Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky,
momentálně jsem těsně před propuštěním po dlouhodobém pobytu na rizikovce v nemocnici. Strávila jsem tady víc než 6 týdnů
a jelikož ke mě všichni byli moc milý a příjemní ráda bych se jim nějak odvděčila. Takže bych chtěla něco koupit -a le ne klasické kafe nebo čokoládu (to asi dostávají pořád). Takže co se tak dává, respektive jestli je tady nějaká zdravotní sestřička co by vás potěšilo - nechci nic velkého spíš jen tak symbolicky jako je to kafe ale něco jiného.
Jsem v tomto totál bez fantazie
![]()
Zažila jsem několikrát, že mamky donesly při propouštění dortíky. Koupili jich třeba deset nebo tak nějak, různé druhy, sestřičky si pak daly odpoledne ke kafču.
Čokoládový bombóny (třeba lepší, když to podle tebe dostávají pořád) se hodí, každá si zobne a zůstane i pro další směnu. Je to nejlepší. Jen na nic keramickýho na památku, raděj…
Tak já být těmi sestrami, tak jsem ráda za to kafe a něco na zub ![]()
Chlebíčky, zákusky, nebo já jsem dávala ovocný dort z cukrárny. Tadyty věci vždycky potěšily (když jsem dělala v nemocnici). Jednou donesla pacientka domácí výýýborný medovník - z toho byli nadšení všichni ![]()
Já jim dala Merci - každá je balená zvlášť, může to bejt otevřený delší dobu.
Ahojky opravdu nám udělá radost bomboniéra nebo kavčo, ale je pravda, že sem tam dostaneme chlebíčky a jsme spokojený. To si myslím, že stačí ![]()
Fakt nejlepší nakoupit zákusky nebo ovocný dort a nebo chlebíčky!! To je fakt potěší nejvíc!! Mluvím z vlastní zkušenosti ![]()
U nás prodávají do takových velkých kornoutů různé druhy sušeného ovoce. Vypadá to dobře v dárkovém balení, je to na váhu.
Co si pamatuji, když jsem dělala na chirurgii, tak návštěvy nosili kávu, chlebíčky, dortíky, a vlastnoručně udělané dorty.
Všechno jsme vítaly, bylo to vždycky zpestření.
Já jsem dávala při propuštění z porodnice velkou bonboniéru
Ale ten dort nebo chlebíčky vůbec nejsou špatnej nápad, to si myslím, že je i lepší.. No tak mažná příště ![]()
Bonbony a cokolady to jsme meli na oddelenich casto, ale nic nezkazis tou kavou- ne tou levnou treba z kauflandu:) protoze ta mizi hodne rychle a treba chlebickama- to donesl malokdo a bylo to vyborne zpestreni, ale zase je pravda ze na tom si pochutna jen jedna smena a pak uz to nikoho moc nelaka, protoze to okora a uz to neni ono. A co jse taky jednou dostali a bylo to vyborny tak byl kos ovoce- vydrzi to a ji ho vsichni.
@koblizek12 píše:
Bonbony a cokolady to jsme meli na oddelenich casto, ale nic nezkazis tou kavou- ne tou levnou treba z kauflandu:) protoze ta mizi hodne rychle a treba chlebickama- to donesl malokdo a bylo to vyborne zpestreni, ale zase je pravda ze na tom si pochutna jen jedna smena a pak uz to nikoho moc nelaka, protoze to okora a uz to neni ono. A co jse taky jednou dostali a bylo to vyborny tak byl kos ovoce- vydrzi to a ji ho vsichni.
Trochu odeběhnu z diskuze
, vždycky to měla jedna směna, všechno jsme to snědly, zaprášilo se po všem. Jen ta káva byla pro více lidí
.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.