Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zamilovala jsem se do kamaráda. Rozumíme si spolu hodně, píšeme si spolu každý den už přes 7 měsíců. Vidíme se jen v práci, ale v práci se baví hodně jen se mnou, hledáme se navzájem, aby jsme spolu šli na přestávku nebo když už nám končí směna, tak odcházíme spolu a vždycky čeká než mi to pojede domů, a pak až jede domů on. Když má on na ráno a já mám odpolední, tak když končí, tak mě hledá, aby mi řekl, že už odchází.. Někdy to vypadá, že by měl zájem. Když jsme spolu na přestávce, tak se spolu smějeme a vidím jak se na mě dívá. Nejhorší na tom je, že se ho nemůžu ani dotknout. Já se ho třeba jen dotknu ruky a on řekne, že na něj nemám sahat. A není to poprvé, takže to nemyslí ze srandy a to jeho chování mě ubližuje. Nedávno jsem se ho zase dotkla ruky a on s tou rukou zatřepal, tak jsem se ho zeptala co se děje, a on mi na to řekl, že jsem se ho nejspíš dotkla, tak že to nemám dělat. Tak prvně se spolu smějeme a když se ho dotknu, tak řekne: Nesahej na mě. Ubližuje mi to. Chce se mi brečet ale přetvařuji se před ním.
Tak na něj asi nesahej, ne?
Každý má tu hranici osobní bubliny jinde, řekl ti opakovaně, že mu je to nepříjemné… Na vztah mezi vámi to moc nevypadá, když mu vadí fyzický kontakt s tebou.
Tak proč na něj opakovaně saháš?
Měla jsem kamaráda s podobnými projevy. Pořád za mnou „lezl“ vypadalo to jako že chce vztah, ale ne a ne se k ničemu rozhoupat.
No a za pár let konečně přiznal před světem, že je na kluky.
Tak on ti jasně říká, kde jsou jeho hranice a ty se z toho hroutíš? Ty sis evidentně vysnila budoucí vztah, který je ovšem jednostranný. Pochop, že on o tebe nestojí víc než jako o člověka na pokec. Pokud jsi z toho tak rozhozená, tak omez kontakt. Tady z toho nic nebude.
@Kristýna539 píše: Více
Prosím tě, kolik je vám let? ![]()
Takhle by snad nebo spíš určitě, nereagoval ani můj osmnáctiletý syn. ![]()
Buď má o tebe zájem nebo nemá. Ale teda, ještě nikdy se mi v životě nestalo, že by mi nějaký kluk či muž, projevoval svoje sympatie a náklonnost a bál se mých dotyků. ![]()
Ba právě úplně naopak. Čekal na vhodnou příležitost, kdy se mě může jakkoliv fyzicky dotknout. ![]()
Asi jiná doba… ![]()
@malachi píše: VíceŽe? On se musí chudák otřepat, jak kdyby se jí snad štítil. Takhle nejedná žádný příčetný dospělý jedinec.
@Černá Madonna píše: Více
a já tomu zase věřím, v generaci sněhových vloček takoví kluci jsou
@stinga píše: Více
No to nevím, no…
Já bych zase všechny nutně neházela do jednoho pytle. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
já tím nemyslím všechny, v generaci sněhových vloček takoví kluci jsou, myšleno tím někteří
@stinga píše: Více
Možná…ale i tak, když se nad tím zamyslíš a představíš si tu situaci, jak se ona dotkne jeho ruky a on má z toho málem šok… ![]()
Třeba má kluk jen nějakou formu PAS a prostě doteky nesnese. Nebo je gay a má zakladatelku jako kamarádku.
@Janli píše: Více
Já taky nejsem lesba a přesto mě jakýkoliv dotyk ženské ruky nijak nepobuřuje… ![]()
Teda, pokud by mi zrovna nechtěla prohrábnout výstřih nebo rozkrok, že jo?
![]()