Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojk,chci se zeptat:já jsem ve 39+4tt a zítra mám jít na záznám srdíčka a už jdu po šesté a můj dr. mi říkal že pojištovna proplácí jen 5 těch záznámu a že tenhle si musím zaplatit.Ale mě se to nezdá protože kamarádka neplatila ani jeden a říkala že když malý měl problém v dubnu se srdíčkem kvůli kterého sem musela být dva dny v neocnici že bych to měla mít zdarma.
zkusila bych poslat dotaz na svoji zdravotní pojišťovnu. uvidíš, co ti napíší…
Taky bych tam zkusila zavolat,já neznám nikoho kdo by si to hradil ![]()
Asi bych zavolala na pojišťovnu nebo do nemocnice, kam máš jít, protože ženský kolikrát chodí i na víc než pět a ještě jsem neslyšela, že by se to platilo
se mi to zdálo divné,protože ze tří utz co mi dělal sem jeden musela platit a pak sem se dozvěděla že měl být zdarma od holek tady
ahoj malekote,píši ze svý zkušenosti.Rodila jsem letos 24.ledna. Od poloviny prosince jsem 2× týdně docházela do porodnice na ozvy. Jednou malému naměřili tak vysoké,že jsem si tam šla hned na 3 dny lehnout a měřili mě pak každé 4 hodiny. Celkově jsem měla těch záznamů snad přes 20 a nikdy mi nikdo neřekl,že bych měla něco platit.Podle mě je to pěkná blbost..
no příjde mi to tak…Vždyť to normálně dostane pak zaplaceno ještě od pojišťovny??!!
Já se na to ještě sestřičky zeptám,ale až porodím tak se zapíšu k jinému dr. radši
Taky jsem nikdy neslysela, ze by to nekdo platil, a to u naseho doktora se chodi uz od 32.tt.
Ahoj, já chodila na monitor od 32tt u své Gyndra, pak na porodnickou ambulanci do nemocnice, měla jsem jich hafo, jeden den taky tři a nic jsem neplatila. Ale je fakt, že když jsem otěhotněla a dr mi vystavil průkazku, tak jsem zaplatila 500Kč, říkal, že je to za ty monitory a UTZ. Ten jsem měla pokaždé v poradně, byla jsem ráda, alespoň jsem věděla, že je malá v pořádku.
Taky bych si zavolala na pojišťovnu ![]()
To slyším poprvé
![]()
Ale jak píšeš, že jsi platila i ultrazvuk, který jsi měla mít zdarma, tak to vypadá, že tvůj doktor to zkouší… ![]()
Já byla v 8tt ten sem měla zdarma pak ten ve 20tt jsem platila a další sem měla ve 32tt a ten sem měla taky zdarma