Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to je fajn, že jste měli ve školce schůzku kvúli zápisu, v té naší určitě nic takovýho nebylo, malej byl teda doma už od prosince a cely leden marodil, ale určitě by mi učitelky zavolaly, nebo to po někom poslaly,No do školky šel dnes, tak se zeptám odpoledne učitelky, ráno ho vedl manžel,ale myslím že to bude snad dobrý
Uvidíme zítra, pak sem písnu co chtěli a jak jsme dopadli ![]()
My bohužel ano.Dovzíme se to až v květnu.Přijde nám pozvánka na sdružení rodičů,nevím proč s tím dělají takové caviky.Já bych to neřešila,prostě chytrý je,šikovný taky,mluvit umí a věk na to má.Jenže ted slýchám už od více lidí,že si hodně vybírají a dávají odklady.Jsme v obci a je tu jediná škola kolem 10 km co je devítiletka. ![]()
Tak my už máme pozápisu
, šlo to dobře, když jsme přišli tak si Davídka vzala hned jedna učitelka, a já jsem šla vypisovat papíry, takže jsem vůbec u malýho nebyla. Ale chtěli teda aby znal barvy a tvary, potom poznával ovoce a zeleninu a počítal čeho je víc, potom zkoušeli jestli umí písmena a potom dostal papír na kterém byla namalovaná vlnovka, kolečka a on to musel přesně pod to namalovat, ale co mě teda zarazilo
že tam měli napsanou větu tiskace a psace a děti to museli přesně podle vzoru napsat dod vzor, tiskace chápu ale teda psace
, no a nakonec maloval postavu aměl se podepsat.
A hned nám dali rozhodnutí o tom že je přijatý
a dostal ňáky dárečky a byl teda moc nadšený
![]()
Hlavně, aby mu ten elán vydržel i v září ![]()
sarynama píše:
Tak my už máme pozápisu, šlo to dobře, když jsme přišli tak si Davídka vzala hned jedna učitelka, a já jsem šla vypisovat papíry, takže jsem vůbec u malýho nebyla. Ale chtěli teda aby znal barvy a tvary, potom poznával ovoce a zeleninu a počítal čeho je víc, potom zkoušeli jestli umí písmena a potom dostal papír na kterém byla namalovaná vlnovka, kolečka a on to musel přesně pod to namalovat, ale co mě teda zarazilo
že tam měli napsanou větu tiskace a psace a děti to museli přesně podle vzoru napsat dod vzor, tiskace chápu ale teda psace
Hlavně, aby mu ten elán vydržel i v zářía dostal ňáky dárečky a byl teda moc nadšený
![]()
![]()
Tak to moc a moc gratulujeme
![]()
ciniminisek píše:sarynama píše:Tak to moc a moc gratulujeme
Tak my už máme pozápisu, šlo to dobře, když jsme přišli tak si Davídka vzala hned jedna učitelka, a já jsem šla vypisovat papíry, takže jsem vůbec u malýho nebyla. Ale chtěli teda aby znal barvy a tvary, potom poznával ovoce a zeleninu a počítal čeho je víc, potom zkoušeli jestli umí písmena a potom dostal papír na kterém byla namalovaná vlnovka, kolečka a on to musel přesně pod to namalovat, ale co mě teda zarazilo
Hlavně, aby mu ten elán vydržel i v zářía dostal ňáky dárečky a byl teda moc nadšený
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkujeme a držíme palečky ať vám to taky dobře dopadne
![]()
tak u nás přívítání u vchodu s natištěným papírem s různými úkoly na „doma“ pro předškoláčky, pak ve třídě už jsem měla papíry ssebou vyplněné, tak si nás vzala pí účitelka do vedlejší třídy a pak u tabule:
Vedle u stolečku:
u dalšího stolečku:
pořád s tou jednou paní účitelkou, za splnění dostal razítka, sešitek s razítky a malůvkami a poznámky, že neumí ř, nepoznal obdélník jsme si vzali a papír s postavou si vzala pí účitelka a doporučila Ondrovi, ať už vybírá aktovku ![]()
Všechno to bylo v duchu Perníkové chaloupky, tak jsme dostali ještě perníček, lízátko a reklamní kufříček hvězdíků.
sarynama píše:ciniminisek píše:Moooc gratulujeme
Tak nás vzali![]()
![]()
![]()
![]()
díky ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
tkaničku má naučenou, ale včera ve školce to trénovali na malinké dřevěné botičce na kolečkách a tam mu to nešlo, tak řekl, že neumí.
Ráno mi paní učitelka řekla, že si má donést tu svou tkaničku a klidně na ní předvést ve školce. Ondra si vezme šňůrku podobnou tkaničce, přiváže na nožku a váže mašličku
a to mu jde. Tak uvidíme.