Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebo je to tak, že ženy (třeba i muži) touží po tom, co nemají?
Kolik z vás může říct; přála jsem si a ano, splnilo se mi, mám spokojené manželství, zdravé děti, pohodové bydlení, sen už trvá xxxx let a víc už si přát nemusím? ![]()
Já jsem spokojená, ale samozřejmě, že další sny mám. ale to je snad normální. myslím, že i Bill Gates má pořád nějaký další vize, přání a sny do budoucna… nebo to snad máte někdo jinak?
@Borůvka1990 Ale to by bylo smutne.. ne? Vzdyt prani nas zenou dal. Ano, mam spokojene manzelstvi, bydleni, krasne deti a dal? Zas touzim po necem vic.
Ano. Přála jsem si vystudovat vysokou školu, být uspesna ve svem povolání, vdát se, mít dvě zdrave deti- dokonce páreček. Mezi další sny patří dobře je vychovat a dát jim něco do budoucna, mít trvalý vztah…pořad je kam se dál posouvat. ![]()
@Borůvka1990 Ženy neví, co chtějí a nedají pokoj, dokud to nedostanou ![]()
@Borůvka1990 píše:
Nebo je to tak, že ženy (třeba i muži) touží po tom, co nemají?
Kolik z vás může říct; přála jsem si a ano, splnilo se mi, mám spokojené manželství, zdravé děti, pohodové bydlení, sen už trvá xxxx let a víc už si přát nemusím?
Všechna má velká přání se zatím splnila a v zásadě se považuji za spokojeného člověka - což ale neznamená, že nemám žádné další touhy a cíle
.
@přírodní píše:
@Borůvka1990 Ženy neví, co chtějí a nedají pokoj, dokud to nedostanou
Presne tak to rika muj chlap ![]()
Aby se chlapi chovali dle jejich představ
![]()
Příspěvek upraven 19.05.17 v 11:35
Vždy když se mi neco splní, tak se vynoří dalsi věc, kterou chci
jinak by to byla tak trochu stagnace ne?
Toužím po tom, abych bych mohla jíst všechny jídla světa a nikdy nepřibrat
a z toho co se dá splnit-pořídit si vlastní byt.
Jsem spokojená, mám všechno, co jsem chtěla mít a budu se snažit, aby to tak zůstalo
Mám další cíle, studium, práci, ale to nejdůležitější už mám.
@Borůvka1990 Od života mám vše, co doopravdy chci. Nemohu na nic nadávat.
Ale vždy zůstane něco, co by si člověk ještě a ještě přál. U mě je to:
Pak už si fakt nedovedu představit, co bych mohl chtít víc…
@Borůvka1990 Vystudovala jsem vysněnou školu, dělám vysněné zaměstnání, jsem relativně zdravá, mám fajn manželství a měli jsme krásnou svatbu. Bydlíme v bytě přesně dle mých představ. Takže teď už jenom to miminko, které čekáme a doufám, že bude vše v pořádku
A samozřejmě si přeji, abychom já i moji blízcí prožili zdravý spokojený a dlouhý život.
Z těch menších snů mám sen podívat se do Afriky
Pak je ještě víc destinací, ale Afrika (jedna konkrétní země) vede. Ale to se mi dřív nebo později povede ![]()
Sice nevím, co chtějí ženy, ale jsem přesvědčen, že je to opak toho, co chtějí muži ![]()