Avon Lady - dá se tím přivydělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3023
21.6.19 08:26

:D :D v dnesni dobe kdy si muzes vyrobky vyzkouset a drogerky ty lepsi i horky jsou na kazdym rohu… ne od avonu bych si nic nekoupila. Kor cekat nez to prijde? Proc? Tohle frcelo pred 15 lety. Ty, co mozna maji zajem si objednaji 1× a pak je budes furt uhanet a vyprdnou se na to uplne. Pak mas po kseftu. Musela bys mit ranec zakaznic aby se ti to vyplatilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
21.6.19 08:32

Taky si myslim ze ta doba je pryc, zebje to ptezitek. S tchyni obcas nakoukneme, ta si tam bere kremy a par veci, ale me nebavi to cekani, takze nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
21.6.19 08:52

Taky si myslím, že původní zákaznice třeba ještě objednávají, mají své oblíbené produkty, ale dost pochybuji, že jde najít dostatek dalších.. Kvalita je nic moc, drogerie na každém rohu a to čekání.. Podle mě je to už taky pase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silvia.Minarik
21.6.19 08:52

Jak už psali holky, v dnešní době už ne.

• Citovat
  • Upravit
31274
21.6.19 08:59

U nás v práci dělá Avon jedna ženská a asi si tím celkem solidně přivydělá. Jenže nás je tu 80 ženských, a má k tomu navíc další nebo tři podobné kolektivy (úřady), a to už je zajímavé… ;)
Pro pár kámošek a sousedek to podle mě žádný valný význam nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
21.6.19 09:02

Záleží kolik těch ženských máš. Já to dělám tak pro zábavu, abych se na mateřské nenudila, dávám to kamarádkám, kolegynim, většinou mám pro sebe pár stovek, za který si stejně koupím třeba nějakou voňavku pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.6.19 09:03

Čauky. Dělala jsem asi před rokem Oriflame. No jako vydělat se dá, asi 200, pokud máš objednávku aspoň za 2000, což je málokdy, to piplani se s tím, pak tahání se z výdejního místa, teď si to zákaznice rozmyslí, že ta modrá řasenka není dost modrá, takže reklamace :roll::pocitac:

Navíc to dělá hrozné moc lidí teď. Výhoda je, že budeš mít slevu pro sebe, pokud ty produkty máš ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15768
21.6.19 09:13

Přivydělat lze, za tu námahu to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
21.6.19 13:45

V práci to dělala jedna, než šla do důchodu. Mezi zaměstnanci ji to klaplo, z 80 zaměstnanců si vždy někdo objednal, ale měla toho více.. Oriflame, euronu, pak svicarskou kosmetiku a nejvíce se jí dařilo v prodeji bonbónů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
18.9.19 12:14

@_Má_Ňa_La_ jedna mamčina kolegyně to dělá pro zábavu, baví ji kosmetika, má velkou spotřebu sama a určitě si tím i přivydělá,
už to sice opravdu tak nefrčí, ale zkusit bys to mohla, jestli máš čas roznášet katalogy a pak zboží - vem že na každém výrobku máš 30%, to je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat