Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nepomohlo mi nic, když jsem se první pokus vším možným snažila podpořit. Druhý pokus jsem šla buď anebo a povedlo se ![]()
@Malineka Ahoj, můžu se zeptat, co u druhého bylo jinak? Léky a tak…
Zítra mě čeká KET s DV, minulý měsíc ET, embryo se chytlo, krásný těhu test, ale HCG bylo nízké a nakonec nic.
Možná je to fakt o dobrém načasování a taky štěstí. ![]()
@Jadviga2 měla jsem nízkou sliznici a u druhého pokusu ji zvýšili větším množství léku. Ovšem kdybych to sama neřekla, tak by to nechali asi stejně ![]()
@Malineka a jak vysokou sliznici si měla? To je zvlaštní, že i přesto udělali transfer ![]()
Díky, já mám hraniční NK buňky, beru medrol, estrofem, utrogestan, aspirin a teď nově ještě intralipidy.
Sliznici jsem měla vždycky +/- 10mm
Mám za sebou 3 KETy a 1 ET, 2× z toho biochemko.
Příspěvek upraven 31.05.22 v 20:36
@Anonymní píše:
Hezký den,
Zanedlouho mě čeká plánovaný ET s DV. Dumám nad tím, jak mohu tělu pomoct aby lépe přijalo embryo. Docházím na Aku do ET budu mít za sebou 4 sezení. Mám předepsaný preventivně Clexan který si budu píchat 7 dní před ET. Mám předepsaný Amelgen 800mg denně, který si budu zavádět 6 dní před ET. Je ještě něco čím by jste podpořili organismus? Nechat si předepsat Prolutex?Krom psychické pohody
Tu myslím mám.
Ale přece jen člověk přemýšlí co by![]()
Děkuji moc
Příspěvek upraven 31.05.22 v 17:48
Jím v den KET ananas a potom další 2 dny a teď jsem přidala 4 dny před avokádo a budu ho jíst další 4 dny
magor
.
Už nevím, co zkusit ![]()
@Anonymní píše:
@Malineka a jak vysokou sliznici si měla? To je zvlaštní, že i přesto udělali transfer
To už si nepamatuji, ale byla rozhodně v normě. Jen rostla pomalu. Při druhém pokusu při zvýšení léků rostla rychleji.
@Anonymní píše:
Hezký den,
Zanedlouho mě čeká plánovaný ET s DV. Dumám nad tím, jak mohu tělu pomoct aby lépe přijalo embryo. Docházím na Aku do ET budu mít za sebou 4 sezení. Mám předepsaný preventivně Clexan který si budu píchat 7 dní před ET. Mám předepsaný Amelgen 800mg denně, který si budu zavádět 6 dní před ET. Je ještě něco čím by jste podpořili organismus? Nechat si předepsat Prolutex?Krom psychické pohody
Tu myslím mám.
Ale přece jen člověk přemýšlí co by![]()
Děkuji moc
To máš hezky podchycený!
Dělali ti imunologii?
Mě třeba vůbec nechtěli testovat přitom 4 x neůspěch s pěknými blasty( podle embryologa)…
Dobré je taky celkové prokrvení, takže implantační jóga….
@Sarka D Imuno mám, genetika je taky v pořádku. Sice beru léky na štítnou žlázu. Ale určitě po tomto pokusu pokud se nepovede budu chtít stěry z dělohy. Jinak docházím na Akunpukturu a do ET to bude 4 sezení.
Ale uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
@Sarka D Imuno mám, genetika je taky v pořádku. Sice beru léky na štítnou žlázu. Ale určitě po tomto pokusu pokud se nepovede budu chtít stěry z dělohy. Jinak docházím na Akunpukturu a do ET to bude 4 sezení.Ale uvidíme
To zni dobře!!
Můžu se zeptat jaké stěry máš na mysli?
EMMA test?
Hezký den,
Zanedlouho mě čeká plánovaný ET s DV. Dumám nad tím, jak mohu tělu pomoct aby lépe přijalo embryo. Docházím na Aku do ET budu mít za sebou 4 sezení. Mám předepsaný preventivně Clexan který si budu píchat 7 dní před ET. Mám předepsaný Amelgen 800mg denně, který si budu zavádět 6 dní před ET. Je ještě něco čím by jste podpořili organismus? Nechat si předepsat Prolutex?
Krom psychické pohody
Tu myslím mám.

Ale přece jen člověk přemýšlí co by
Děkuji moc