Co chtějí ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10245
19.5.17 12:04

@Borůvka1990 Od života mám vše, co doopravdy chci. Nemohu na nic nadávat.
Ale vždy zůstane něco, co by si člověk ještě a ještě přál. U mě je to:

• navýšit pasivní příjem tak, abych mohl prodat firmu a už nikdy nechodit do práce
  • koupit si apartmán nebo dům v Itálii
  • pochopit smysl existence (či alespoň ženské myšlení)

Pak už si fakt nedovedu představit, co bych mohl chtít víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
19.5.17 12:12

@Borůvka1990 Vystudovala jsem vysněnou školu, dělám vysněné zaměstnání, jsem relativně zdravá, mám fajn manželství a měli jsme krásnou svatbu. Bydlíme v bytě přesně dle mých představ. Takže teď už jenom to miminko, které čekáme a doufám, že bude vše v pořádku :) A samozřejmě si přeji, abychom já i moji blízcí prožili zdravý spokojený a dlouhý život.

Z těch menších snů mám sen podívat se do Afriky :lol: Pak je ještě víc destinací, ale Afrika (jedna konkrétní země) vede. Ale to se mi dřív nebo později povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
19.5.17 12:13

Sice nevím, co chtějí ženy, ale jsem přesvědčen, že je to opak toho, co chtějí muži :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.5.17 12:20

Plním si své sny a tím dělám místo těm dalším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
19.5.17 12:31

@zoidberg a vyvrcholí to tím, že ženy nevědí co chtějí muži a muži nevědí, co chtějí ženy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106103
19.5.17 12:41
@Premek_Orac píše:
@Borůvka1990 Od života mám vše, co doopravdy chci. Nemohu na nic nadávat.
Ale vždy zůstane něco, co by si člověk ještě a ještě přál. U mě je to:
  • navýšit pasivní příjem tak, abych mohl prodat firmu a už nikdy nechodit do práce
  • koupit si apartmán nebo dům v Itálii
  • pochopit smysl existence (či alespoň ženské myšlení)
Pak už si fakt nedovedu představit, co bych mohl chtít víc…

proč chceš chápat ženské myšlení? To prostě nejde  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106103
19.5.17 12:42
@zoidberg píše:
Sice nevím, co chtějí ženy, ale jsem přesvědčen, že je to opak toho, co chtějí muži :)

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
19.5.17 12:48

Přestat snít o něčem dalším? To už je pak člověk po smrti ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.5.17 12:54

Mám rodinu, mám kde bydlet, mám co jíst - jsem spokojená…mám spoustu věcí co bych si přála, ale poslední době mám na mysli jen jedno „kliše“ - zdraví pro mé nejbližší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21062
19.5.17 12:59

Věčná otázka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.5.17 13:03

Takže to máme všichni stejně. Spokojené manželství, vysněné děti, vystudováno, práce, zdravíčko, finance, cestování… Ale co když se všechno splní, všechno klape, vše je jak má být. Co když už prostě není nic, co by se dalo považovat za důležitý sen… Tohle téma jsem založila na popud kamarádky, je jí 29 a dle jejích slov se jí již vše splnilo. Tedy pokud nepočítám výchovu dětí, ale to je přirozené. Prostě seděla, koukala a najednou si uvědomila, že už vlastně není nic, co by si ještě přála splnit. No já jí neporadila, jen jsem jí řekla ať si najde nový koníček, aby přišla na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
19.5.17 13:07
@Borůvka1990 píše:
Takže to máme všichni stejně. Spokojené manželství, vysněné děti, vystudováno, práce, zdravíčko, finance, cestování… Ale co když se všechno splní, všechno klape, vše je jak má být. Co když už prostě není nic, co by se dalo považovat za důležitý sen… Tohle téma jsem založila na popud kamarádky, je jí 29 a dle jejích slov se jí již vše splnilo. Tedy pokud nepočítám výchovu dětí, ale to je přirozené. Prostě seděla, koukala a najednou si uvědomila, že už vlastně není nic, co by si ještě přála splnit. No já jí neporadila, jen jsem jí řekla ať si najde nový koníček, aby přišla na jiné myšlenky.

Koníček to nevyřeší, to chce cíl. Nějakej pořádnej. Přestane se nudit hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.5.17 13:08

Ja chci vsechno a nic, nikdy jsem nemela vylozene sen za kterym bych sla. Mym hlavnim cilem je bejt spokojena, coz ted jsem, samostatna, nezavisla. Verim, ze to ostatni prijde samo. Muzu rict, ze jsem stastna. Ziju sama, a presto si nepripadam opustena, mam kolem sebe par lidi, na ktery se muzu spolehnout, mam je rada a vim ze i oni me, mam praci, kde jsem relativne spokojena. Tak asi tak. Ze bych mela vylozene sen, to asi ne. Nejsem snilek, ale realista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.5.17 13:09

@Borůvka1990 pokud bych měla všechno, asi bych se soustřdila na něco, co by pomohlo lidem, kteři takove stesti nemeli :think:…nebo nejakou jinak prospesnou cinnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21062
19.5.17 13:13
@Borůvka1990 píše:

Dobrý bydlo umí pálit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová