Co chce vlastně žena v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5258
2.12.16 08:46
@terinka4444 píše:
Předehra, dobrý sex, když to jde tak vícenásobný orgasmus, ale minimálně jeden ubožáček musí být určitě, a pak dohra. :mrgreen: Podstatnější ale je, co chce žena, než dolezete do té postele.

:mrgreen: Trefné, myslím, že tohle je ta nejvýstižnější odpověď, zvlášť to vytučněné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
2.12.16 08:46

Takže ti nezbyde, než se partnerky zeptat, nebo pokud jsi ty nebo ona stydlín, tak dobře pozorovat, jak se tváří (dýchá, hýbe) podle toho, co zrovna děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.12.16 08:53

@Markéta80 :mrgreen: přemáhat se vydržím slabou minutu pak musí být zásun jinak je po :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 08:56

Já mám třeba ráda tvrdší sex, ale musí mu předcházet dobré rozehřátí a zvlhčení, jinak ta bolest není příjemná.
Takže pro mě ideál: dva orgasmy rukou, pusou, nebo už v rámci normálního „průniku“, což mě pořádně rozrajcuje a pak přitvrdit, mám ráda plácání, škrábání i kousání, pořádný přírazy :oops: prostě když se chlap chová jako dravec.

anonym snad pochopitelný :mrgreen:
Bž

• Citovat
  • Upravit
5316
2.12.16 08:58

Tak jen jsem si přečetla název diskuse a odpověď je jasná…spát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.12.16 09:00

@ALLURE7
Na tuto otázku neexistuje univerzální odpověď… a ani nemůžeš čerpat z odpovědí zde individuálních, jelikož tady ti nějaká napíše, že má ráda dlouhou předehru a pokud tedy nebudeš mít sex přímo s ní tak můžeš narazit na ženu, která naopak předehru nehcce třeba vůbec :D

Co by se ale dalo trochu globalizovat je asi výdrž. Neříkám hodinu, ale když už dojde k samotnému aktu tak 3 minuty jsou skutečně málo… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24462
2.12.16 09:00

@ALLURE7 jinak pro mě je více důležitější než to jaký je chlap v posteli, jaký je přes celý den, jak se chová, jak mluví, co dělá či co nedělá. Od toho se odvíjí moje chuť na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
2.12.16 09:01

@Denisa76 taky bych řekla, že ta mazlící předehra (co člověk načte v časopisech a americkejch filmech pro dospívající) se přeceňuje :lol:
Jako pokud to má být nadýl, tak rozehřát ano, ale třeba prvním orgasmem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5316
2.12.16 09:01

Tak čtu diskusi a koukám, že nejsem jediná :mrgreen:
no ale když teda má být řeč o sexu..říct, co ženy v posteli chtějí nejde, protože každá jsme jiná. Takže zjišťovat a snažit se uspokojit potřeby právě té jedné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
2.12.16 09:02
@elen-ka píše:
@ALLURE7 jinak pro mě je více důležitější než to jaký je chlap v posteli, jaký je přes celý den, jak se chová, jak mluví, co dělá či co nedělá. Od toho se odvíjí moje chuť na sex.

Tak, tak :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
2.12.16 09:08

@elen-ka a u mě zase třeba vůbec. Pokud mě teda chlap nebetyčně nenasere deset minut před skokem do postele, tak to moje chutě neovlivní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
2.12.16 09:09
@elen-ka píše:
@ALLURE7 jinak pro mě je více důležitější než to jaký je chlap v posteli, jaký je přes celý den, jak se chová, jak mluví, co dělá či co nedělá. Od toho se odvíjí moje chuť na sex.

Jo, to zní rozumně. A co tě teda nejvíc dostane, když chlap přes den dělá/udělá? Rozumím, že to budou asi nesexuální podněty. Ale jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
2.12.16 09:12
@Mar__tanka1983 píše:
@elen-ka a u mě zase třeba vůbec. Pokud mě teda chlap nebetyčně nenasere deset minut před skokem do postele, tak to moje chutě neovlivní… :nevim:

8o Takže si tě dobrým sexem naopak udobří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
2.12.16 09:14
@Saatine píše:
Mě včera dostalo, když mi poslal sms, že je doma o vše postaráno myčka jede, pračka taky a až přijde, tak to uklidí :D

Jako proč ne! :mrgreen: Proto se ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.12.16 09:14
@Mar__tanka1983 píše:
@Denisa76 taky bych řekla, že ta mazlící předehra (co člověk načte v časopisech a americkejch filmech pro dospívající) se přeceňuje :lol:
Jako pokud to má být nadýl, tak rozehřát ano, ale třeba prvním orgasmem :mrgreen:

přesně tak ;) já mám ráda tvrdý sex a mě třeba už rozehřeje jenom chlapův chtíč dravost atd a pokud je to na dýl tak to si už pak tělo řekne samo co chce. Třeba, když jdu do tantry a dáváme tomu 5 dní tak ten poslední je takový, že bych chcípla kdyby mě chlap zdržoval vším možným to je prostě nepopsatelný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí