Co dál... 1

36
3.6.10 18:38

Co dál... 1

Dobrý den, tak jsem tady po dlouhé době.. abych napsala pokačování mojí- naší situace. Můj první příspěvek Co dál.. jak jsem popisovala svou situaci, s ženatým chlapem s kterým jsem otěhotněla přes prášky a který mi řekl, ať to dám pryč… se o trochu zase změnila… Ženáč se stále se mnou stýká, ikdyž už né tak intenzivně, ale pořád je to tak 2krát do týdne… Už jsem mu řekla na rovinu, že ať se s tím smíří, že já si dítě na 100% nechám a těším se na něj… tak mu nic jiného nezbývá a už o tom ani nemluví a nikam už mě neposílá.. Jsem v 11tt a je to všechno moc zvláštní, zrovna včera jsem mu říkala, že je to hodně padlé na hlavu, že on nechce dítě které nosím.. (a to hlavně z důvodů, že je ženatý a musel by řešit rozvod a finace..)ale přitom za mnou stále chodí,občas mi i hladí břicho, a občas se i zeptá jak mi je,dokonce spolu pořád spíme.. On mi na to řekl, že mám pravdu, že je to padlé, ale že jeho láska ke mě je pořád silnější, než to, že by se už se mnou neměl vidět a zapomenout..Říkal, že si to beze mě nedokáže představit… a že to bude strašně žít se svojí rodinou, kde miluje svoje dva syna které nechce opustit a přitom vedět že má někde dítě a mě.. a nemůže se nám věnovat a žít s náma…Strašně me to vzalo, a nevím co si mám o tom myslet.. Jestli to tak fakt cití, nebo je se mnou jen proto, že se bojí , že to někde vykecám a on bude mít problém…že má ditě s jinou ženou.. Jenže já ho stále utvrzuji, že já o to nestojím abych mu dělala problém a že znova opakuji, že po něm nic nechci a nebudu mu dělat problémy.Nevím, teď tady sedím a brečím… včera poprvé co se vymluvil doma a my spolu strávili i celou noc.. ale na druhé straně je takový chladnější, už mi tak nevyvolává a nevypisuje… honí se mi v hlavně takový věci, že mě napadají i myšlenky že někoho má, nějakou novou milenky a neví kudy kam… jsem strašně zmatená.. a nevím co mám dělat…jak tohle dopadle?? Zapomene na na nás a bude si žít svůj život nebo se všechno jednou změní a on o nás bude stát..kdyby to tak někdo veděl…Jsem ale ráda, že se tady můžu alespoň vykecat…moc mi to pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10652
3.6.10 18:55

tak jsem tvůj popis situace přečetla snad na jeden nádech…je mi moc líto do jaké situace jsi se dostala.Každopádně gratulace k rozhodnutí aby sis miminko nechala je to to nejkrásnější co v životě člověk má :-)NEvím co ti poradit..myslím že v tomdle se ani nedá radit pže to si člověk musí vyřešit sám.každopádně držím moc pěstičky ať je miminko o.k a s „přítelem“ (nebo jak ho nazvat) to dopadne tak jak si představuješ a přeješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.6.10 20:33

no situaci máš těžkou. těžko říci jestli to myslí doopravdy… anebo jsou to jen slova.. neznáme ho! rozhodně pokud zůstaneš sama.. nebude tvá situace jednoduchá! ale miminko je krásné! a je to dar! takže tvé rozhodnutí si ho nechat je dobré! asi bych teď žila přítomností… a netrápila se tím co bude! Pokud nezůstane on.. třeba přijde někdo jiný kdo bude táta na plný úvazek! anebo se nakonec rozvede.. což víš? ale rozhodně trápení neprospívá ani tobě ani miminku! je to asi těžké, ale raduj se k každého krásného okamžiku, který ti dny přináší.. a uvidíš.. pokud to s tebou nemyslí vážně.. a jeho slova jsou opravdu jen prázdná slova.. stejně bys ho neudržela.. pokud bude chtít! zůstane!
přeji hodně hezkých chvil! a pohodové těhotenství bez komplikací!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
3.6.10 20:37

Taky mám „kamaráda“, se kterým se prostě nemůžeme přestat stýkat, nepřežili bychom to ani jeden. A to on má manželku a rodinu, já s přítelem syna. Jsou prostě věci mezi nebem a zemí, nebo nějaká ta chemie či co.. Takový „vztah“ jako mám s ním a ty pocity se prstě už nebudou opakovat.
Nicméně to Ti moc nepomůže. Je škoda, že nemůžete být spolu, ale třeba se to časem ještě změní, užívej si každé chviličky kdy je s Tebou a neměj pochybnosti. A hlavně si užívej těhotenství a těš se na mimi, i kdyby Tě opustil nadobro, miminko je přece část z něj… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
3.6.10 22:47

Ahoj, zadna tvycho pritele nezname,a le me tak napadlo, jestli on za tebou dal nechodi, protoze je sobec. Je si jistej, ze kdyz bude k tobe dochazet, tak si pravdepodobne nebudes hledat nikoho jinyho, perspektivniho. Jestli ma jeste dalsi milenku? Zeptej se spis, proc by ji nemel mit, kdyz uz ma jednu. Nejsem puritan, neveru jsem schopna odpustit, ale tohle neni nevera, to je vztah a nedokazu si dost dobra predstavit, jak se muze " pohodlne sedet na dvou zidlich". Fer by mi prislo, kdyby manzelka o vsem vedela, stejne jako ty vis o manzelce. To je totiz ten rozdil, ty se trapis a nevis jak to dopadne, manzelka bud nevi nic a je v pohode, nebo vi co ma doma, ze lita za zenskejma, ale toleruje to z nejakyho duvodu, treba z toho, ze ji a syny neopusti. To je jedna teorie, a takovejch ti dokazu vymyslet mraky. Ja bych s nim asi zaridila vztah ja a otec mojeho ditete a tim by to haslo. A hledala bych si partnera u kteryho bych nemusela cekat, az se doma vymluvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.6.10 23:36
Erian píše:
Taky mám „kamaráda“, se kterým se prostě nemůžeme přestat stýkat, nepřežili bychom to ani jeden. A to on má manželku a rodinu, já s přítelem syna. Jsou prostě věci mezi nebem a zemí, nebo nějaká ta chemie či co.. Takový „vztah“ jako mám s ním a ty pocity se prstě už nebudou opakovat.
Nicméně to Ti moc nepomůže. Je škoda, že nemůžete být spolu, ale třeba se to časem ještě změní, užívej si každé chviličky kdy je s Tebou a neměj pochybnosti. A hlavně si užívej těhotenství a těš se na mimi, i kdyby Tě opustil nadobro, miminko je přece část z něj… :srdce:

OT - docela odvaha, sverit se na netu pod nickem se svou fotkou a odkazem na fotky s rodinkou :lol: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.6.10 10:03

Chlapi jsou sobecký a vypočítavý, já bych to brala tak, že si udržuje zadní vrátka co kdyby ..... Můj bývalý to dělá taky a dělá to i u té druhé slečny, sice říká, že si žije vlastní život bla bla bla ale víme svéééé a jsme chytré holky. Jinak děti má s námi oběma tedy já zatím čekám ale budu radši sama než žít nadějí, že se jednou snad ...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
4.6.10 10:31

Ahoj, tvůj příběh jsem četla už před tím a nedávno jsem si vzpomněla, jak asi na tom jsi…
No pravda je ta, že teorií je vážně hafo a pravdu ví jen on sám. Je sobec, to je jasný už jen z toho, co píšeš. Je taky posera, ale to je většina chlapů, když přijde tvrdý na tvrdý… tady ti vážně nikdo nic konstruktivního neporadí. Měla by jsi být určitě v klidu a když to vezmu s nadhledem a bez „emocí“, tak nejlepší by vážně bylo ho brát „jen“ jako bilog. otce milovaného dítěte a dát příležitost seznámení s někým, kdo by vás miloval se vším všudy a stral se o vás v dobrém i zlém, jak se říká… Děťátko by mělo mít pravého tatínka, ať už je biolog. nebo ne - pokud ho vezme nový partner za vlastní, nikdy se to nemusí dozvědět a mít tak oba rodiče. Neříkám, že nebude šťastné jen s tebou, to určitě ano! … ale jednou se zeptá… no nic, to teď vážně není důležité -bylo to fakt vzaté z velkoho nadhledu. Nikdo ti neporadí a když jo, stejně si to uděláš po svém, jak to ve skutečnosti cítíš. Člověk si neporučí, to dobře znám…
Můj manžel má dvě děti z prvního manželství. Strašně moc let se rozhoupával rodinu „opustit“ a začít znova. Druhé dítě bylo jen „pokus“ zachránit potápějící se loď a venyšel… jen se to tím zhoršilo a i ten odchod byl o to těžší… nakonec jsme se potkali my dva a to peklo, kterým jsem si prošla já i on nikomu nepřeju a každé holce vymlouvám chlapa „s minulostí“ se závazky, nedejbůh ženatýho… Já ho prvně ani nechtěla.. :D On mě doslova a dopísmene uhnal… ale to je dlouuuhy příběh a bylo by to OT. Nakonec jsem šťastná, že to udělal, vzali jsme se, čekáme potomka a v rámci možností jsme šťastní… :wink: (Doufám, že jsem to zase nezakřikla, jako pokaždé, když si tohle nahlas přiznám… :D) Jen už tu navždy budou „jeho“ děti a naše „děti“ a je to boj, to mi věř… :pocitac: :zed: Nejednou jsem to chtěla vzdát…
No nic, těžko jsem ti pomohla. Já bych jen chtěla, abys byla šťastná a měla zdravé mimi… pak taky nějakého toho taťku, ať už to bude kdokoliv, měl by vás milovat! ;) :oops:
Papa a dej zase vědět, jak to jde!
 K*

• Citovat
  • Upravit
12978
4.6.10 11:39

Myslím, že přítel svými zamilovanými slovy o lásce a to tom jak si to bez tebe nedovede představit jen jitří tvé smysly aniž by ho nějak zvlášt zajímalo - prostě slova ho nic nestojí a hezky se to poslouchá.. To je můj dojem.. Říká jen to, co ho v tvých očích může pozvednout, ale člověk by se měl zamýšlet spíše nad činy než slovy..
je to prostě tak, že s tebou rodinu mít nebude, neplánoval jí ani si jí nedovede představit..Nic proto nedělá a dělat nebude.
přeji ti, aby jsi se co nejdříve přestala trápit myšlenkami na něj, nad jeho údajnými emocemi k tobě a věnovala si se jen svým dětem, pro které jsi se správně rozhodla..
Nikdy ti ten člověk nebude moci dát více, než trochu těch financí a navrh citové problémy své či zamotat do toho i tebe.

Ps. jen takový postřeh - nejdřív jsem vyrozuměla, že ty už o něho až tak nestojíš a chceš si svůj život s jeho dítětem zařídit i bez něj a jeho pomoci - což on nějak němohl rozdýchat a proto to jeho stálé docházení a zájem o tebe..
přičemž, když ochladl - jsi z toho špatná ty a o to víc o něj stojíš..
Vypadá to u obou dvou, že chcete hlavně to, aby vás ten druhý chtěl..pokud to tak není, chcete ho ještě více..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.6.10 09:28

