Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer,
nevíte někdo náhodou co dělat se dvěma opuštěnými psi, nebo popř. na koho se máme obrátit? Po úmrtí páníčky zůstali dva psi, německý ovčák a chodský pes, jsou zavření v kotci, nikdo k nim nemůžeme, jelikož ten ovčák je hodně agresivní, takže jim dáváme krmení a vodu přes mříž. Ale takhle dál zůstávat nemůžou, mají tam málo místa, bobky. My se o ně postarat nemůžeme, jak už jsem psala, jeden je hodně agresivní, nikdo jiný je nechce, utratit je nemůžeme-dle veterinářů to prý jen tak nejde, městská policie nám taky nic neporadila a my už si opravdu nevíme rady co s nimi. Ještě taková malá poznámka-jsou na našem pozemku, dům i pozemek je náš, ale pejsci ne. Děkuji za každou radu, nebo kontakt na někoho, kdo by nám poradil.
Děkuji všem a přeji hezký večer
Ti nám právě nijak nepomohli, zkoušíme útulky, ale je to problém kvůli toho ovčáka ![]()
Odchytová služba. Tu ale měli zařídit policisti. Přeci je jedno, že jsou v kotci, vaši nejsou a vy se jich bojíte. Tak si je maj odvézt.
Kontaktovala bych nejakou organizaci na pomoc psu v nouzi
Mestska Vam tezko pomuze, kdyz je pes na Vasi zahrade a tudiz vas, pises ze je mate v kotci
Jako na mém pozemku mi nepomůžou? A když je vyhodím za barák, tak už jo? A když jí u toho pokoušou? ![]()
Povinnost se o ně postarat má obec (jsou-li opuštění), takže se obrať na ní.
Na facebooku je mnoho stránek, kde si myslím, že by Vám mohli pomoct.
Např.
https://www.facebook.com/…15542793578/
@Sibyla0 píše:
Jako na mém pozemku mi nepomůžou? A když je vyhodím za barák, tak už jo? A když jí u toho pokoušou?
No ja nevim, jak bude prokazovat ze pes neni jeji? Kdyz tam ma kotec? a ocividne pes tam zil nejakou dobu
Ano kdyz bude nekde jinde, nejspis je policie odchyti.Ale do te doby asi nic
Kazdopadne bych se obratila opravdu na nejakou organizaci, navrhla jim, treba uhradit peci atd.
Holky, vůbec nevím, jestli jsou s pp nebo bez, mám jen očkovací průkazy. On byl už problém, když jim umřela páníčka, tak se tam neměla jak dostat sanitka, policie, protože byli puštění. Nakonec je někdo zavřel do kotce a nám policie řekla, ať se postaráme. Ale není jak
Dneska jsme psali právě na tu organizaci na pomoc psům, tak čekáme, co napíšou
Nebo pozvat nekoho znaleho, kdo si poradi se psem a domluvit odvoz do utulku, to taky by slo ne? To je jasne, ze jsou agresivni, dkyz jsou mezi ho. vnama zavreni cele dny ![]()
Ano oba tam žijí od štěňátek, měli páníčku, je to vzdálená rodina. Ona nám ten dům i pozemek darovala, ale teď umřela a co teď se psy, když na nás nejsou zvyklí, snažili jsme se o nějaký kontakt skoro 5 let a výsledek žádný ![]()
@Deninek
Co zavolat veterinu na podozrenie na,,tyranie"-svojim sposobom, keby ste im nedavali jest a pit, tak su tyrany..