Co 2leté holčičce k Vánocům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1914
28.10.13 07:40

Co 2leté holčičce k Vánocům?

Dobré ráno všem :mavam:
Nějaké typy co koupit naší malé už mám, ale potřebovala bych ještě nějaké nápady, něco, co by naší malou mohlo opravdu zaujmout, taky bych chtěla něco takového mazlivého.. :-) Budu ráda za každý typ, co třeba budete kupovat, nebo jste třeba koupily a mělo úspěch :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
28.10.13 07:43

U nás teď vede vysavač, žehlička a žehlící prkno. Na Vánoce budu kupovat župan a batůžek (po obojím touží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
28.10.13 07:44

Ahoj, naše měla v sobotu narozeniny a dostala: kočárek, klávesy, plastelínu, omalovánky a k narozeninám máme nachystané Lego Duplo, koloodrážedlo a nějaké maličkosti.
Mazlivého těžko říct, malá ma ráda hadrovou panenku, která po zmáčknutí ručky hraje písničky - dostala ji první Vánoce. A taky má kupu plyšáku - hlavně po manželovi, tak si vždycky nějakého oblíbí.
Jo a taky ji teď v těch dvou letech začali bavit různé vkládačky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.10.13 07:46

Objednala jsem elektrickou motorku (skutr) :palec: jezdila na ni u sousedky a moc seji to libilo, tahle je sice az od tri let, ale prinvip pochopila a jezdila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.10.13 07:48

Malá dostala teď k narozeninám dětský stan - je nadšená, tahá si tam hračky, polštáře, nás.. :lol: K vánocům asi koloodrážedlo, nádobíčko, nějaký korálky a asi panenku s příslušenstvím, ona je hrozná „pečovatelka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.10.13 07:49

@avm3 :mrgreen: opožděně posíláme :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.10.13 07:52

@saiiimona Dceři jsou dva roky a hraje si s modelínou, má dětskou kuchyňku, panenku Lidušku co zpívá a říká básničky ( ta je hadrová ), vkládací destička s čísly, z hraček venku vede odstrkovací motorka :palec:

K vánocům budeme kupovat velkou trampolínu, pak dostane žehličku a prkno, ‚prstové barvy‘, dřevěný domeček se zvířátky ( krmítka, plot…postaví si farmičku ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
28.10.13 07:58

Mazlivé to moc není, ale ke druhým Vánocům měl u nás úspěch dětský foťák Digizoom a „Pohádkový kamínek“ http://www.pohadkovykaminek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.10.13 07:59

@Libza To zní dobře, máš nějaký typ na ten domeček se zvířátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.10.13 08:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.10.13 08:07

@Libza děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.13 08:25
@sunny1981 píše:
Mazlivé to moc není, ale ke druhým Vánocům měl u nás úspěch dětský foťák Digizoom a „Pohádkový kamínek“ http://www.pohadkovykaminek.cz/

Sunny, myslíš kidizoom? Já ho už mám ve skříni a doufám, že jí to uspokojí a nebude hmatat na mou zrcadlovku :zed: Ale zdá se mi těžký a složitý, prý pro dvpuleté dítě nevhodný, malá je Vánoční, takže jí budou přesně dva. no uvidíme.

Jinak, onak tomu tedymá i narozky, dostane onen kidizoom, mluvící panenku s hadrovým tělem, sehnala jsem po pár měsících pátrání naprosto bezvadnou, kočárek, dostane velké auto s přívědem na koně pro baby born, je tahací a sedí tam ta velká panenka, koně se zvuky do toho přívěsu, mám pro ní štěňátko furreal, chodí a štěká a zvládne ho ovládat tlačítkem, má po starší Bobbyho, jenže ten se ovládá píšťalkama a to nedává, pak dostane takovou chlupatou kouli, co nehrává hlas a opakuje, je to nějaká příšerka, modelínu play doh, ta vede, velkou sadu bublifuku, protože x hodin denně děláme bubliny, nakupuju duplo, to nemám komplet, zatím studuju, co která sada obsahuje, má knížku, a koupila jsem na slevomatu aktuální hračky pafaas, i tu interaktivní tabulku, ta e mi zdá fajn i ten 3D tablet farma, má něco podobného z loňska, jen v jednodušším vydání a docela si s tím vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.13 08:28

Sunny, ten pohádkový kaminek vypadá dobře, :palec: jdu o tom něcopostudovat, má to dostatečně velkou obrazovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.10.13 08:29

@terinka4444 wau.. :-) To je typů.. :-) Taky máme hned 28.12. narozky, k těm už mám koupenou dřevěnou kuchyňku, o tom tabletu taky přemýšlím, kter máš na mysli? Sada bublifuků? Jsem nějak mimo.. :-)A ty pafaas, můžu poprosit o odkazy? Modelínu snad najdu, tu bych taky chtěla koupit, tak juknu na tuhle.. A ta chlupatá koule? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.13 08:42

Kamka má 26.12. bublifuky, ona od létá fouká bubliny, máme obrovskou spotřebu, takže má sadu s různýma těma foukacíma otvorama a k tomu je jakási pistoli nabaterky, že se to jen myčká a dělá to bubliny, no měli to v Draciku z 500 na 299, tak nekup to :mrgreen:
Modelína play doh, má spoustu sad po starší a hodně si stím vyhraje, teď jsem jíkoupila výrobnu bonbonů. aleje to jedno, jdeo tu modelínu.

Chlupatou kouli jsem koupila v Makru, je topříšerka, zmáčkne se jí čumák a ona nahrává, co říkáš, pak se zmáčkne křádlo a ona topřehraje, toho mají všude spoustu. Radost jí udělá tí štěně, to je fajné, taky v dríčiku, mají ho v katalogu tuším z osmi stovek na pětset a s jejich pohádkovou kartou dokonce na 4oo.
Odkazy na tabletky, ty hračky pafaas jsou dobré http://www.slevomat.cz/…ni-s-pafikem http://www.slevomat.cz/…eti-od-3-let dokonce jsem si s nimi psala a když se koupí oba, ten první má v sobě poštovné, tak ten druhý se ty dvěstovky bez poštovného, v objednávce se to napíše a oni to spojí do jednoho balíčku. Ješztě mají skvělou knížku na dotykové pero, taky byla v akci, tu jsem prošvihla, čekám, jestli jí nedají znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný