Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
zvedavaholka: já je dělala podle tohoto receptu http://www.recepty.eu/…-omacka.html
jako bylo to docela dobrý, ale přijde mi, že zbytečně „složité“
lasagne jsem dělala jednou, nicméně jsem u toho zvládla udělat takovej bordel v kuchyni, že po druhý už do toho nejdu ![]()
Aniku, opravdu je to dobré? Já mám z těch pytlíkových omáček vždycky divný pocit.
My jsme dneska měli Chicken Alfredo
Na másle osmahnout dozlatova kuřecí maso na nudličky, přidat rozmarýn (může být i sušený), sůl, pepř, prolisovaný česnek, může se trochu podlít bílým vínem, zalít smetanou a nechat zhoustnout. V ideálním světě se do toho po vypnutí zamíchá nastrouhaný parmazán, ti, co ho nemají kde koupit si pak případně dají nahoru normální sýr
Pak se do toho zamíchají uvařené linguine nebo fettucine (prostě široké dlouhé nudle
). Na talíři možno opět posypat parmazánem, případně čerstvým rozmarýnem (sušený píchá
)
Zítra máme kuřecí řízky s bramborovým salátem - slavíme Samíka ![]()
Laddmie píše:
Aniku, opravdu je to dobré? Já mám z těch pytlíkových omáček vždycky divný pocit.
Já k nim taky mám nedůvěru, jen výjimečně něco vyzkouším, na základě reklamy, přiznávám… ale tohleto je fakt dobrý a určitě si to ještě někdy koupím. A.
Manžel odjel ráno do Norska na rybolov s kupou vepřových řízků, starší odjela na taneční závody do České Lípy, malá měla zeleninu s rýží a masem a já samozřejmě rohlík se salámem a sýrem - přece nebudu vařit ( huráááá)..
Zítra asi něco bezmasého ( nemám nakoupeno) - takže šišky s mákem, palačinky, nebo nějaká hustá bramborajda..
![]()
Co se týká pytlíků z reklamy - mám odzkoušeno Maggi nápady štavnaté kuře - to jak se dá do toho pytle ( stehýnka) - a super - fakt štavnaté, výborně kořeněné a naprosto bez práce ( žádné podlévání a kontrola).. ![]()
Já to mám dneska skvěle vymyšlený
S přítelem jedem do Globusu nakoupit plenky v akci tak se tam rovnou stavíme na oběde, protože tam vaří báječně.. ![]()
Dnes mam na obed domaci fazole becoky ma sladkokysele ![]()
U nás dnes kuřecí vývar s kápáním a těstoviny s vajíčkem a rajská.
Dnes jsem delala italske rizoto a vymyslela jsem si i variantu pro dite.