Co dáváte jako pomlázku?

1216
20.4.14 22:30

co davate jako pomlasku?

Holky, co mate pripraveno pro deti, co prijdou rano koledovat? Sladkosti, vajicka, penize? A kolik na dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4152
20.4.14 22:32

Penize v zadnem pripade. Jedno malovane vejce na dite.Pro zname pak balicek sladkosti, kinder vejce nebo neco takoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.4.14 22:32

K nám teda nikdo nechodí, ale dávala bych sladkosti a vajíčka, kdyby náhodou. peníze fakt ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
20.4.14 22:33
@Berenikee píše:
Holky, co mate pripraveno pro deti, co prijdou rano koledovat? Sladkosti, vajicka, penize? A kolik na dite?

Peníze v žádném případě a jak kolik na dítě? Mám sladkosti v košíku a každý si něco nabere

• Citovat
  • Upravit
8037
20.4.14 22:35
@cher píše:
Peníze v žádném případě a jak kolik na dítě? Mám sladkosti v košíku a každý si něco nabere

Asi myslela, kolik peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
20.4.14 22:37

My jako deti dostavali i penize… drobny, co jsme si pak hrde dali do prasatka.
Na dite myslim kolik teda sladkosti jednomu decku. Prijde jich treba 10. Tak jestli staci treba kazdemu jedno kindervajicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
20.4.14 22:39

Ja jen nechci, aby si rekli za rohem, ze jsem pekne skrtacka teta, ze jim dam treba kazdymu jednu cokoladku.
Tak sonduju, kolik se toho dava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
20.4.14 22:40

Tady se dávají sladkosti a vajíčka, odjakživa. Cizím jeden a jeden kus, rodinným a nahlášeným jsou připravené malé balíčky. Pouze cikáni si říkali o peníze. Ale hnali jsme je, protože chodily holky a ještě zpívaly Koleda koleda Štěpáne… :roll: Peníze nikdy. Dokonce ani v rodině si ke koledě nedáváme peníze. K tomuto svátku to nepatří.
Tak hezké velikonoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
20.4.14 22:41

Urcite staci jedno kindervajicko. U nas se teda nikdy penize nedavaly, musis teda podle kraje. Taky jsme davali masli na pomlazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
20.4.14 22:41

K nám chodí jen synovci a pro ty mám připravené malé balíčky se sladkostmi. Můj taťka, tchán a švagr dostanou každý plechovku piva, manžel energeťák.
Peníze dětem, ani panáky dospělým nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
20.4.14 22:42

@Berenikee Já myslím, že jedno kinder je dobrá pomlázka, já sama mám na výběr buď normální vejce, nebo čokoládové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
20.4.14 22:42
@Berenikee píše:
Ja jen nechci, aby si rekli za rohem, ze jsem pekne skrtacka teta, ze jim dam treba kazdymu jednu cokoladku.
Tak sonduju, kolik se toho dava.

U nás máme v obchoďáku na velikonoce postavený stánek se sladkostma a jsou tam různé malé čokoládky od 2,–15 kč, tam nakoupím do 300,– mám toho hromadu a každý si hrábne. A hlavně je to čokoláda a né kakaová hmota nebo jak se ty nepoživatelné šunty nazývají.

• Citovat
  • Upravit
3370
20.4.14 22:45

K nám chodí jenom známí s dětmi a těm dávám balíčky: do nich nějakého čokoládového velikonočního zajíce, kuřátko, pár čokoládových vajíček, ty zlaté penízky, starším třeba žvýkačky či nějakou sušenku, brumíka a také jedno nebo dvě uvařené vajíčko atd. Peníze jsme nikdy nedávali.

Jinak, když jsem byla ještě dítě, dávali jsme vždy vajíčko plus nějakou věc k tomu. Kindervajca bych nekupovala, je to drahá sranda a při 10 návštěvnících se ti to pěkně prodražé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.4.14 22:46

Očekávám, že si tak nějak vyberou. Mám tu malovaná vařená vajíčka (to jim vnutím povinně), čokoládky na špejli, ledové čokoládky, maličká čokozvířátka, pidibalíčky gumídků, sem tam bonbón… a napytlíkované perníčky.

Mmch na Kinder vajíčka jsem docela vysazená, protože když každé dítě na každém stanovišti dostane Kinder vajco, tak je to docela o nervy. Čokoláda stojí celkem za houby, je z toho plno žďorbů, a ještě se o to porvou, kdo má lepší.

Příspěvek upraven 20.04.14 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
20.4.14 22:47

Sladkosti, nahlasenym lepsi vajicko nebo balicek, dospelym panaka a male cokoladove vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová