Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V březnu se stěhujeme k přítelovi do podnájmu a nevím zda nám majitelka bytu udělá trvalý pobyt a malá jde v červnu do školky a mě ji ve školce nevezmou pokud nebudu mít trvalý pobyt v Č. Budějovicích. Jak mám pak postupovat když nedostanu trvalý pobyt? Děkuji
Nevím jak to bude, pokud trvalé bydliště mít nebudeš, ale podívej se na tuto diskuzi
https://www.emimino.cz/…liste-60193/
Holky mě tam vehemntně přesvědčovaly, že k přihlášení trvalého bydliště do podnájmu nepotřebuješ souhlas majitelky, ale jen nájemní smlouvu. Stálo by to určitě alespoň za pokus, protože jsou tam holky, které opravdu mají zkušenost, že po nich souhlas majitele nikdo nechtěl a trvalé bydliště jim zapsali.
No tak jestli jsem to dobře pochopila, tak já ani vlastně souhlas majitele nebudu potřebovat-pokud to nebudou vyžadovat úředníci. Jelikož jdeme do bytu který majitelé vlastní. Takže by neměl být problém a kdyby tak se s něma snad domluvím. Musím, protože si nemůžu nechat malou doma musím do práce a ona školku potřebuje ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.