Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Z letošních Vánoc jsem měla trochu vítr. Synové 9 let jsou teď v takovém mezidobí, kdy už je přestali bavit hračky, ale ještě si nejsou jistí kam a co dál. Ještě teda chtějí Lego, takže aspoň to. Pak jsem to vyřešila kvalitními elektrickými kartáčky na zuby. No a pak naprosto nechutně předřazeným merchem od youtubera, který je bude bavit asi 2 měsíce, počítám. No ale, přáli si to, no.
@samantafox Ty kartáčky jsou taky super. Zvažuju pro mladšího. Starší měl a používal rád, teď už dává přednost klasickému, ale má 17 let. Ještě jsem přemýšlela nad bruslemi, ale takové ty 2v1 co jsou i na led. Viděla jsem i i 4v1, jsou kromě toho i troj a čtyřkolečkové.
@samantafox kartáčky jsou super, ty sme pořizovali k narozeninám
![]()
Od nás a babiček pro holku 9 a kluka skoro 7: panenka lol; hra kouzla, čáry, magie; sportovní taška, rozšíření karaku, barvy na sklo, pastelky magic, 3d pero, hra bingo, dřevěné puzzle, batoh, maskacove věci, dalekohled, převleku ninji, luk nerf, pistole nerf, brýle a terč nerf, silikonové bubny a sluchatka, čelovka, „vykopavky“, hra malý chemik, nějaké hry od Albi…
Je to od nás, dvou babiček a tři prababiček. Masakr. Doma budou mít pod stromek každý jen 5 věcí z toho seznamu.
@Brení píše:
@Semtex ja už mám všechno nakoupenéletos máme elektro vánoce, Xbox, mobil, noťas, hračky obleceni
Hmm hmm no u nas byl pocitac loňské Vánoce, tak tyhle jsou takové “lehčí” - nějaké hračky, knížky, nejstarší chce ještě kredity do hry - robuxy ![]()
@Semtex to jim odlehčime příští rok 🙂 🙂 nebo, počkáme s čím přijdou
![]()