Co dělat, aby prospal celou noc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
dasenka11
12.12.12 14:36

Co delat aby prospal celou noc?

Ahoj, mozna se mi vysmeji ty, kteri maji i vetsi deti a ty jim celou noc neprospi, ale u deti kolem jednoho roku uz je bezne, ze spi od vecera do rana, ja jsem tak spala a moje segra taky. Muj synek je 11 mesicu stary a uz asi 4 - 5 mesicu noc neprospal. Kdyz byl jeste male miminko, prospal mi obcas celou noc, ted uz se to nestane nikdy. I kdyz se to vstavani da vydrzet, vstavam k nemu v prumeru 3krat za noc, nekdy je to tak, ze pak nemuze zabrat a ja tam jeste dvakrat trikrat jdu, nez zase zabere. Zaciam byt ale uz fakt unavena a moc bych se rada jednou zase neprerusovane vyspala. Jaky mate pro me tip? Nebo kdy u vaseho ditka nastal zlom a spalo temer vzdy celou noc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25112
12.12.12 14:41

Ahoj a to kojíš nebo se prostě jen tak budí. Nemůžou ho trápit zuby? Mě se malá, čím byla starší, tím víc se budila na kojení. Teď je jí 13 měsíců a můžu říct, že mi týden přespala noc - bez kojení. 1-3× za noc si zaplače, dám dudlík, řeknu hají, nebo hladím a ona spí dál. Ale že by v 8 usnula a v 7 vstala, to se ještě nestalo. Mám obavy, že tohle ani neovlivníš. Nevím, jak ty, ale sama jdu v noci na záchod, taky se budím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
12.12.12 14:41

Naše malá začala spát celou noc v 9 měsících, do té doby se budila zhruba 3 za noc na UM, později už jen jednou a ze dne na den začala spát celou noc, takže radu bohužel nemám :). Ale ono se to určitě jednou zlomí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
12.12.12 14:43

U nás pomohlo až to, že jsme se přestěhovali do jiného pokoje. Jinak když nás viděla v noci, tak stála v postýlce a řvala dokud jsme jí nevzali k sobě, teď tam nevidí peřiny, nic..tak ví, že tam nejsme, tak ani neřve, vím, že se třeba vzbudi, ale má tam čaj, tak se napije a spinká dál ;)

• Citovat
  • Upravit
5476
12.12.12 14:47

U nás pomohlo přestat kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.12.12 14:48

U nas se spi celou noc od 20 mesicu ;) Cca od pul roku do roku se budila 2× za noc na mliko, pak od roku jednou za noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.12.12 14:50

Mam rocni a porad nespi :( vstava v prumeru 4 x za noc a z toho jednou je v kuse vzhuru tak 1-2hod :? Takze ti taky moc neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.12.12 14:53
@dasenka11 píše:
Ahoj, mozna se mi vysmeji ty, kteri maji i vetsi deti a ty jim celou noc neprospi, ale u deti kolem jednoho roku uz je bezne, ze spi od vecera do rana,ja jsem tak spala a moje segra taky. Muj synek je 11 mesicu stary a uz asi 4 - 5 mesicu noc neprospal. Kdyz byl jeste male miminko, prospal mi obcas celou noc, ted uz se to nestane nikdy. I kdyz se to vstavani da vydrzet, vstavam k nemu v prumeru 3krat za noc, nekdy je to tak, ze pak nemuze zabrat a ja tam jeste dvakrat trikrat jdu, nez zase zabere. Zaciam byt ale uz fakt unavena a moc bych se rada jednou zase neprerusovane vyspala. Jaky mate pro me tip? Nebo kdy u vaseho ditka nastal zlom a spalo temer vzdy celou noc?

No, vypadalo, že ve věku cca dvou let s ekonečně vysím. Alepořídila jsem si druhé miminko Mezizím se to první odplenkovalo na noc, což znamenalo rajzovat s ním na záchod. Ve věku cca dvou let toho drhéhho opět odplenkování a opět záchody… jak dlouho jsem se nevyspala? Nechci přehánět, ale… čtyři pět let? :nevim: Dosud kluci přijdou, a mamí, já se jdu vyčůrat, rosviť mi na záchodě… takže minimálně jednou dvakrát za noc stejně vstanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
12.12.12 14:57
@dasenka11 píše:
Ahoj, mozna se mi vysmeji ty, kteri maji i vetsi deti a ty jim celou noc neprospi, ale u deti kolem jednoho roku uz je bezne, ze spi od vecera do rana, ja jsem tak spala a moje segra taky. Muj synek je 11 mesicu stary a uz asi 4 - 5 mesicu noc neprospal. Kdyz byl jeste male miminko, prospal mi obcas celou noc, ted uz se to nestane nikdy. I kdyz se to vstavani da vydrzet, vstavam k nemu v prumeru 3krat za noc, nekdy je to tak, ze pak nemuze zabrat a ja tam jeste dvakrat trikrat jdu, nez zase zabere. Zaciam byt ale uz fakt unavena a moc bych se rada jednou zase neprerusovane vyspala. Jaky mate pro me tip? Nebo kdy u vaseho ditka nastal zlom a spalo temer vzdy celou noc?

nemám. K dceři vstávám 1-2× za noc pravidelně do teď. Občas i ke staršímu, ale tam už je to tak 50 na 50, možná i víc nocí spí bez probuzení. Je to různě, někdy na čurání, jindy přikrejt.

Jediné co pomůže je s tím vnitřně srovnat. U prvorozeného jsem z toho byla na palici už v roce. U druhé jsem s tím počítala a tolik mi to nesere. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
12.12.12 14:58

Doporučuji knížku „Každé dítě může dobře spát“ - lze stáhnout na ulozto.cz. Nám dost pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.12.12 14:59

Nechala jsem ho vyřvat - budil se na jídlo po 30 minutách, pak třeba hodinu i dvě nespal. Teď spí od 20:00 do 6:00, dá si UM a spí cca do 8-9. Když jednou za čas zase „vyřváváme“, tak vydrží spát i bez probuzení celou noc.
Plus nám pomohl pevný režim, když ho dám spát jinak, tak se budí…

• Citovat
  • Upravit
2969
12.12.12 15:04

@dasenka11
Hehe, ahooooj, tak ja ti s tim moc neporadim…ale husty je, ze jsem na tebe narazila :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
12.12.12 15:05
@Billi píše:
Nechala jsem ho vyřvat - budil se na jídlo po 30 minutách, pak třeba hodinu i dvě nespal. Teď spí od 20:00 do 6:00, dá si UM a spí cca do 8-9. Když jednou za čas zase „vyřváváme“, tak vydrží spát i bez probuzení celou noc.
Plus nám pomohl pevný režim, když ho dám spát jinak, tak se budí…

Hm, tak to seš teda velká borka :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
12.12.12 15:05

Tak my spali celou noc kdyz nam bylo 26 dni. A trva to do dnes. Bála jsem se, ze nebude prospivat, tak jsem se na to ptala dr, ale rikala, ze vaha je v poradku, at ho necham spinkat. Takze ja mam skutecne dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.12.12 15:10
@Lucinka_Kla píše:
Hm, tak to seš teda velká borka :mrgreen:.

U nás to bohužel byla nutnost, protože jsme delší dobu prakticky nespali a on pak nespal, protože byl nevyspalý a přetažený, takže nespal ani přes den.
Ale vyřvávání probíhalo u mě v posteli, kdy jsem ho celou dobu mazlila. Akorát jsem mu nedala jíst. Trvalo to cca týden než se přestal úplně budit. Po 3 dnech stačilo i v noci pohladit, dát dudla, mudlací plínu a zapnout kolotoč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510