Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kochaa tak mu kup karton cigaret co kouří a nějakej pěknej zapalovač a popelník
aspoň budeš vědět, že to bude mít nějaký využití ![]()
@kochaa tak mu kup něco k těm cigárám, v nějakých těch shopech, třeba popelníček
. Máš to teda těžký s tím výběrem, to ti povím… Udělala bych dárkový koš a basta fidli. Tachánovi tam dej cigarety, a tchýni pilník na nehty ![]()
Hm, tak to by si řekl, že jsem ho pěkně odbyla.. jim se člověk fakt těžko zavděčí
![]()
Holky, moc fám fakt díky.. ono ta opravdu není jednoduchý, snad mě něco „vhodné“ napadne
@kochaa tak to bych je kopla do zadku, když se jim nic nelíbí, tak je to těžký
udělala bych to jak píše @Janitka, udělala bych hezké dárkové koše, tchyní tam dala nějakou kosmetiku a něco dobrýho na zub co má ráda, plis třeba šátek nebo tak něco a tchánovi taky koš s dobrotama a do toho zabalit i ty cigára s popelníčkem a nebo tu poukázku do OBI…
co tak čtu, tak se jim nezavděčíš asi ničím, tak proč se zbytečně unavovat nějakým vymejšlením ![]()
Noooo, nemas to lehke, precetla jsem vsechno. U nich by asi koncila poukazem do Bauhaus/OBI/apod. a pro tchyni do DM/jiny retezec drogerie. Pro tebe malo namahy a je jedno, s cim nebudou spokojeni… Takovym typum je nemozne se zavdecit…
Jinak to predstaveni Caveman opravdu stoji za to. Kdyby ti manzel pomohl vymyslet, jak je tam dostat. Rozesmeje to i suchara.
@AniNevim jako všechno super!! ale asi fakt nevím.. poukaz oni moc neoceňují, protože tam vidí tu častku.. A do divadla je určitě nedostanu. Pro ně by byl problém jenom absolvovat tu cestu. Bydlíme v Jihlavě a v Praze jim žije už 4roky jejich druhý syn a za celou tu dobu nebyli schopni tam jet ho navštívit. Takže kvůli představení se tam určitě nepoženou
Hlavně on jako silnej kuřák by tam nevydržel sedět a je spíše introvert, to by fakt nedal. Za to já bych všechny tyto dary, co tu všichni píšete, brala všemi deseti!!
Ale doposud jsem nic takového nedostala
maximálně tak bonboniéru, víno, nějakou kytku.. ani ten blbej dort jsem nedostala ani nepamatuju. A to se vždycky snažím všem udělat radost a udělat všem pěkné narozeniny (manželovi, dětem..) achjo ![]()
@kochaa píše:
@AniNevim jako všechno super!! ale asi fakt nevím.. poukaz oni moc neoceňují, protože tam vidí tu častku.. A do divadla je určitě nedostanu. Pro ně by byl problém jenom absolvovat tu cestu. Bydlíme v Jihlavě a v Praze jim žije už 4roky jejich druhý syn a za celou tu dobu nebyli schopni tam jet ho navštívit. Takže kvůli představení se tam určitě nepoženouHlavně on jako silnej kuřák by tam nevydržel sedět a je spíše introvert, to by fakt nedal. Za to já bych všechny tyto dary, co tu všichni píšete, brala všemi deseti!!
Ale doposud jsem nic takového nedostala
maximálně tak bonboniéru, víno, nějakou kytku.. ani ten blbej dort jsem nedostala ani nepamatuju. A to se vždycky snažím všem udělat radost a udělat všem pěkné narozeniny (manželovi, dětem..) achjo
neboj budes dostavat od deti, jakmile trochu povyrostou…
![]()
Mne to bylo blby napsat ty cigarety kvuli tomu infarktu ale co kdyz uz…koupila bych mu nejaky doutniky…
@kochaa http://www. caveman. cz/ Brno je trochu bliz, hraji 30.12.
Chapu ale o cem pises. Osobne bych to resdila tak: „Milacku muj milovany, co kdybys mi letos pomohl s pripravou na Vanoce? Mam vymyslene darky pro nase, pro deti, pro sebe i pro tebe, pomuzes mi s vasima, prosim?“ Hotovo, odchod. Zapomene? Koupite prvni blbost na benzine po ceste k nim - dalsi rok si uz bude pamatovat.
@1.zizi píše:
Mne to bylo blby napsat ty cigarety kvuli tomu infarktu ale co kdyz uz…koupila bych mu nejaky doutniky…
nebo tak
a stale se daji na benzine po ceste, vyreseno za 3 minuty, stejne dlouho, jak resi oni tebe ![]()
@AniNevim vid? vypada to, ze oni ji taky moc neresi, takze bych je taky nejak neresila
@1.zizi to vis ze jo, jestli si mam kazit cely den nebo i dalsi tyden znechucenim z jejich znechuceni, tak pokud tem darkum nevenuji vic jak 30 minut, tak za 30 minut po rozbaleni a ofrneni se, uz mi to bude skoro jedno…
Bohužel je to tak, že mě moc neřeší.. ale mě to připadá, že u nich je to jako taková ta tradice, že se mají dávat na Vánoce nějaké extra dárky. třeba to tak není, ale já to tak cítím. Manželova sestra s rodinou se jim taky snaží vždy dát nějaká ten extra dárak.. Tchánovci nám teda na Vánoce dávají hlavně peníze - které nás asi potěší zrovna nejvíce. Ale to my jim dát samozřejm nemůžem.. :-/
Cigarety by tchán asi fakt neocenil a doutníky taky ne.. Fakt je to těžkej případ, holky.. to bych vám ani nepřála ho poznat
on je svým způsobem hodný, ale trvalo mi dlouho, než jsem si na toho morouse zvykla ![]()
Příspěvek upraven 27.10.13 v 16:54
@Janitka zatím mi připadá v úvahu ta šála s rukavicemi, asi brzo zajedu do marks spencer
máme to v Jihlavě, takže super. Tak dík za tip
a pak bych teda uvažovala nad tím košem ![]()