Co by bylo kdyby...

Anonymní
23.6.18 23:53

Co by bylo kdyby...

Ahoj holky. Zajímá mě, zdá to má někdo podobne… Mám celkem šťastny vztah a krásné dítě, ale čas od času mě přepadne pocit, co by bylo, kdyby…Projíždím profily svých bývalých (i platonických), zrovna dnes jsem si na jednoho vzpomněla, říkala sem si jak se asi má, bavili jsme se spolu na střední, ale nějak nebyla vhodná příležitost dát se dohromady, tak mě napadá, jaké by to bylo, kdyby nám to tenkrát vyšlo… :oops: Nerouham se, jenom na me padá taková nostalgie. Má to někdo podobne? Když se pochlubite i příběhem tak budu ráda, aspoň v tom nebudu sama :oops: :kytka: Prosim nechat anonym, H.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1388
24.6.18 00:25

Buď ráda, že máš fajn vztah a krásné zdravé dítě. Nepřemýšlej o tom “co by kdyby”. Místo dívání se na profily, zajdi s dítětem na procházku nebo když spí, tak vem knížku a nešmíruj po netu. Nic dobrého ti to nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 01:33

detska laska - kdyz jsem ho onehdy videla, tak jsem v nem prestala videt toho hezkeho kluka ze vzpominek, ale 40leteho pupkateho paprdu a coby kdyby se u nej nekona :mrgreen:

studentska laska - zustala v platonicke rovine, dodnes me mrzi, ze jsem to nezkusila a nevyznala se mu a nedala mu treba pusu… posledni zpravu o nem mam tu, ze je zavreny jako mnich v klastere… nedelam si iluze, ze je to kvuli me… poctive ministroval celou stredni…

letni laska - nevysla, projevil se jako nabuseny nadrzeny blbecek, mozna jsem nebyla na vztah s nim zrala a dostatecne dospela, ikdyz mi bylo 23, on mel 29, proto obcas resim, jake by to bylo, kdybychom ten vztah meli pozvolny a delsi a ne romantickych zhavych 14 letnich dni

ctitel - supr kamos, mozna i pravy pritel (pravych pratel ma clovek jen par a on byl asi jednim z nich), nadbihal mi a ja ho odmitla a dala prednost jinemu… odesla jsem za studiem do jineho mesta, tri mesice na to se obesil… doted na nej myslim, jestli by to udelal, kdyz bych byla s nim a taky jake by to bylo byt s nim… myslim na to vzdycky, kdyz se pohadam s partnerem, kteremu jsem dala prednost, je to uz 13 let a obavam se, ze to v hlave budu resit do konce zivota

ostatnich rozchodu anebo nevyuzitych prilezitosti randit nelituju a cobykdyby se u nich nekona…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.18 02:43

Ahoj, nepíšeš věk, ale jestli je to v rovině co by kdyby, tak se jen nudíš, nebo se potřebuješ ujistit, že tohle je to pravý. Jesti je to v rovině co kdybych se někomu ozvala a....., rozhodně to nedělej, jsou věci co nejdou vzít zpět. A důvod proč něco zkončilo nebo ani nezačalo vždycky byl.

• Citovat
  • Upravit
5072
24.6.18 05:36

„Nepřemýšlej o tom“ nejde to, takovéto rady jsou na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 06:23
@Anonymní píše:
detska laska - kdyz jsem ho onehdy videla, tak jsem v nem prestala videt toho hezkeho kluka ze vzpominek, ale 40leteho pupkateho paprdu a coby kdyby se u nej nekona :mrgreen:

studentska laska - zustala v platonicke rovine, dodnes me mrzi, ze jsem to nezkusila a nevyznala se mu a nedala mu treba pusu… posledni zpravu o nem mam tu, ze je zavreny jako mnich v klastere… nedelam si iluze, ze je to kvuli me… poctive ministroval celou stredni…

letni laska - nevysla, projevil se jako nabuseny nadrzeny blbecek, mozna jsem nebyla na vztah s nim zrala a dostatecne dospela, ikdyz mi bylo 23, on mel 29, proto obcas resim, jake by to bylo, kdybychom ten vztah meli pozvolny a delsi a ne romantickych zhavych 14 letnich dni

ctitel - supr kamos, mozna i pravy pritel (pravych pratel ma clovek jen par a on byl asi jednim z nich), nadbihal mi a ja ho odmitla a dala prednost jinemu… odesla jsem za studiem do jineho mesta, tri mesice na to se obesil… doted na nej myslim, jestli by to udelal, kdyz bych byla s nim a taky jake by to bylo byt s nim… myslim na to vzdycky, kdyz se pohadam s partnerem, kteremu jsem dala prednost, je to uz 13 let a obavam se, ze to v hlave budu resit do konce zivota

ostatnich rozchodu anebo nevyuzitych prilezitosti randit nelituju a cobykdyby se u nich nekona…

Přesně tak to myslím, diky :kytka: A ten ctitel by mi taky ležel v hlavě :,( H.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
24.6.18 06:50

Ne nemam. Mam skveleho muze a nikdo z mych byvalych nebyl lepsi.

• Citovat
  • Upravit
6749
24.6.18 07:00

Víš, já třeba na " coby kdyby" koukám z té druhé strany ;). Kdyby se všechno do teď ( to dobré i zlé) nestalo, tak bych neměla toho může, se kterým jsem 9 let a nebyli by na světě naše dvě úžasné děti ;) :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
24.6.18 07:03

Prostě to chce nechat minulost minulostí a neřešit. Žij přítomností a užívej si jí, nebo ti uteče :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.6.18 07:19

Mě to občas napadne, ale spíš s hrůzou v očích. Můj muž je nejlepší chlap mého života a když si uvědomím jak málo stačilo abych skončila s někým jiným tak mě polévá studený pot, protože upřímně řečeno přehled mých bývalých partnerů je smutná podívaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
24.6.18 07:21

Já na to taky občas myslím. Každý to máme jinak. Někdo to vůbec neřeší. Já občas přemýšlím. U některých zase vím, že je to dobře, že jsme se rozešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 07:30

Vím co by bylo kdyby jsem zůstala se svým bývalým. Seděla bych touto dobou na rodičáku, žila ve stresu, musela rozpočítávat i nákup rohlíků a z toho se zpovídat, živil by mě přece náš drahý! Na tom rodičáku bych si samozřejmě válela šunky, zatímco on dře v továrně. Na dítě bych byla víceméně sama a když by nás drahouš vzal občas na výlet po svých koníčcích musela bych být náležitě vděčná. Každý z mého okolí by pro drahouše byl de…il nebo kr…a. Musela bych neustále snášet jeho arogantní chování a přikazovaní. Nakonec by to bylo završeno starostmi typu, že drahouš opět velmi pije, domů chodí z hospody později a později :lol: Že já si nechala utéct takový osud :P 8)

• Citovat
  • Upravit
2249
24.6.18 07:31

Já spíš myslím, co by bylo, kdybych nepotkala manžela. A že to byla velká náhoda a štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí