Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Semtex ja už mám všechno nakoupené
letos máme elektro vánoce, Xbox, mobil, noťas, hračky obleceni
Moje děti dostanou to, o co si napsali ježíškovi. Až teda na 2 věci - jedna hra se ve variantě na PSko, které máme, nevyrábí
A pak robot, co chtěl synátor, stojí 5 tisíc a to odmítám ![]()
@vedma007 to už je mazec no 5k, dcera bude mít první mobil ať sme ve spojeni chtěli sme to i my takže win to win ![]()
4 letej: doplnění silnice way to play, doplnění lego kolejí, takovej ten plastovej notebook.
Brusle a nějaký to vybavení na hokej se kterým bude začínat.
K narozeninám (leden) dostane lyže a vybavení.
7 letej dostane iphone, přeskáče, nerfku a dvě knihy.
@Brení píše:
Můžeme si sdílet nápady na dárky![]()
![]()
![]()
Proč? Dopis Ježíškovi. Neznáš?
@Dollorres tak to je krásný.. můžu se zeptat na kolik Vás vyšel iPhone a kolikatka? jestli nechcete odpovídat chapu ![]()
@Zeoli samozřejmě ano
myslela jsem něco navíc nějaký nápad od ostatních k rozvoji děti, myslím, že diskuze k tomu tu tady jsou aby sme si sdíleli věci a poradili si ![]()
@Brení píše:
@Dollorres tak to je krásný.. můžu se zeptat na kolik Vás vyšel iPhone a kolikatka? jestli nechcete odpovídat chapu
Je to 13 mini, to mu stačí. Vyšel na 13 K z Kupiphone.cz
Do teď má moji prastarou 8 plus, ale pořád to má vybitý a má to velký do ruky.
Mladšímu 6 let lego, které si přeje, určitě nějakou knížku na čtení, puzzle ho baví a hlavolamy nebo hry. Staršímu 17 let protein a keratin, protože cvičí, nějaké hezké oblečení a knížku. Nerada dávám peníze, které se protočí a telefon musí ještě vydržet. ![]()
@Brení Když měl mladší syn tak 3 roky, tak jsem kupovala hodně dřevěné skládačky, např. https://www.elisdesign.cz/…a-hlavolamy/, ale tady je to docela drahé. Kupovala jsem to od paní přes bazar, byly to nové věci, nabízela to tam. Balanční hra artisti od Vilacu, mnoho možností jak si vyhrát, Někdy je ještě stavíme dohromady s dominem, dlouhé tratě a pak boříme. Ještě andělské kostky jsou moc prima, dá se s nimi hrát na mnoho způsobů. Mohou děti stavět podle předloh, fantazie a pokud jsou menší, tak třeba hledat obrázek, který maminka postavila. Syn si s nimi hraje doteď. Vlastně nám hračky kolují pořád, i ty starší. Magnetické skládačky jsou moc fajn, nebo takové ty bodlinky bunchems nebo jak se to jmenuje. Prostě vše co pomůže dětem rozvíjet fantazii a tvořit. Syn má teď období lega, kdy vše rozebrané přetváří na úžasné vynálezy. A hrozně se mu líbí holčičí lego. Musím mu dát za pravdu, je mnohem hezčí a nápaditější než to klučičí. Je to nefér ![]()
@Šaruš 79 to je pravda co se týče lega, malý je v tom až neuvěřitelně nápaditý co dokáže vytvorit
co si vymyslí to si dokáže postavit, co se týče letadel, pistolek atd.
![]()
@Brení Jj, přesně tak, lego je vážně skvělá stavebnice, jsem nadšená ze synových výtvorů až tak, že máme lego roztahané po 3/4 obýváku. Ale stojí to za to ![]()
Roční a dvouletá…dostanou spoustu dřevěných kostek že kterých si můžou stavět, a uvažuji nad nějakou dětskou úklidovou sadou -neustale.mi berou koště, přetahují se o smetáček a lopatku…starší se válí po zemi když ji nepůjčim mop…