Krupičná kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
297
8.4.10 17:47

krupičná kaše

Ahojky potřebovala bych nějáký tip na krupičnou kaši.Na večeři malýmu davám ruzné krupice ale zž mi došly nápady tak kdybyste měli nějákou novinku tak mi ji napište.Já mám vyzkoušenou klasickou,s kakaem,s bananovým nebo jahodovým frapkem,keksíkovou s medem i bez,skořicovou,s ruznými druhy marmelád nebo s kompoty,s čokoládou.Vím je jich asi dost ale malej už některé nechce.Tak je to furt dokola.Dělám i zeleninové ale připadá mi to furt to samé.Jsem sice povoláním kuchařka ale napady mi už prostě dochází :-( tak jestli někdo víte ještě o něčem pisněte 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
8.4.10 17:53

A kolik je malému měsíců,let?Je bezpodmínečně nutné,aby večeřel krupici?Když už ji třeba nechce?
Chutě dítěte se po určité době mění.Emička kaše nejí,nikdy jí nezachutnaly.Od malička večeří podobně jako oběd nebo polévku.Většinou dávám hlavní jídlo na oběd a hustou polévku večer.Mléčnou dávku má dostatečnou,ještě kojím.

Adámek má krupičku s kakaem rád,ale tak dvakrát do měsíce,víc ji taky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 17:58

taky nevečeříme kaši pořád, nekdy jí dám pribináka, nebo co bylo na obed, vždyt furt dokola stejne jídlo..si představ že bys mela jíst furt jedno a to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
8.4.10 19:13

mala nejedla kase nikdy, veceri co bylo k obedu nebo ji uvarim polevku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.4.10 19:41

ja jsem u „sousedu“ nasla supr krupici na ktere si pochutnam nejvic ja :lol: povaris ve vode jabka nemusi se uplne uvarit, rozmixujes a zavaris do toho krupicku.ja to jeste ochutim trtinovym cukrem, masle a skorici.mnak jdu si ji udelat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
9.4.10 09:28

Tak já dělávám kalsickou se skořicí, máslem a kakaem. A někdy do toho dám čerstvé jahody - trochu je v tom rozvařím. :wink:
S těma jahodama jsou ještě výborné ovesné vločky - ty sekané. Povařím vločky v mlíku, pak nakrájím na drobno jahody a na talíři pospu kakaem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.4.10 13:48

Tak malýmu je 13 měsíců.Krupici mu nedělám denně dávám taky polívku nebo oběd někdy pudink ale krupici má rad a většinou chce tu.jen už mi to připadá furt dokola tak jsem chtěla vyzkoušet něco nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.4.10 13:49

Díky za tip to může být opravdu dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
8.2.11 19:30

Ahoj,
jakou dávku krupičné kaše k večeři dětem dáváte?
Pavlíčkovi jsem navařila z 300ml mléka,všechno snědl a ještě by si dal.Mám příště uvařit více,nebo stačí,nechci aby se přejedl a bolelo ho třeba bříško,ale zaase aby měl dostatek,poradíte?Díky,Jana.

• Citovat
  • Upravit
1113
8.2.11 20:01

Pokud bys netrvala na té krupici, já dělám kaši kukuřičnou (z polenty), pak rýžovou (rozvařená rýže) a taky ovesnou (z drcených ovesných vloček). Vždy přidám ovoce (jakékoli), umělé mléko, máslo. Malýmu to chutná, dáváme na snídani, někdy i na večeři. K večeři potom někdy taky zeleninu třeba s nějakým žervé sýrem, polívky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
9.2.11 08:27

Krupice to být nemusí,ale nevím jakou dávku na noc právě :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat