Dárek pro tchánovce k Vánocům

259
27.10.13 15:09

dárek pro tchánovce

Vím, že je to stále obemílané téma.. Ale vůbec mě nic nenapadá, co koupit tchýni a tchánovi k Vánocům. Oboum je jim 60let. Už jsem objednala fotokalendář, ten dělám každý rok. Vůbec to s nimi naní jednoduché, podle mě si na těch dárcích hodně zakládají a udělat jim očividnou radost není lehké.. prostě tchánovci :P Počítám s cenou dohromady tak 1500 - 2000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15108
27.10.13 15:12

@kochaa Hele já nechávám dělat tchánovi koše s jídlem a tchýni s drogerií, tím se nedá zkazit vůbec nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 15:15

@boball taky mě toto napadlo a brala bych to spíš za nouzové řešení.. právě tohle by možná nejspíš oni tolik neocenili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.10.13 15:17
@kochaa píše:
@boball taky mě toto napadlo a brala bych to spíš za nouzové řešení.. právě tohle by možná nejspíš oni tolik neocenili

To, chápu. Je to takový dar nenadchne neurazí. Záleží jakou mají povahu. Když tak bych jim koupila víkendový pobyt v lázních, nebo lístky do divadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.10.13 15:18

Napis jejich zaliby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.10.13 15:19

A co se zeptat, co chtějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.10.13 15:19

Moje tchýně s tchánem by taky ocenili kdybych jim zaplatila dopředu holiče, nebo pedikůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 15:26

No tchánovci jsou docela složitý případ. Když slavili oba 60, tak jsme jim chtěli koupit lázeňský, relaxační nebo rekreační pobyt. Ani jedno z toho nechtěli. Tchýně ta by to třeba brala, ale tchán ne! Nerad někam jezdí na něčí povel. Měl možnost jet do lázní zadarmo - byl totiž po infarktu, a bohužel ani toho nevyužil :-( a tchýně by bez něj nikam nejela. A zájmy žádné ani nemají. Ona ráda pořád uklízí a on furt něco kutí. Teď momentálně pořád jezdí na chatu, kterou si tchán sám postavil, ale tam jim těžko něco pořídím, mají tam všechno.. Fakt je to voříšek :-/
Když jsem jim vloni koupila dárkový poukaz na večeři, tak jim trvalo třičtvrě roku, než ho využili a ani se jim to nelíbilo. Možná jedině bych mohla tchýni koupit nějakou masáž, pedikůru atd.. a co ten tchán???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.10.13 15:30

My to děláme tak, že tchánovci seberou mě a švagrovou a jedeme někam nakupovat. Oni si vyberou, co potřebujou, my si vybereme od nich pro sebe, manžely a děti. Jednoduché a praktické, leč ochuzené o překvapení a o tu snahu. Ale já jsem za to ráda, protože bych jim nebyla schopná nic vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
27.10.13 15:39

@kochaa tchyni bych vybrala nejaky parfem(nebo zlaty sperk) a tchanovi treba nejake predplatne casopisu..prece nemusi mit spolecny darek ne?

• Citovat
  • Upravit
5065
27.10.13 15:40

Nemáš to s nima jednoduché, my vloni koupili víkendový pobyt v Tatrách, stejně jako našim… nakonec jeli společně, strašně se jim tam líbilo a ještě dneska furt říkají jak to bylo supr :) Co pořídím letos nevím, nechala jsem udělat fotokalendář, ten potěší a ještě něco dovymyslím, jak říkám, mají radost ze všeho, díky Bohu… pro tvého tchána mě napadá třeba poukázka do OBI nebo Bauhausu, když tak rád kutí… tam určitě něco pořídí, třeba i na tu chalupu… a tchýni masáž, třeba taková lávovými kameny je luxusní záležitost, pokud se tam dokope, určitě bude nadšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.10.13 15:49

Já bych jim koupila pozemek na měsíci :mrgreen:, když nic nechtějí a nikam nejezdí. :jazyk:
Ne teď vážně- já letos tchánovi plánuju dřevěný box s vínkama, nebo nějaký set šála, rukavice, atp.- ráda to nakupuju v marks spencer, je to takové luxusnější a potěší. Nebo takovej župánek :mrgreen: jako měl Ludánek :mrgreen: :pankac:
A tchýni taky šálka, nebo halenka, nebo parfém… :nevim:
My teda taky dost často kupujeme lístky do divadla…Doporučuji představení caveman, to je o rozdílech mezi ženou a mužem a je to fakt pecka :dance:, řezali jsme se smíchy od začátku do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.10.13 15:50
@kochaa píše:
No tchánovci jsou docela složitý případ. Když slavili oba 60, tak jsme jim chtěli koupit lázeňský, relaxační nebo rekreační pobyt. Ani jedno z toho nechtěli. Tchýně ta by to třeba brala, ale tchán ne! Nerad někam jezdí na něčí povel. Měl možnost jet do lázní zadarmo - byl totiž po infarktu, a bohužel ani toho nevyužil :-( a tchýně by bez něj nikam nejela. A zájmy žádné ani nemají. Ona ráda pořád uklízí a on furt něco kutí. Teď momentálně pořád jezdí na chatu, kterou si tchán sám postavil, ale tam jim těžko něco pořídím, mají tam všechno.. Fakt je to voříšek :-/
Když jsem jim vloni koupila dárkový poukaz na večeři, tak jim trvalo třičtvrě roku, než ho využili a ani se jim to nelíbilo. Možná jedině bych mohla tchýni koupit nějakou masáž, pedikůru atd.. a co ten tchán???

Právě proto bych tchána zaplácla tím dárkovým košem. Moji rodiče jsou stejní, nic se jim nelíbí, nic je nebaví, nikam by nejeli. U nás tedy zase naopak máma. Nechce už ani zlaté šperky, v nějakém návalu mi řekla, že si to stejně už kupuji pro sebe. Takže jídlo a basta na takvé lidi :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
27.10.13 15:52
@Janitka píše:
Já bych jim koupila pozemek na měsíci :mrgreen:, když nic nechtějí a nikam nejezdí. :jazyk:
Ne teď vážně- já letos tchánovi plánuju dřevěný box s vínkama, nebo nějaký set šála, rukavice, atp.- ráda to nakupuju v marks spencer, je to takové luxusnější a potěší. Nebo takovej župánek :mrgreen: jako měl Ludánek :mrgreen: :pankac:
A tchýni taky šálka, nebo halenka, nebo parfém… :nevim:
My teda taky dost často kupujeme lístky do divadla…Doporučuji představení caveman, to je o rozdílech mezi ženou a mužem a je to fakt pecka :dance:, řezali jsme se smíchy od začátku do konce…

Cavemana můžu i já vřele doporučit!! Naprostá pecka :) Můj táta divadlo moc nemusí, ale říkal, že na tohle by šel xkrát a pokaždý by se smál… nebo Sluha dvou pánů s Donutilem v Národním… ale sehnat lístky není žádná sranda, aby z toho něco měli tak to chce někam dopředu a lístky je nutný sehnat s velkým předstihem, je furt narváno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 16:04

Divadlo by určitě neprošlo, oni by tam stopro nešli!! Teď si fakt uvědomuji, jak mají nudný život!! Já je mám ráda, ale tohle je fakt dilema. Tchýni asi vyřeším pedikůrou, protože má opravdu šílené nohy a třeba ještě k tomu nějakou masáž. A tchán alkohol nepije.. Jen hulí jak fabrika. Možná ta šála s rukavicema není špatný nápad :potlesk: na něco kouknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný