Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky mám dotaz..
Když jsem si udělala pláty na medovník, dá se to nějak uchovat na později?
Bojím se aby se mi to nezkazilo - nezplesnivělo..
Myslíte že třeba proložit potr. folii a dát do mrazáku?
![]()
Děkuju za rady.. Snad nějaký budou ![]()
Sherry, máš pláty vlatní výroby? Já je měla naprosto volně ve spíži a vydržely mi několik měsíců. Máš je úplně tvrdý, ne? Připomíná to tuhý sušenky.
Markos,
jj vlastní výroba, ale tvrdý jak sušenky je nemám. takový…no vláčný.. ![]()
Aha, to je divný, tak to bych se fakt bála. Asi jinej recept.
Markos
ten recept je super.. jsu ráda že to není tvrdý.. poprvý jsem to měla jak sušenky a pak nic moc.. ted když to mám takový měkký tak je to super.. teda recept měnit nebudu…
![]()
to to radši udělám a sežeru
![]()
Sherry, a napsala bys recept na ten medovník? Nebo dala odkaz? Nerada zkouším něco z netu, ale když to má někdo odzkoušené, tak to je něco jiného. Díky.
sherry-já si myslíma,že mražák nemuže nic pokazit a když,tak zkus zamrazit jen jeden plát,ať ty ostatní nezničíš a uvidíš.Jen tak,na zkoušku..Já už takto zkoušela korpus na dort a v pohodě…
![]()
Luca
tady máš odkaz
Lery
jo tak když to přežil korpus, tak to musí přežít i medovník
![]()
Sherry, taky bych je proložila pečícím papírem a zmrazila, myslím, že v tom nebude problém. Údajně je i celý medovník nejlepší po zmražení a rozmražení ![]()
Já dělám medovník podle tohoto receptu (dva krémy podle těch tipů dole) a je vynikající. Loni se mi povedl snad nejvíc, pláty nebyly tvrdé, ale krásně nadýchané, fakt úžasný. Mohlo za to možná víc sody.
stazie
no škoda žes to nenapsala dřív.. bych to možná aj rovnou udělala a frkla to tam..
ále to bych musela upapat mraženou zeleninu a podobně
![]()
Stazie píše:
Já dělám medovník podle tohoto receptu (dva krémy podle těch tipů dole) a je vynikající. Loni se mi povedl snad nejvíc, pláty nebyly tvrdé, ale krásně nadýchané, fakt úžasný. Mohlo za to možná víc sody.
tak já mám stejnej recept a ted jsem dělala ze dvou dávek a místo 2 medovníků mám ještě ty pláty do mrazáku. jsem dala taky víc sody
![]()
Sherry, Stazie,
díky! Budu to zkoušet jako bezlepek, to zas bude srandy kopec. ![]()
L.
LucaLuca píše:
to zas bude srandy kopec.
L.
tak si to užij a at se povede ![]()
jsem zkoušela medovník jen jednou a to podle Babici,jak ukazoval v téle a byl výbornej,ale určo prubnu v brzské době nějaký jiný recept.Vyzkouším podle Stazie a uvidíme..děkuji…