Co dělám špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.6.05 13:07

Ahoj Katko,
myslím, že tulení po ovu je už nanic, nevím jak zjišťuješ ovulaci,
ale všeobecně je to poslední den nižších teplot,a nejlépe podle cervikálního hlenu v poslední den bílkového hlenu.
A v případě ovulačních testů : zkoušej den -dva před ovu - měli by být jen slabounké čárky, v ten ovu by měla být tlustá - někdy mívám i tlustější než tu kontrolní, a den po ovu zase slabší až žádná..

je toho víc podle čeho vysledovat ovulaci…
Ale na druhou stranu - možný je všechno :wink: , tak proč ne třeba dva dni po ovu? :wink: A kromě toho vědci zjistili , že až 80% žen ovuluje 2× měsíčně :wink:
Tak příjemné snažení
Ahoj
 Ela

• Citovat
  • Upravit
41
9.6.05 13:52

Ahoj Elo,
moc díky za odpověď! Ale ovulace dvakrát??? To jsem ještě nikdy neslyšela 8O Bylo by to fajn. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.05 14:20

No Kačí,
myslím, že nejsme jediný komu by se to moc líbilo, :lol:
tak důvěřujme vědcům a tulme se co to jde.. :wink: :lol:
ahoj
 ela

• Citovat
  • Upravit
2518
14.8.05 21:28

Ahoj holky,

jak tady tak pročítám vaše komentáře, tak mi to nedá a musím přilít trochou kapky do ohně:-)))
Zítra to budou 2 roky od našeho „co kdybychom si pořídili miminko“. Naivně jsem si tehdy myslela, že se to povede, vždyť už mám skoro 6-ti letého chlapečka, partner skoro 12-ti letou dceru… Každý měsíc jsem příchod MS obrečela a nerozuměla tomu, co se to v tom mém těle děje. Zpočátku, tak 1,5 roku jsem z toho tolik zoufalá nebyla. Chtěla jsem miminko, moc, ale neupínala jsem se na to tolik jako teď. Deprese jsem měla jen v den, kdy dorazila ta červená mrška, ale pak to bylo celkem v pohodě. Těch nespočet testů, co jsem si každý cyklus dělala!!! Začaly se mi totiž protahovat cykly, s nimiž jsem nikdy problémy neměla. Už půl roku netestuju, myslím si, že je úplně jedno, jestli si ho udělám třeba o měsíc později, mimi mi přece v bříšku zůstane:-), ale to, co cítím, se dá dost dobře přirovnat k pořádné depce. Myslím na to snad neustále! Mám práce nad hlavu, někdy mám pocit, že nestíhám, své myšlenky tudíž nemám jen u miminka, ale prostě je to ve mně. Moje mamka je snad jediný člověk, který mi rozumí. Přítel mi tvrdí, že se na to moc upínám a že to moc chci, proto to nejde. On chce také miminko, ale přijde mi, že je prostě pohodář. Spermiogram nám vyšel na výbornou, dokonce ho doporučili i jako vhodného dárce, ale u mě zjistili, že neovuluju. Na:,–(ili mi Clomhexal, který tento cyklus beru poprvé. Dr. mi řekla, milovat se ve 14DC +/-4 dny denně a určitě se to povede. Lehce se to řekne, ale hůř dělá. Přítel ví, že se milujeme hlavně proto, aby se zadařilo, takže je z toho nesvůj i on a místo s krásného milování je to jen honba za mimčem. Už jsem zoufalá a rady typu: mysli na něco jiného, mi už začínají lézt silně na nervy:-(((.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 19:40

Ahoj, tak to mi trochu mluvíš z duše :P
Nesmíte se po tom tak hnát - první připomínka a hned následující je už aby jste měli taky mimčo - od našich známích, ktrým se v úterý narodil chlapeček :(
Fakt jsou některý lidi dost neohleduplný, ale to nepochopí nikdo kdo nebyl v takovéhle situaci :(
tak pa
 Ela

• Citovat
  • Upravit
55
30.8.05 12:57

Monalisa
Krásný den, tenhle příběh, který jsi napsala je skoro jak ten můj. S manželem jsme se snažili dva roky, ze začátku to bylo super, ale potom, jsme se milovali opravdu jen pro to, že je to ve správný čas a dokonce i hodinu. Po různých vyšetřeních jsme došli k závěru … tedy naši lékaři, že nám musí pomoci. Byli jsme na IVF a dnes jsme ve 13 týdnu těhotenství a jsme ti nejšťastnější človíčci na týhle zemi. Myslím, že přestat myslet na to prostě nejde. I když jsme začali dělat různé sporty, stejně člověk přišel domů a říkal si že už by to miminko mohlo přijít. Takže držím moc palečky, aby Vám co nejdříve řekli že vás bude o jednoho víc. Já jsem moc šťastná a můžu říct, že všechno čím jsme prošli stojí za to!!! Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.9.05 10:24

Holky, myslíte, že v necelých 27 je předčasný zvažovat IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.9.05 11:30

kachynko, já myslím, že na věku vůbec nezáleží. Záleží na tom, jak dlouho se snažíte, na zdravotní stránce atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 12:12

Kachynka
Ahojky, já bych v tomhle vůbec nekoukala na to kolik Ti je. Záleží na tom jak dlouho se o miminko snažíte, ale já bych určitě na nějká vyšetření šla. koneckonců chvíli to taky trvá než vše proběhne a tak dále. Držím palečky Eva

• Citovat
  • Upravit
6153
1.9.05 18:31

Kachynko,

myslím, že na věku zas až tak moc nezáleží. Mě je také 27 a mám za sebou první (bohužel neúspěšný) pokus o umělé oplodnění. Záleží hlavně na zdravotním stavu - moje švagrová podstoupila um. opl. ve 24 letech, protože zdravotně je na tom tak, že i kdyby čekali bůhví jak dlouho, stejně by neotěhotněla. Tak proč to zbytečně odkládat? Určitě si zajdi na nějaké to vyšetření, třeba budete oba v pořádku a když ne, tak se třeba brzy dočkáte miminka uměle. Přeji hodně štěstí!
Barbánek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
9.9.05 15:08

No, já už mám skoro všechna vyšetření za sebou - kromě průchodnosti vejcovodů… Vše ok, i partner, krom detailu, že neovuluju. Na to beru Clostilbegyt, po kterým jsem před rokem otěhotněla, leč moje štěstí trvalo jen pár týdnů. Celkem se snažíme skoro dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.9.05 18:04

Dneska jsem si přečetla tuto již trošku starší /podle data/ diskuzi a nedá mi to - holky, cojste zakládaly, Ciaro a spol. jak se vám daří? Pomohlo vám cvičení Mojžíšové a dovolená? Třeba nás to povzbudí :D
Já už taky čekám dlouho na mimčo, přes 2 roky, takže mě každá pozitivní zprávička vždy moc potěší a dodá mi sílu :) :D :D
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.05 22:14
:D
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.9.05 22:24

pardon, nejak som sa pomylila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.9.05 22:38

Ahojte baby,
skusam uz treti krat odoslat tento prispevok a nedari sa mi :oops: . Mozno sa niekde objavi, tak bude 3×. Skratim to, Ciara a ostatne snazilky, co tak skusit vypocet podla Jonase a prstikova metoda?! Mne prave to pomohlo po roku snazenia. Viac o tom najdete na www.rodina.cz.
Vlada :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí