Co dát sestřičkám v nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14475
26.9.12 14:49

A co třeba mísa ovoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.9.12 14:49

No je pravda že jsem si říkala, že bych nechala upéct něco domácího, ale doma všichni skákají kolem starší a mají toho až nad hlavu takže si nechci na ně moc vymýšlet. A je fakt, že mě nenapadlo že chlebíčky jsou tak pro jednu směnu. No tak při nejhorším skončím na té bonboniéře nebo nějakém dortíku z cukrárny. Já si právě říkala, že sladkého mají asi dost, ale je fakt, že já bych tím taky nepohrdla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 14:55

Z vlastní zkušenosti: kafe - spíš rozpustné (starší generace stále nosí turka a to se nám hromadí :-(
Kytka: jen zbytečná starost pro sestry

Chlebíčky a zákusky - super, ale pochutná si jen jedna směna

Nás nejvíc potěší to rozpustné kafe a lepší bonboniera - tu málokdo koupí- třeba raffaelo nebo Ferrero a tak!

• Citovat
  • Upravit
1083
26.9.12 14:55

Za sebe (jsem zdravotní sestra) musí říct, že nejraději jsme byly za např: chlebíčky (sladké nosí skoro každý), případně nějaký ten ovocný dortík :). Ale úplně nejlepší je směs oříšků nebo ovoce v jogurtu, čokoládě…atd. Dlouho to vydrží a dá se to zobat celou směnu, navíc si z toho většinou každý vybere něco co mu chutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.9.12 14:56

@Panuška Naše mamka jednou zabodovala přepravkou ovoce a zeleniny a u nás měl dobrý ohlas pán, který nám donesl kyblík z KFC nebo Mekáče (v něm hranolky, masíčko). Dostaly jsme i balíky malých coca-col (pán tam dělal). Igelitku nanuků (v létě). No a když ke kávě, protože nebudeš/nebudou vaši mít čas třeba nic shánět, vezmeš karton mlíka, tak zaboduješ taky :-).

Příspěvek upraven 16.08.14 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.9.12 15:09

No a já si myslela že kafe už je přežitek a ten kornout s oříšky v čokoládě taky dobrý nápad :palec: :palec: :palec: navíc obojí můžou koupit v klidu o víkendu a pak jen donést a nemusí to být ten den čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.9.12 15:15

Tak nás hodně potěšilo když někdo koupil takový to sušený ovovce a oříšky v čokoládě…dělají velký kornouty. Pak to kafe a k tomu balík mlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.9.12 15:32

Ještě mě napadlo, u nás v práci čtvrtila lidí vůbec kafe nepila a čtvrtina jen občas, tak třeba i čaj potěší (ne sypanej, na to nemají v práci cedníček :-) ).

Příspěvek upraven 16.08.14 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
26.9.12 15:33

@Panuška Ahoj, já dávala na jaře v březnu sestřičkám na gynekologii dárkovou tašku, kde bylo - kvalitní kafe, menší balení Merci, kvalitní džus a takový pěkný balíček sušeného ovoce. Věř, že kafe ani sladkost není přežitek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.9.12 15:41
@danyk píše:
Ještě mě napadlo, u nás v práci čtvrtila lidí vůbec kafe nepila a čtvrtina jen občas, tak třeba i čaj potěší (ne sypanej, na to nemají v práci cedníček :-) ).

Nebo koupit i to sítko :)

Mě napadají taky ty oříšky, různý druhy, v různých obalech (čoko, bílá čoko, karamel, cukr..), nějaká lepší čokoláda (ideál merci, rafaelo, balena prostě). A myslím, že úspěch by mělo i něco na slano, i třeba koupit takový ty fornetky nebo udělat roladu z listovyho těsta, tam nějakej sýr, zelí třeba, párek a tak. To se stejně ji za studena, neokora a je to fajn jednohubka. Nebo udělat nepečenou, sýrovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
26.9.12 15:45

Nám nosí samé bonboniery, čokolády a rozpustnou kávu, většinou Nescafé. Je to super, že něco občas dostaneme, ale hodně holek nejí nebo nejsou na sladké a já upřímně sladké miluji, ale už je toho hodně. Jsme strašně vděční za chlebíčky nebo slaný dort.
Nějaké cetky, keramiku apod. nemá cenu kupovat. Pak se to vystavuje na sesterně a v rámvi harmonogramu se to pak v noci musí pucovat :poblion: :zed:
No a kytka…někde není vůbec nic tolerováno a my máme nějakou orchidej od pacientky a jak ji všichni přepečlivě opatrují tak se jí nedaří a ostatním kytkám též ne. Bud to nikdo nezalije, nebo naopak všichni zalívají…zkrátka spousta ženských :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
26.9.12 15:46
@Čekatelka píše:
A co třeba mísa ovoce?

také super nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
26.9.12 16:55

Já se jako sestra přidávám k oříškům, nebo nějakýmu dortíku, zákuskům, koláčkům, to nám nedávají moc často, bonboniery celkem jo, ale ne každý je jí.. :nevim: Nebo taky kafe, nějaký lepší, ne to uplně nejobyčejnější a nebo taky krabičku lepšího čaje pro ty, co kafe nepijí :D
Nebo taky sušené ovoce, nebo ovocný/zeleninový koš
Ale poslední dobou je to horší a horší a lidi přinesou málokdy aspoň něco malého.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.9.12 17:08

No tak já půjdu asi do těch oříšků a oni u nás prodávají i slané tak třeba dva kornouty a k tomu nějaké kafčo a čaj přeci jen jsem tu strávila dost času :-D a to mě fakt nezabije, dost mi pomohly to tu přežít a být tu nějaké důry tak to už vůbec nedávám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.9.12 17:41

My dávali mísu plnou ovoce, uprostřed ananas a banány, okolo jahody, meruňky, pomeranče, kiwi a byly nadšené že ovoce milují :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková