Co dát sestřičkám v nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4226
26.9.12 18:01

V podstatě je to jedno, hlavně NĚCO DÁT :potlesk: Zmrzelo, když paní co u nás ležela dlouho nepřišla ani poděkovat. Naopak překvapilo a potěšilo když pacientka co u nás byla jen krátce donesla asi 20 domácích kremrolí :palec: Kolektiv potěší cokoliv, co dostane, je to „odměna“ za dobrou péči - teda aspoň tak jsem to vždycky brala já. Nedávala bych nikomu prezent když bych to tak necítila, naopak ráda ukážu že jsem byla spokojená :potlesk:
Já osobně po porodu kupovala oooobr obložené chlebíčky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 18:07

No ja kdyz jsem lezela v nemocnici, tak tchan donesl sestrickam obr tasku zabijackovych vyrobku, domacich :mrgreen: Radost byla velika :lol:

Jinak ja davam vetsinou klasiku, chlebicky, kafe, rafaelo. ;)

• Citovat
  • Upravit
24292
26.9.12 18:09

@Panuška Jo a nejlépe nám poděkovala paní, která nám mj. napsala krásný děkovný dopis a poslala ho k rukám ředitele, náměstkyně pro ošetřovatelství a vrchní sestře.

Příspěvek upraven 16.08.14 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.9.12 19:02

Tak je fakt, že si pořád říkám (a teď se sestřičky prosím neurazí) že za svojí práci jsou hodnocené platem, stejně jako ostatní co sedí v kanceláři, jezdí autobusem, prodávají na pokladně apod. a ti nikdy nic nedostanou. Jen je to spíš zažitý zvyk a jde i o to že se opravdu o vás starají (a to já tady v podstatě ležím a nijak netrpím jako jiní po složitých zákrocích apod.) Takže mě osobně by trochu vadilo když by něco čekaly a nic nedostaly a pak byly ještě zklamané(což se nedovím), prostě nemělo by to podle mě být bráno jako samozřejmost. Ale sama to tak cítím, že bych jim ráda něco dala, protože mě podržely hlavně psychicky a fakt za celých 7 týdnů byly moc milé a nikdy se mi nestalo že by byl někdo nepříjemné nebo něco podobného.

A je fakt, že se mi třeba po domluvě se mnou snažily držet samostatný pokoj, nemohla jsem ani na chodbu a rodina včetně malý chodily na pokoj což když jsme tu byly dvě mi trochu vadilo že můžou tu druhou obtěžovat apod. A to by třeba dělat nemusely a spousta jiných drobností. Tak i proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.9.12 19:22

Panuško, za sebe můžu napsat, že jsem nikdy automaticky nečekala „děkovačku s dárkama“, ale jak píšeš, cítilas tam něco navíc (že držely samostatnej pokoj apod. drobnosti). A to je to, co chceš ocenit.

Příspěvek upraven 16.08.14 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.9.12 20:42

Ahoj,
já jako sestra vždy uvítala kafe v jakémkoliv množství, zákusky, chlebíčky, bonboniéru. Kafe není nikdy dost a rozhodně bych nevymýšlela kdoví co, když tímhle se zavděčíš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
26.9.12 20:58

@Nadavilero ta třeba ta paní nebyla až tak úplně spokojená ;) kdo ví a nebo to nebere jako samozřejmost něco nosit. Je fakt, že kdyby byl personál fajn a byla jsem tam dlouho, tak bych aspoň poděkovala za péči.
Mně by to teda taky nenapadlo něco nosit, leda že by ta péče byla opravdovdu suprová a měla jsem potřebu poděkovat. A to mám spíš vůči jednotlivcům a ne vůči celému ne kolektivu, protože vždy se zatím vyskytl někdo, kdo si žádný dortík nezaslouží :) ať už v porodnici (tam těch negativ bylo víc) nebo při hospitalizaci.

Ale je fakt, že tomu mladýmu doktorovi při hospitalizaci s dcerou jsem měla něco dát (byl skvělý, asi ještě napíšu děkovný dopis, tak ěm to tady inspirovalo… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková