Jak pomoci tělu, aby přijalo embryo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.5.22 17:36

Co dalšího?

Hezký den,
Zanedlouho mě čeká plánovaný ET s DV. Dumám nad tím, jak mohu tělu pomoct aby lépe přijalo embryo. Docházím na Aku do ET budu mít za sebou 4 sezení. Mám předepsaný preventivně Clexan který si budu píchat 7 dní před ET. Mám předepsaný Amelgen 800mg denně, který si budu zavádět 6 dní před ET. Je ještě něco čím by jste podpořili organismus? Nechat si předepsat Prolutex?

Krom psychické pohody :D Tu myslím mám.
Ale přece jen člověk přemýšlí co by :D :)

Děkuji moc

Příspěvek upraven 31.05.22 v 17:48

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
31.5.22 17:40

Nepomohlo mi nic, když jsem se první pokus vším možným snažila podpořit. Druhý pokus jsem šla buď anebo a povedlo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.5.22 19:40

@Malineka Ahoj, můžu se zeptat, co u druhého bylo jinak? Léky a tak…
Zítra mě čeká KET s DV, minulý měsíc ET, embryo se chytlo, krásný těhu test, ale HCG bylo nízké a nakonec nic.

Možná je to fakt o dobrém načasování a taky štěstí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
31.5.22 20:09

@Jadviga2 měla jsem nízkou sliznici a u druhého pokusu ji zvýšili větším množství léku. Ovšem kdybych to sama neřekla, tak by to nechali asi stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.22 20:11

@Malineka a jak vysokou sliznici si měla? To je zvlaštní, že i přesto udělali transfer :(

• Citovat
  • Upravit
190
31.5.22 20:20

Díky, já mám hraniční NK buňky, beru medrol, estrofem, utrogestan, aspirin a teď nově ještě intralipidy.
Sliznici jsem měla vždycky +/- 10mm

Mám za sebou 3 KETy a 1 ET, 2× z toho biochemko.

Příspěvek upraven 31.05.22 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.5.22 20:28
@Anonymní píše:
Hezký den,
Zanedlouho mě čeká plánovaný ET s DV. Dumám nad tím, jak mohu tělu pomoct aby lépe přijalo embryo. Docházím na Aku do ET budu mít za sebou 4 sezení. Mám předepsaný preventivně Clexan který si budu píchat 7 dní před ET. Mám předepsaný Amelgen 800mg denně, který si budu zavádět 6 dní před ET. Je ještě něco čím by jste podpořili organismus? Nechat si předepsat Prolutex?

Děkuji moc

Jím v den KET ananas a potom další 2 dny a teď jsem přidala 4 dny před avokádo a budu ho jíst další 4 dny :lol: :lol: :lol: magor :D 8).
Už nevím, co zkusit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
31.5.22 20:34

Je to o štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
31.5.22 21:27
@Anonymní píše:
@Malineka a jak vysokou sliznici si měla? To je zvlaštní, že i přesto udělali transfer :(

To už si nepamatuji, ale byla rozhodně v normě. Jen rostla pomalu. Při druhém pokusu při zvýšení léků rostla rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.6.22 19:42
@Anonymní píše:
Hezký den,

Děkuji moc

To máš hezky podchycený!

Dělali ti imunologii?
Mě třeba vůbec nechtěli testovat přitom 4 x neůspěch s pěknými blasty( podle embryologa)…

Dobré je taky celkové prokrvení, takže implantační jóga….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.22 13:26

@Sarka D Imuno mám, genetika je taky v pořádku. Sice beru léky na štítnou žlázu. Ale určitě po tomto pokusu pokud se nepovede budu chtít stěry z dělohy. Jinak docházím na Akunpukturu a do ET to bude 4 sezení.

Ale uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
84
2.6.22 15:20
@Anonymní píše:
@Sarka D Imuno mám, genetika je taky v pořádku. Sice beru léky na štítnou žlázu. Ale určitě po tomto pokusu pokud se nepovede budu chtít stěry z dělohy. Jinak docházím na Akunpukturu a do ET to bude 4 sezení.

Ale uvidíme :)

To zni dobře!!
Můžu se zeptat jaké stěry máš na mysli?
EMMA test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení