Co chce vlastně žena v posteli?

251
2.12.16 08:17

Co chce vlastně žena v posteli?

Jednoduchá otázka. Co vlastně ženy opravdu chtějí v posteli? Co je pro ně důležité? Jak být opravdu dobrý milenec? Co jako chlapi děláme špatně a co bychom mohli dělat lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
2.12.16 08:25

Předehra, dobrý sex, když to jde tak vícenásobný orgasmus, ale minimálně jeden ubožáček musí být určitě, a pak dohra. :mrgreen: Podstatnější ale je, co chce žena, než dolezete do té postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
2.12.16 08:25

Tohle je dost individuální. Nelze specifikovat globálně. Můj názor je že buď to to člověk v sobě má nebo nemá. Jsou lidé co se v posteli snaží a prostě je to katastrofa a jsou lidé co se snažit ani nemusí a je to idylka. Je to opravdu individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.12.16 08:27
@ALLURE7 píše:
Jednoduchá otázka. Co vlastně ženy opravdu chtějí v posteli? Co je pro ně důležité? Jak být opravdu dobrý milenec? Co jako chlapi děláme špatně a co bychom mohli dělat lépe?

spát? ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.12.16 08:27
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.12.16 08:28

@ALLURE7 každý je originál takže to nejde všechno házet do jednoho pytle. Já třeba k smrti nenávidím předehry jenom to slovo slyším a jdou na mě mrákoty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 08:31

@ALLURE7 to je těžká otázka, na níž nelze jednoznačně odpovědět.
Já potrebuji dotyky a „polibeni“ a to vsude, na bradavkach i na klitorisu. Dotyky a drazdeni analu je tresnickou na dortu. Určitě je pro mě důležité moct kouřit penis partnera (kupodivu jsem měla i takového, který odmítal). Libi se mi i vulgarismy a komentáře toho co děláme. Polohy stridame, ale jsem rada nahore a rada se mu takhle vystavuju a líbí se mi, jak je hotovej, když si hraju s prsama. Naše milování se obejde bez pomůcek, polohy stridame, ale nikdy nechybí 69 a z 90% skončíme AS.

Anonym je, myslím, pochopitelný

• Citovat
  • Upravit
33155
2.12.16 08:31

@ALLURE7 to je těžké, každé se líbí něco jného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24448
2.12.16 08:35
@ALLURE7 píše:
Jednoduchá otázka. Co vlastně ženy opravdu chtějí v posteli? Co je pro ně důležité? Jak být opravdu dobrý milenec? Co jako chlapi děláme špatně a co bychom mohli dělat lépe?

Po přečtení názvu diskuze me jako první napadla odpověď „Spát!“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
2.12.16 08:36

@Denisa76 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mam to stejně :mrgreen: @ALLURE7 na to návod asi nebude, každé se líbí něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.12.16 08:38

:pankac: :pankac: :pankac: přesně..každá jsme jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
2.12.16 08:40

Já třeba chci v posteli spát. :D Od narození dítěte je pro mě spánek mnohem vzácnější a ceněněnjší komoditou než sex. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.12.16 08:40

@Markéta80 :mrgreen: vid..taky nechápu jak s tím někdo může ztrácet čas :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31330
2.12.16 08:44

Žena by ideálně chtěla, aby chlap uměl v posteli číst myšlenky a udělal přesně to, na co v tu chvíli pomyslí :mrgreen: („teď přitlač, né tolik zase né…centimetr doprava…“ a pod.)

Jinak si myslím, že pro ženskou je asi nejdůležitější, aby na tom chlapovi bylo vidět, že ji chce a že to není jen šup sem, šup tam, vystříkat a spát.

Jiná rada není, některá to ráda tvrději, některá s předehrou, některá chce rychlej orgasmus a pak usnout v objetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
2.12.16 08:45

@Denisa76 :mrgreen: :mrgreen: pro mě je to jako ztráta času :jazyk: ale přemůžu se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí