Pracuji sama - chybí mi kolektiv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No on je to trojuhelník který má tři vrcholy - příjemná/smysluplná práce, dostatečné prachy a dobrý kolektiv. Jen naprosto výjimečně má člověk zaměstnání kde je všechno zaráz. Dva vrcholy ze tří - tedy peníze a slušná práce jsou docela dobrý.
Nejjednodušší řešení je zvyknout si na to co je teď, a o to víc se potkávat s lidmi po práci.
Další varianta je hledat si jinou práci, ale otázkou je jaké to tam bude - to co tam bude nebo nebude za kolegy předem úplně nezjistíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadlo domluvit se s vedením, jestli tam nemůžete být alespoň dvě? Vysvětlit, že jsi v práci spokojená ale chybí ti tam ten lidský faktor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krukynka píše:
Mě napadlo domluvit se s vedením, jestli tam nemůžete být alespoň dvě? Vysvětlit, že jsi v práci spokojená ale chybí ti tam ten lidský faktor?
Urcite kvuli lidskemu faktoru bude nekdo platit zbytecneho cloveka navic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krukynka jakoze vedení přijme ještě jednu uklízečku, protože tahle nemá s kym kecat? Tak určitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ber to obráceně. Máš na práci klid, máš čistou hlavu. S kamarádkama z bývalé práce se můžeš kdykoliv sejít. Kdybys měla kolem sebe lidi, které „nemůžeš vypnout“ bylo by to možná horší… je to práce na plný úvazek? Pokud ne, co takhle najít si k tomu ještě něco, kde budeš víc mezi lidmi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krukynka píše:
No ti se radostí zkácí, když budou muset místo jedné platit dvě uklizečky jen proto, aby si holky mohly pokecat.
![]()
- Citovat
- Upravit
@krukynka píše:
Tak to úplně nefunguje, navíc tak jako tak i v dostatečně velkých provozech, kde by úklid nestíhal jeden člověk, tak jsou rozdělené „rajony“, takže si při práci prostě nepokecáš tak, jako když jsi na směne s kolegy, děláš něco jednoduchého rukama a můžeš přitom mluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď si na to zvykneš, nebo si najdi jinou práci. S kamarádkami se domluv, až budete mít čas a vyrazte někam. Jinak pochybuji, že ti tam dají další ženskou, jen aby sis měla s kým pokecat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uslava píše:
No ti se radostí zkácí, když budou muset místo jedné platit dvě uklizečky jen proto, aby si holky mohly pokecat.![]()
Máme z našeho penzionu zkušenost, že když na brigádu přijmeme dvě holky kamarádky tak nakonec je od nich ta práce odvedená lépe, protože se cítí dobře, případně se předhánějí aby to měli lepší než ta druhá, a v dlouhodobém horizontu vydrží déle. Na rozdíl když je tam jedna která všechno hrc prc rychle domů nebo stejně celou dobu trčí na mobilu. Tak se omlouvám za názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale asi to byl fakt špatnej nápad. Máme trochu specifické podmínky u nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny maminky v podstatě nemám žádný velký dotaz. Spíš si potrebuji vylít srdce. Změnila jsem praci. Dělám uklízečku. Jsem spokojená práce mě baví je různorodá i po finanční stránce. Přesto je jedna věc co mě vadí. Postrádám kolektiv jsem pořád sama. Před tim jsem pracovala ve fabrice. Prace stála za houby ale byli jsme tam kolektiv. Parta holek dodnes si píšeme dokonce jsme se domluvily na kafe a tak. Byla jsem tam obklopena houfem kamarádek a tady jsem nějak sama za sebe. Netušila jsem že mě tohle bude chybět. Někdy jsem přišla do práce a jen tak jsme tlachaly. Zkoušela jsem navštívit nějaké kamarádky ale není to totéž. Co by jste poradily?