Co číst dvouletému?

4092
8.5.12 13:25

co číst dvouletému?

ahojky co ćtete nebo jste ćetli dvouletakovi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
8.5.12 13:30

U nas momementalne nejvic frci knizka O zvedavem stenatku, vrele doporucuju! Je to kratky, na kazde strance dva obrazky, ilustrace od Millera.

jeste je v tehle forme Kocicka a pejsek. Jestli nekdo vite o dalsich, budu moc rada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.5.12 13:31

Deset trpásliku,říkadla od lady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
8.5.12 13:32

Dennodenně musíme číst 2×7 pohádek od Františka Hrubína. Je to knížka ještě po mně, pohádky jsou tam ve verších, malá je miluje a vyrostl na nich i syn :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10713
8.5.12 13:35

Můj dvouletý syn v poslední době nejvíc frčí na časopisu pro vlčata a světlušky :-D a pak čemkoli kde může číst písmenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
8.5.12 13:42

Četla bych ráda,ale malá nechce :mrgreen: Miluje knížky,prohlížíme obrázky…ale čtení jako takové ne ééé! ;) Taky bych ráda natrefila na něco,co ji zaujme ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
8.5.12 13:45

ten můj je absolutní knihomil, kdybych mu četla zákoník, tak bude šťastnej. :lol: Nejvíc čteme Špalíček, různá říkadla, klasické pohádky, Rumcajse, Křemílka a Vochomůrku… už jsme četli i atlas ryb a motýlů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
8.5.12 13:53
@radusa píše: Četla bych ráda,ale malá nechce :mrgreen: Miluje knížky,prohlížíme obrázky…ale čtení jako takové ne ééé! ;) Taky bych ráda natrefila na něco,co ji zaujme ;) :mavam:

Ráďo, máme to taky tak. Malej si rád prohlíží, rád třeba doplňuje poslední slůvka v říkankách (na konci imaginárního řádku), ale čtení pohádek ho prostě nebere. Asi je na to ještě malej :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.5.12 13:59

malou to baví tak max. 5 minut, potom mi knížku sebere a utíká s ní pryč :mrgreen: ale nejvíc jí baví rýmovačky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.5.12 14:04

jakákoliv říkadla ,básničky ,proza je nějak nebere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.5.12 14:05

No já čtu všechno. Naposledy jsme četli Bílého Bima, Malého prince, Honzíkovu cestu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
8.5.12 14:05

hodně jsem četla říkanky s obrázkama,ona pak začala podle obrázku sama říkat říkanku,potom krtečka,máme asi 5 knížek,Madvídek Bruno,občas zkusím nějakou pohádku,ale u té zatím moc nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.5.12 14:08

Čteme cokoli, říkanky, pohádky, malované knížky, kde si popisujem obrázky atd, čte si se mnou nebo sama. Ale nejvíc miluje číst se mnou malované čtení (některá slova jsou nahrazena obrázky, já dočtu k obrázku, ona „přečte“ obrázek atd) a před spaním jí čtu pohádky ze Špalíčku, to miluje a musí mít každý den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
8.5.12 14:37

u nás všechny knížky s básničkama,už je umí skoro zpaměti,a od Vánoc klasické pohádky české-Karkulka,Perníková chaloupka,Budulínek, Smolíček,Kohoutek a slepička,KOblížek a pořád dokola:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
8.5.12 14:47

Hrubínův Špalíček - bezkonkurenční!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie