Firemní auto a jeho benefit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Strhnout penize mu nemuzou, ovsem u auta casto byva ve smlouve ze je nenarokove, takze tam by asi zprisnit podminky mohli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud nemá plat ve smlouvě, ale ve mzdovem výměru, mohou mu mzdu kdykoliv jednostranně změnit, tedy i snížit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S autem je to tak, ze by jeho používání měl danit jako nepenezity příjem ve výši 1% pořizovací ceny měsíčně. Takže pokud třeba používá auto za 500 tis, mělo by se mu k platu jakoby přicitat 5 tis a tento příjem danit. Plus samozřejmě projete PHM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria aha. Něco takového jsme nasli, ale moc tomu nerozumim.. ten plat se pak dani s těmi 5 tis? Mohla bys mi prosím uvést nějaký konkrétní případ? Kolik to děla? Diky
- Citovat
- Upravit
Je to prostě jako by bral o 5 tis víc. Takže daň je 15 procent z toho plus se ještě platí z toho i zdravotní a sociální pojištění. Konkrétně se musíte informovat u mzdové účetní, kolik to bude dělat, každý má nějaké jiné slevy na dani atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Tak pokud nemá plat ve smlouvě, ale ve mzdovem výměru, mohou mu mzdu kdykoliv jednostranně změnit, tedy i snížit.
A k čemu by se pak mzdový výměr se zaměstnancem uzavíral, pokud by ho mohl zaměstnavatel kdykoliv měnit. To jako mi pošle každý měsíc výplatu podle toho, jak se vyspí? Pokud má mzdu sjednanou jakou pevnou částku, tak mu ji nemohou jen tak ze své vůle snížit bez jeho souhlasu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emma2 no to není pravda, protože mzdový výměr je jednostranný právní úkon který podepisuje jen zaměstnavatel. Takže si ho může měnit jak chce. Výše mzdy nemusí být uvedena ve smlouvě, není to její podstatná náležitost. Je to taková dobrá obezlička pro zaměstnavatele. Ale má na to právo, je to normálně v zákoníku práce, že mzda může být takto určena. Samozřejmě každý den to zas měnit nemůže, to by byla diskriminace a rozpor s dobrými mravy atd.
viz třeba zde
https://www.epravo.cz/…-102702.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emma2 píše:
A k čemu by se pak mzdový výměr se zaměstnancem uzavíral, pokud by ho mohl zaměstnavatel kdykoliv měnit. To jako mi pošle každý měsíc výplatu podle toho, jak se vyspí? Pokud má mzdu sjednanou jakou pevnou částku, tak mu ji nemohou jen tak ze své vůle snížit bez jeho souhlasu.
U mzdového výměru právě můžou. Samozřejmě ve férových firmách se tak neděje, ale lze to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emma2 To je prave to, on nema mzdu sjednanou, ale stanovenou a proto zamestnavatel muze snizit i jednostranne bez souhlasu zamestnance…
K tomu autu - meli by mit nejakou smernici, ktera popisuje detaily uzivani, at si ji manzel vyzada a uvidite. Kazdopadne se ho snazi vystipat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@Emma2 no to není pravda, protože mzdový výměr je jednostranný právní úkon který podepisuje jen zaměstnavatel. Takže si ho může měnit jak chce. Výše mzdy nemusí být uvedena ve smlouvě, není to její podstatná náležitost. Je to taková dobrá obezlička pro zaměstnavatele. Ale má na to právo, je to normálně v zákoníku práce, že mzda může být takto určena. Samozřejmě každý den to zas měnit nemůže, to by byla diskriminace a rozpor s dobrými mravy atd.
viz třeba zde
https://www.epravo.cz/…-102702.html
Sice se mě to netýká, ale to jsem vůbec netušila. Díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nic takového ve smlouvě nemá, mají smůlu. Nemohou mu jen tak z pevné mzdy udělat pohyblovou složku. Trvejte na dorovnání platu. Jo a na místě muže bych začala hledat novou práci. Jakmile bych našla lepší, ukázala bych jim fakace a at jim prodává někdo jiný.