Dárek pro tchánovce k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5065
27.10.13 16:05

@kochaa tak mu kup karton cigaret co kouří a nějakej pěknej zapalovač a popelník :) aspoň budeš vědět, že to bude mít nějaký využití :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.10.13 16:08

@kochaa tak mu kup něco k těm cigárám, v nějakých těch shopech, třeba popelníček :mrgreen:. Máš to teda těžký s tím výběrem, to ti povím… Udělala bych dárkový koš a basta fidli. Tachánovi tam dej cigarety, a tchýni pilník na nehty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 16:09

Hm, tak to by si řekl, že jsem ho pěkně odbyla.. jim se člověk fakt těžko zavděčí
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 16:10

Holky, moc fám fakt díky.. ono ta opravdu není jednoduchý, snad mě něco „vhodné“ napadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
27.10.13 16:11

@kochaa tak to bych je kopla do zadku, když se jim nic nelíbí, tak je to těžký :nevim: udělala bych to jak píše @Janitka, udělala bych hezké dárkové koše, tchyní tam dala nějakou kosmetiku a něco dobrýho na zub co má ráda, plis třeba šátek nebo tak něco a tchánovi taky koš s dobrotama a do toho zabalit i ty cigára s popelníčkem a nebo tu poukázku do OBI… :nevim: co tak čtu, tak se jim nezavděčíš asi ničím, tak proč se zbytečně unavovat nějakým vymejšlením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
27.10.13 16:12

Noooo, nemas to lehke, precetla jsem vsechno. U nich by asi koncila poukazem do Bauhaus/OBI/apod. a pro tchyni do DM/jiny retezec drogerie. Pro tebe malo namahy a je jedno, s cim nebudou spokojeni… Takovym typum je nemozne se zavdecit…
Jinak to predstaveni Caveman opravdu stoji za to. Kdyby ti manzel pomohl vymyslet, jak je tam dostat. Rozesmeje to i suchara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 16:25

@AniNevim jako všechno super!! ale asi fakt nevím.. poukaz oni moc neoceňují, protože tam vidí tu častku.. A do divadla je určitě nedostanu. Pro ně by byl problém jenom absolvovat tu cestu. Bydlíme v Jihlavě a v Praze jim žije už 4roky jejich druhý syn a za celou tu dobu nebyli schopni tam jet ho navštívit. Takže kvůli představení se tam určitě nepoženou :x Hlavně on jako silnej kuřák by tam nevydržel sedět a je spíše introvert, to by fakt nedal. Za to já bych všechny tyto dary, co tu všichni píšete, brala všemi deseti!! :lol: Ale doposud jsem nic takového nedostala :-( maximálně tak bonboniéru, víno, nějakou kytku.. ani ten blbej dort jsem nedostala ani nepamatuju. A to se vždycky snažím všem udělat radost a udělat všem pěkné narozeniny (manželovi, dětem..) achjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
27.10.13 16:29
@kochaa píše:
@AniNevim jako všechno super!! ale asi fakt nevím.. poukaz oni moc neoceňují, protože tam vidí tu častku.. A do divadla je určitě nedostanu. Pro ně by byl problém jenom absolvovat tu cestu. Bydlíme v Jihlavě a v Praze jim žije už 4roky jejich druhý syn a za celou tu dobu nebyli schopni tam jet ho navštívit. Takže kvůli představení se tam určitě nepoženou :x Hlavně on jako silnej kuřák by tam nevydržel sedět a je spíše introvert, to by fakt nedal. Za to já bych všechny tyto dary, co tu všichni píšete, brala všemi deseti!! :lol: Ale doposud jsem nic takového nedostala :-( maximálně tak bonboniéru, víno, nějakou kytku.. ani ten blbej dort jsem nedostala ani nepamatuju. A to se vždycky snažím všem udělat radost a udělat všem pěkné narozeniny (manželovi, dětem..) achjo :-(

neboj budes dostavat od deti, jakmile trochu povyrostou… :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
27.10.13 16:31

Mne to bylo blby napsat ty cigarety kvuli tomu infarktu ale co kdyz uz…koupila bych mu nejaky doutniky…

• Citovat
  • Upravit
16986
27.10.13 16:33

@kochaa http://www. caveman. cz/ Brno je trochu bliz, hraji 30.12.
Chapu ale o cem pises. Osobne bych to resdila tak: „Milacku muj milovany, co kdybys mi letos pomohl s pripravou na Vanoce? Mam vymyslene darky pro nase, pro deti, pro sebe i pro tebe, pomuzes mi s vasima, prosim?“ Hotovo, odchod. Zapomene? Koupite prvni blbost na benzine po ceste k nim - dalsi rok si uz bude pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
27.10.13 16:34
@1.zizi píše:
Mne to bylo blby napsat ty cigarety kvuli tomu infarktu ale co kdyz uz…koupila bych mu nejaky doutniky…

nebo tak :-) a stale se daji na benzine po ceste, vyreseno za 3 minuty, stejne dlouho, jak resi oni tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
27.10.13 16:36

@AniNevim vid? vypada to, ze oni ji taky moc neresi, takze bych je taky nejak neresila

• Citovat
  • Upravit
16986
27.10.13 16:40

@1.zizi to vis ze jo, jestli si mam kazit cely den nebo i dalsi tyden znechucenim z jejich znechuceni, tak pokud tem darkum nevenuji vic jak 30 minut, tak za 30 minut po rozbaleni a ofrneni se, uz mi to bude skoro jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 16:50

Bohužel je to tak, že mě moc neřeší.. ale mě to připadá, že u nich je to jako taková ta tradice, že se mají dávat na Vánoce nějaké extra dárky. třeba to tak není, ale já to tak cítím. Manželova sestra s rodinou se jim taky snaží vždy dát nějaká ten extra dárak.. Tchánovci nám teda na Vánoce dávají hlavně peníze - které nás asi potěší zrovna nejvíce. Ale to my jim dát samozřejm nemůžem.. :-/
Cigarety by tchán asi fakt neocenil a doutníky taky ne.. Fakt je to těžkej případ, holky.. to bych vám ani nepřála ho poznat :P on je svým způsobem hodný, ale trvalo mi dlouho, než jsem si na toho morouse zvykla :?

Příspěvek upraven 27.10.13 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.13 16:53

@Janitka zatím mi připadá v úvahu ta šála s rukavicemi, asi brzo zajedu do marks spencer ;-) máme to v Jihlavě, takže super. Tak dík za tip ;-) a pak bych teda uvažovala nad tím košem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný