Zamilovala jsem se do kamaráda, ale jeho chování mi ubližuje

30.1.26 22:43

Co dělat? Nechápu to

Zamilovala jsem se do kamaráda. Rozumíme si spolu hodně, píšeme si spolu každý den už přes 7 měsíců. Vidíme se jen v práci, ale v práci se baví hodně jen se mnou, hledáme se navzájem, aby jsme spolu šli na přestávku nebo když už nám končí směna, tak odcházíme spolu a vždycky čeká než mi to pojede domů, a pak až jede domů on. Když má on na ráno a já mám odpolední, tak když končí, tak mě hledá, aby mi řekl, že už odchází.. Někdy to vypadá, že by měl zájem. Když jsme spolu na přestávce, tak se spolu smějeme a vidím jak se na mě dívá. Nejhorší na tom je, že se ho nemůžu ani dotknout. Já se ho třeba jen dotknu ruky a on řekne, že na něj nemám sahat. A není to poprvé, takže to nemyslí ze srandy a to jeho chování mě ubližuje. Nedávno jsem se ho zase dotkla ruky a on s tou rukou zatřepal, tak jsem se ho zeptala co se děje, a on mi na to řekl, že jsem se ho nejspíš dotkla, tak že to nemám dělat. Tak prvně se spolu smějeme a když se ho dotknu, tak řekne: Nesahej na mě. Ubližuje mi to. Chce se mi brečet ale přetvařuji se před ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14873
30.1.26 22:53

Tak na něj asi nesahej, ne? :nevim: Každý má tu hranici osobní bubliny jinde, řekl ti opakovaně, že mu je to nepříjemné… Na vztah mezi vámi to moc nevypadá, když mu vadí fyzický kontakt s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.26 23:07

A vy jste oba nezadaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
30.1.26 23:17

Tak proč na něj opakovaně saháš?
Měla jsem kamaráda s podobnými projevy. Pořád za mnou „lezl“ vypadalo to jako že chce vztah, ale ne a ne se k ničemu rozhoupat.
No a za pár let konečně přiznal před světem, že je na kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
30.1.26 23:19

Tak on ti jasně říká, kde jsou jeho hranice a ty se z toho hroutíš? Ty sis evidentně vysnila budoucí vztah, který je ovšem jednostranný. Pochop, že on o tebe nestojí víc než jako o člověka na pokec. Pokud jsi z toho tak rozhozená, tak omez kontakt. Tady z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17420
30.1.26 23:21
@Kristýna539 píše: Více

Prosím tě, kolik je vám let? :mrgreen:
Takhle by snad nebo spíš určitě, nereagoval ani můj osmnáctiletý syn. :nevim:
Buď má o tebe zájem nebo nemá. Ale teda, ještě nikdy se mi v životě nestalo, že by mi nějaký kluk či muž, projevoval svoje sympatie a náklonnost a bál se mých dotyků. :lol:
Ba právě úplně naopak. Čekal na vhodnou příležitost, kdy se mě může jakkoliv fyzicky dotknout. :P
Asi jiná doba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
30.1.26 23:43

Bacha na to, abys mu jednou nemusela platit odškodné :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17420
31.1.26 00:08
@malachi píše: Více
Že? On se musí chudák otřepat, jak kdyby se jí snad štítil. Takhle nejedná žádný příčetný dospělý jedinec.
Bych si asi myslela, že nemá všech pět pohromadě… :nevim:
Za prvé, když mi něco není příjemné, tak mám pusu, abych mu jasně řekla, že je mi to nepříjemné.
No a za druhé, tomu fakt nevěřím, že by po jejím dotyku, otřepal ruku jak od nějakýho prašivýho psa. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80319
31.1.26 00:11
@Černá Madonna píše: Více

a já tomu zase věřím, v generaci sněhových vloček takoví kluci jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17420
31.1.26 00:13
@stinga píše: Více

No to nevím, no…
Já bych zase všechny nutně neházela do jednoho pytle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80319
31.1.26 00:15

já tím nemyslím všechny, v generaci sněhových vloček takoví kluci jsou, myšleno tím někteří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17420
31.1.26 00:19
@stinga píše: Více

Možná…ale i tak, když se nad tím zamyslíš a představíš si tu situaci, jak se ona dotkne jeho ruky a on má z toho málem šok… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
31.1.26 00:20

Třeba má kluk jen nějakou formu PAS a prostě doteky nesnese. Nebo je gay a má zakladatelku jako kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80319
31.1.26 00:24

je, je to šílené, ale věřím tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17420
31.1.26 00:44
@Janli píše: Více

Já taky nejsem lesba a přesto mě jakýkoliv dotyk ženské ruky nijak nepobuřuje… :nevim:
Teda, pokud by mi zrovna nechtěla prohrábnout výstřih nebo rozkrok, že jo? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí