas tak letěl,,,mám to teď tak hrozně tmavé, že se těším až to za pár měsíců sleze a dám si zase hennu ![]()
jinak můj tip, mističku s hennou dám do kastrůlku do které naleju vařící vodu, rozmíchaná henna tak zůstane v misce stále teplá, protože nevychládá a zahrívá se odspodu od té horké vody. Jinak taky přidávám kondicionér, a někdy kávu-turka. Je to takový posilující kofeinový zábal, a navíc mi to pak i lépe voní
možná to hodí i ten odstín více do hněda. Pokud do červena, tak ten citron je fajn.