Dobrý den, tak Vám všem děkuji za názory. Já se tady vždycky vykecám a je mi hned líp.Jinak Lizbeth asi dobrý postřeh, je to asi nějak tak jak si napsala.Ale já čím dál víc uvažuji nad tím,že od toho musím opravdu odejít.Ani jeden jsem to nechtěli, stalo se to nechtělně, ale já si dítě nechám i přes tatínkův nesouhlas.A už teď mi pořád běhá v hlavně myšlenka jak ten člověk se mnou může být když dítě nechce?Nejde to,myslím si, že je to od něj neupřímné, a možná se bojí, tak za mnou raději chodí.Nevím co si mám o tom všem od něj myslet ale jedna věc je fakt, že co to ví,tak pomalu ale jistě se ode mně odtahuje.Já už jsem mu 3krát řekla ať už za mnou nechodí, že s ním nemůžu být, ale on se vždycky vrátil a nevydržel to. Ale teď posledních 14dní už asi na to sám přichází a pomalu se odlučuje.Tráví teď více času doma a s klukama,připadá mi to tak, že kdyby to prasklo tak ať je v pohodě řekne že je pořád doma.Myslím si, že nejlepší bude když to oba ukončíme, a nebudem se stýkat.Takhle se jen trápím a nevím kudy kam. A on je třeba úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.10 22:56
Erian, ty ses vazne strevo. Kdyz uz podvadis, nebud takova slepice a delej to apson v utajeni :pocitac:
nakukovatelka píše:
Erian píše:
Nicméně to Ti moc nepomůže. Je škoda, že nemůžete být spolu, ale třeba se to časem ještě změní, užívej si každé chviličky kdy je s Tebou a neměj pochybnosti. A hlavně si užívej těhotenství a těš se na mimi, i kdyby Tě opustil nadobro, miminko je přece část z něj… :srdce:
OT - docela odvaha, sverit se na netu pod nickem se svou fotkou a odkazem na fotky s rodinkou :lol: 8-o
  • Citovat
  • Upravit
2844
28.6.10 09:17
antoniebak píše:
Dobrý den, tak Vám všem děkuji za názory. Já se tady vždycky vykecám a je mi hned líp.Jinak Lizbeth asi dobrý postřeh, je to asi nějak tak jak si napsala.Ale já čím dál víc uvažuji nad tím,že od toho musím opravdu odejít.Ani jeden jsem to nechtěli, stalo se to nechtělně, ale já si dítě nechám i přes tatínkův nesouhlas.A už teď mi pořád běhá v hlavně myšlenka jak ten člověk se mnou může být když dítě nechce?Nejde to,myslím si, že je to od něj neupřímné, a možná se bojí, tak za mnou raději chodí.Nevím co si mám o tom všem od něj myslet ale jedna věc je fakt, že co to ví,tak pomalu ale jistě se ode mně odtahuje.Já už jsem mu 3krát řekla ať už za mnou nechodí, že s ním nemůžu být, ale on se vždycky vrátil a nevydržel to. Ale teď posledních 14dní už asi na to sám přichází a pomalu se odlučuje.Tráví teď více času doma a s klukama,připadá mi to tak, že kdyby to prasklo tak ať je v pohodě řekne že je pořád doma.Myslím si, že nejlepší bude když to oba ukončíme, a nebudem se stýkat.Takhle se jen trápím a nevím kudy kam. A on je třeba úplně v pohodě.

Víš on to sice necchtěl … spíš nechtěl následky, ale jenou je ženatý, tak má myslet na svou rodinu když jí nechce opustit a é být s milenou. Omlouvám se, ale já tohle docela odsuzuji. Byla bych nešťastná, kdybych zjistila, že mě manžel podvádí a ještě k tomu má s jinou ženou dítě… je to strašná představa. I od tebe bylo nezodopovědní si začínat s ženatým mužem, musela jsi tušit, že tě nikdy nebude milovat přímě a svou rodinu nikdy neopustí, když je fungující.

Omlouvám se, ale nesnáším tohle. Mám taky kamarádku, kterou opustil manžel. Je se dvěma dětma a vidím o to s ní udělalo. On nechtěl svou rodinu opustit (asi), ale copak by mohla žít s mužem, který si klidně spí s jinou ženou??????? Která z milujíí manželka by tohle trpěla???? Třeba je to osud …

Hlavně ať máš zdravé a krásné miminko, to je to nejkrásnější, co žena v životě mže mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí