Brigáda Česká pošta roznos letáků
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
smajlik345
19.6.19 20:14
Roznášela jsem létaky pod jinou firmou nebyla to česká pošta. prachy nic moc to bude asi i u te pošty a robota šílená. Myslím že najdeš lepší brigády než tohle
- Citovat
- Upravit
Tazvesnice
19.6.19 20:29
Koukni po necem jinem, u ceske posty vic nez kde jinde plati „kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji“ ![]()
- Citovat
- Upravit
19.6.19 22:47
Mě by zajímalo, kolik letáků si myslíš, že stihneš roznest za 3/4h
Asi moc ne, co?
To by Tě lidi rosnesli na kopytech, kdyby jim přestaly chodit letáky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, o prázdninách hodlám chodit na jednu brigádu (noční směny) a jako přivýdělek bych chtěl ještě u České pošty roznášet letáky po městě. Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti, jestli tam někdo pracoval na brigádě. Co jsem četl recenze, tak někdo nechválí plat/náročnost, musí roznášet vše nebo že příprava letáků pomalu zabere více času než samotný roznos. Někdo zase hodnotí pozitivně. Na webu mají napsaný:,,Vše přichystané roznesete podle Vašich možností (a domluvy s vedoucí/m) do schránek". Chtěl bych od vás teda vědět, zda musím roznést všechny letáky nebo záleží na mně (jak to mají napsané na webu), kolik toho roznesu (např 1/2 letáků) a podle toho bude ovlivněná moje výplata. A kolik dostávají brigádníci u České pošty při roznosu letáků.
Jak jsem zmínil výše, chci to jako přivýdělek a takovou pohodovou práci, kdy se „projdu“ po městě na čerstvém vzduchu, chtěl bych tím trávit tak 3/4 hodiny denně.
Děkuji a přeji krásný zbytek dne.