Co dát sestřičkám v nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17180
26.9.12 14:32

co dát sestřičkám v nemocnici

Ahojky,

momentálně jsem těsně před propuštěním po dlouhodobém pobytu na rizikovce v nemocnici. Strávila jsem tady víc než 6 týdnů :roll: a jelikož ke mě všichni byli moc milý a příjemní ráda bych se jim nějak odvděčila. Takže bych chtěla něco koupit -a le ne klasické kafe nebo čokoládu (to asi dostávají pořád). Takže co se tak dává, respektive jestli je tady nějaká zdravotní sestřička co by vás potěšilo - nechci nic velkého spíš jen tak symbolicky jako je to kafe ale něco jiného.

Jsem v tomto totál bez fantazie :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
26.9.12 14:33

Co je na bonboniéře špatného? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
26.9.12 14:35

Kytičku v větináči? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
26.9.12 14:36

Zažila jsem několikrát, že mamky donesly při propouštění dortíky. Koupili jich třeba deset nebo tak nějak, různé druhy, sestřičky si pak daly odpoledne ke kafču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
26.9.12 14:37

Čokoládový bombóny (třeba lepší, když to podle tebe dostávají pořád) se hodí, každá si zobne a zůstane i pro další směnu. Je to nejlepší. Jen na nic keramickýho na památku, raděj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770

Tak já být těmi sestrami, tak jsem ráda za to kafe a něco na zub :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166

Chlebíčky, zákusky, nebo já jsem dávala ovocný dort z cukrárny. Tadyty věci vždycky potěšily (když jsem dělala v nemocnici). Jednou donesla pacientka domácí výýýborný medovník - z toho byli nadšení všichni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000

Já jim dala Merci - každá je balená zvlášť, může to bejt otevřený delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
26.9.12 14:38

Ahojky opravdu nám udělá radost bomboniéra nebo kavčo, ale je pravda, že sem tam dostaneme chlebíčky a jsme spokojený. To si myslím, že stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.9.12 14:38

Fakt nejlepší nakoupit zákusky nebo ovocný dort a nebo chlebíčky!! To je fakt potěší nejvíc!! Mluvím z vlastní zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
26.9.12 14:40

U nás prodávají do takových velkých kornoutů různé druhy sušeného ovoce. Vypadá to dobře v dárkovém balení, je to na váhu.

• Citovat
  • Upravit
22939
26.9.12 14:41

Co si pamatuji, když jsem dělala na chirurgii, tak návštěvy nosili kávu, chlebíčky, dortíky, a vlastnoručně udělané dorty.
Všechno jsme vítaly, bylo to vždycky zpestření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.9.12 14:42

Já jsem dávala při propuštění z porodnice velkou bonboniéru ;) Ale ten dort nebo chlebíčky vůbec nejsou špatnej nápad, to si myslím, že je i lepší.. No tak mažná příště :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.9.12 14:44

Bonbony a cokolady to jsme meli na oddelenich casto, ale nic nezkazis tou kavou- ne tou levnou treba z kauflandu:) protoze ta mizi hodne rychle a treba chlebickama- to donesl malokdo a bylo to vyborne zpestreni, ale zase je pravda ze na tom si pochutna jen jedna smena a pak uz to nikoho moc nelaka, protoze to okora a uz to neni ono. A co jse taky jednou dostali a bylo to vyborny tak byl kos ovoce- vydrzi to a ji ho vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
26.9.12 14:47
@koblizek12 píše:
Bonbony a cokolady to jsme meli na oddelenich casto, ale nic nezkazis tou kavou- ne tou levnou treba z kauflandu:) protoze ta mizi hodne rychle a treba chlebickama- to donesl malokdo a bylo to vyborne zpestreni, ale zase je pravda ze na tom si pochutna jen jedna smena a pak uz to nikoho moc nelaka, protoze to okora a uz to neni ono. A co jse taky jednou dostali a bylo to vyborny tak byl kos ovoce- vydrzi to a ji ho vsichni.

Trochu odeběhnu z diskuze :oops:, vždycky to měla jedna směna, všechno jsme to snědly, zaprášilo se po všem. Jen ta káva byla pro více lidí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková