Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neni tu nějaká pražanda s mimčem co nemá zítra dopoledne co na práci?a chtěla by se jít projít a podívat do kunratic do sekáče?já mám navařeno,uklizeno,vše uděláno,drahá polovička je v práci a potřebujem se s holkama „nově“ oblíct
klidně i víc mamin
hm? nechci dělat reklamu ale maj tam fakt pecka ceny
jo, já už tam taky byla nakupovat, naučila mě to tchýně
Dřív jsem se tomu obloukem vyhýbala, ale když mi kluk roste jak ze sunaru, tak se nedá nic dělat
) Ale dneska nejdu, dokončujeme si šestou nemoc, tak ještě chvíli trpím doma, počasí mě teda ničí ![]()
Tak jsem koukla na net a zjistila, že to mám skoro u domu:)
@aleesha našla jsem, že je to ulice ploučnická, mají normálně internetové stránky.
Ahoj, a můžeš je sem @rosslyn hodit? Že bych se jukla. Já tedy to tam mám celkem z ruky,ale kdybych se třeba někdy hodně nudila ![]()
@1024 http://www.mujsekac.cz/…du/kunratice já asi dneska vyrazím:) mám to jako zakladatelka - uklizeno, uvařeno a manžel v práci. Potřebuju nakoupit nějaké bojové oblečení na písek a trávu:)
Super,koukala jsem,že to mají i mě blíž než Kunratice. holky a mají to tam nějak seřazené dle velikostí. nerada byh se hrabala celým obchodem,snáhím jen 92 a 134-aktuálně ![]()
@LucinkaPraha @1024 to by mě taky zajímalo. Já jsem nehrabavý typ, potřebuju to mít nějak přehledné. Já většinou odcházím ze sekáče s jednou věcí a to ještě totálně vykulená:)
tahle velikost je tam zrovna myslim potřeba vyhrabat
nejsem si jistá ještě jsem ji tam nehledala jinak to tam mají celkem protříděný naposled když jsem tam byla tak jsem tam nechala 500kč a oblečený jsme byly všichni
taky jsem šla vykulená ale jaký jsem měla pěkný úlovky ![]()
oni tam ty dětský maj některý pověšený na ramínkách a některý na hrabárnu právě
hele domaluju ksicht vyvenčim pesany a vyrážim z Komořan takže tam budu na 11 nějak
@LucinkaPraha Já tam razím po svačince, měla bych být v 10:50 na zastávce kunratice, tak jestli si mě tam vyzvedneš, můžeme jít spolu?
to je akorát přijedu busem165 v 10:47
ještě mi řekni jméno abych tam nečapla jinou maminu a netáhla jí s sebou ![]()
hele, tak to jedeme stejným busem
pošlu ti víc do SZ
Se picnu ![]()