Kdy přebolí první rozchod?

13
1.12.16 19:21

Kdy přebolí první rozchod

Před pár dny se se mnou rozešel můj první partner, zažila jsem s ním všechna „poprvé“… Pořád doufám že se to nakonec nějak srovná a vrátíme se k sobě a kvůli tomu se nemůžu pohnout dál :zed: Za jak dlouho vás přebolel první rozchod? Co vám pomohlo?

Děkuji za všechny zkušenosti a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11981
1.12.16 19:21
@Symy píše:
Před pár dny se se mnou rozešel můj první partner, zažila jsem s ním všechna „poprvé“… Pořád doufám že se to nakonec nějak srovná a vrátíme se k sobě a kvůli tomu se nemůžu pohnout dál :zed: Za jak dlouho vás přebolel první rozchod? Co vám pomohlo?Děkuji za všechny zkušenosti a rady

deset let ;)takovej člověk ti zustane v srdci navždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
1.12.16 19:29

Zalezi na tom jak dlouho jste spolu byli. Rika se, ze asi polovinu te doby. Mne to trvalo vice nez dva roky, ale jak pise Ontario v srdci ho mam porad. Byli jsme spolu od mych 18 (a jeho 19 let) zhruba 3,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.12.16 19:36

V srdci ho budeš mít pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
1.12.16 19:47

@Symy Jak dlouho jste spolu byli?

Přebolí to určitě, chce to čas. Zní to jako klišé, ale je to tak.
Ani není jisté, že ti v srdci zůstane navždy, ne vždy to první je to nejosudovější ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
1.12.16 19:59

První vážnou lásku jsem měla v 15, byli jsme spolu 4 roky, před vztahem to byl můj nejlepší přítel. Další 2 roky jsme se nemohli vůbec vidět jak to bolelo, s láskou na ty 4 roky vzpomínám, nezapomněla jsem dodnes, jsem vdaná za jiného, strašně manzela miluji, máme miminko, ale první zůstane prvním a jsou to hezky vzpomínky na krásné dospívání :-) jen už se mnou nic nedělá, když ho vidím s jinou - asi te nepotesim v tom, ze veškeré emoce přešly až když jsem poznala svého muže a to mezi nimi bylo dost vztahů, ale tu díru zaplnil až můj muž :-)

• Citovat
  • Upravit
915
1.12.16 21:23

Ja nevim, já to tak neprožívam. Po pár týdnech s novým partnerem jsem si skoro ani nevzpoměla. Já se zpátky moc nedívám, co bylo bylo. To hezký i to méně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
1.12.16 21:29
@páájaa2 píše:
Ja nevim, já to tak neprožívam. Po pár týdnech s novým partnerem jsem si skoro ani nevzpoměla. Já se zpátky moc nedívám, co bylo bylo. To hezký i to méně. :palec:

tak bylo asi hodně opravdový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
1.12.16 21:42

Čas zahojí všechny rány :hug: ale v srdci ti asi zůstane navždy tak to mám i já po 5 letech co už spolu nejsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
1.12.16 21:52

Ja mela první lásku 7 let. Od 16 do mych 23let. Z toho 5 let jsme spolu bydleli. Ze zacatku jsem ho strašně milovala nebo jsem si to alespon myslela. Ted kdyz ho potkám, tak opravdu nechapu, co se mi na něm libilo :mrgreen:, přesto že je úspěšný a bohatý a hodný chlap. Necítím k němu zhola nic. Přebolelo to skoro hned. Asi po mesici? Pravou lásku jsem potkala az v mych 28 letech a to jsem si v 16 myslela, že ten pravy je samozřejmě ten bývalý. Každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
2.12.16 21:19
@ontario7 píše:
tak bylo asi hodně opravdový ;)

Byla to náctietá láska se vším všudy, i s tím „poprvé“. Ale prostě bylo to pryč, a já se nechci patlat v minulosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33042
3.12.16 10:56

Vrátili jsme se k sobě po 12 letech. Ale mezitím jsem byla vdaná a vzpomínky na první lásku ( taky všechno poprvé) mě nijak nesvazovaly. V srdci místo bylo na to hezké, vsak k životu to patří. Později se můžeš zamilovat ještě mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 22:21

@Milka111
Přesně tak. Já s 1. přítelem byla 10 měsíců, byla to láska z léta, kde jsme se seznámili na táboře ( já v pozici vedoucí, on v pozici táborníka ), a rozchod přišel z jeho strany. Udělala jsem pár kravin, takže jsem si rozchod zasloužila, ale i tak mě to strašně vzalo a vezlo se to se mnou strašně dlouho, 1. měsíc jsem byla úplně v háji, mimo, nic jsem nemohla, furt jsem myslela jen na něj. Ale rozchod byl prostřednictvím sociální sítě, dotyčný mi to ani nebyl schopen přijít říct osobně a napsal mi:,, Smiř se s rozchodem a dej mi pokoj." pak jsem se neskutečně ponižovala a psala mu třeba 30 zpráv/den, musela jsem v jeho očích strašně klesnout a ztratit hodnotu. už to za 3 týdny bude rok, co spolu nejsme, ale mně furt přijde jako včera, kdy byl u mě v pokoji a objímal mě. Nejsem schopna od té doby navázat plnohodnotný vztah, za ten rok proběhlo pár seznámení, ale pořád bych nejradši byla s nim. Ale teď už vzpomínám s úsměvem, ne se slzami. Strašně ráda bych ho měla zpět ve svém životě alespoň v roli kamaráda, ale nejsem typ, co se dokáže bavit s někým, koho dřív miloval, neuměla bych se koukat na to, jak je s jinou holkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.19 22:31

Mno taky dolejzal a ponizoval se :/ i když 30 zpráv už je sila. :) Člověk musí být moc silný i když ho to zlomí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky