Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to bych se nedoplatila,ani UTZ ani KTG..v prvnim tehu(2004)ani ted ve druhem.V prvnim na me jina dr.zkousela,ze mam narok jen na tri utz,ktere jsem mela vybrane hned ze zacatku,ma tehdejsi dr.to poprela,ze kdyz jsou problemy,nic takoveho neexistuje.
Ted mam jinou dr.,resp.prolezam vice ordinacemi a nemocnici,UTZ jsem mela az nepocitane(horem spodem kazda kontrola),KTG jsem uz mela od hospit.v nemocnici pokazde nekolik.,ted jsem 34+0tt.
Podle meho tvuj doktor bohuzel chce tahat prachy.
,neni prece mozne,aby sis to platila,kdyz to mela jeste narizene kvuli problemum??
To mi je taky divný… že se může na tomhle vydělávat… zítra mám poradnu a už k němu nepůjdu radši
no, fakt z tebe tahá neoprávněně peníze - v průběhu těhotenství máš nárok na 3 UTZ - v každém trimestru jeden. ach jo. a nejhorší je, že jim to porchází a dovolání člověk nemá… ![]()
Já se zkusím jeho sestřičky zítra zeptat než půjdu za ním do ordinace… třeba mu řekne něco
No děvčátka…to je asi podle pojišťovny…já měla zadara ultrazvuky pouze tři…každej navíc si musím zaplatit…a srdíčko jsem si taky musela platit… a to je 100,–jedno vyšetření…ale pokud budu mít účtenky, že jsem to zaplatila, tak mi to pojistovna do 1500,– proplatí zpet…Takze to chce asi zavolat na pojistovnu,jak to je…nebo aspon kouknout,kolik ti a za co proplati…
Větsinou to maj na internetových stránkach ![]()