Co dnes k obědu? Poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.4.10 11:36

Co dnes k obědu

Dnes máme na oběd filé s bramborovou kaší. Co vy. Já nevím co pořád vařit. Poradíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
993
17.4.10 11:39

Já dělám šunkofleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 11:46

Ty mi malý nechce jíst, nejraději má koprovku a palačinky. Zitra budeš vařit co? Většinou vymýšlí obědy o víkendu můj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.4.10 11:46

Uzená polévka s písmenky, tvarohové knedlíky s meruňkami.
Zítra čočková polévka, hranolky a přírodní kuřecí řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 11:48

Můj něco říkal o kuřecím maso obaleném v bramboráku a zeleninu.
to nám moc chutná. Nebo nějak řízky, ale nevíja na jaký způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.4.10 11:54

dneska dělám špagety s boloňskou omáčkou :cert:

sice jedu přesně podle receptu, ale upřímně, nějak se mi to nezdá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 11:58

a z čeho je ta bolonská omáčka. Já dám oloupaná rajčata, k tomu trochu kečupu, cukr, sůl a provensálské koření. Malému to hrozně chutná ke špagetám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
17.4.10 12:00

My máme dnes hovězí roštěnky a brambory,vařil muž :palec:
Zítra budu asi dělat vepřové řízky,nevím ještě,jestli přírodní,klasicky nebo zapečené s porkem a šlehačkou..

Co se týče omáčky na špagety,tu já zásadně kupuju.Receptů mám spoustu,ale nám to nechutná.Prostě máme rádi obyčejnou Špagetku od Hame nebo různe omačky si nevzpomenu,jaké značky..

Emičce vařím zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21519
17.4.10 12:33

tak my dneska máme krůtí polévku s nočky a dušené hovězí na tymiánu a rýží. zítra jdou manža s Kárkou do Zoo, tak já budu mít zbytky ode dneška. většinou vařím v sobotu na oba dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
17.4.10 12:35

Já dělám boloňské podle sebe. A je to hrozně rychlý. Na tu opražim mleté maso, zaleju trochou vody a pak přidám buď kečup, trošku víc, nebo protlak. No a dochutim, sůl koření na špagety. Hrozně nám to tak chutná. Ani nevim jak se to dělá správně podle receptu.

Zítra budeme jíst s malou asi zbytky, jelikož je mažel v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.4.10 12:38

Dneska špenát, zítra zapečenou brokolici s kuřecím, brambory, smetana, sejra.

Majdu na špagety dělám. Restnu cibulku, česnek, slanina, maso, někdy dávám i zeleninu (strouhanou mrkev, brokolice,..), podleju, dusím dle masa, nakonec protlak, loupaná rajčata (v sezoně), bazalka, provensál, oregano (co padne pod ruku, ale bazalku vždy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
17.4.10 12:39

Dneska peču krkovičku s bramborovou kaší a přihodila jsem k tomu pár kuřecích stehen, která budou zítra, to akorát dovyrobím nějakou omáčkošťávu.
Minule jsem zkoušela kuřecí závitky se sýrovou omáčkou, běží na to reklama v telezici, ta omáčka je pytlíková od Vitany nebo koho,,, výbornééé.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.4.10 12:50

tak u nás je mořská štika-polomanžel s rýří a já a červenou řepou,zítra máme kachnu,knedlík a zelí .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.4.10 12:51

Dneska jsme samy holky, tak budou sýrové tortellinky (jen se zeleninou), ty Anežka miluje. Zítra nevím, to už snad bude doma tatínek a něco uvaří (nebo aspoň vymyslí, máme mrazák plný masa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 13:01

Dělaly ste už některá lasaně? Nemohla sem sehlat lasaně v obchodě nikde, tak sem si je udělala doma. A bylo to výborné, můj vždycky vymyslí něco, a bud se najíme nebo nám to nechutná. Ale většinou má nápady dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí