Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Také ji mám doma, na pečení ji nepoužívám protože mám kameninovou formu, ale na nepečené dorty je suprová.
já mám tuhle formu,ale ještě po babičce,tuhle kombinaci:) a vyklápí se skvěle všechno-ale mě se nikdy nestalo,že bych něco nevyklopila:). mám jí ráda, protože kdysi jsem měla teflonovou s tím dnem rovným a to jsme stejně nikdy nevyužila, balím ten ráfek pečícím papírem a dokonalé:) pak jen vyříznu nožem, ale to u teflonové asi ne
, já mám ještě hliníkovou,fakt starou,ale je dokonalá ![]()
Holky díky.
Donago, mě se právě tvar té bábovky moc nelíbí. Tahle bude asi větší a nižší, tudíž nakrájené kousky budou malé… Hledala jsem na netu nějaký obrázek, jak hotová bábovka z téhle formy vypadá, ale nenašla.
Jinak já na ty staré formy taky nedám dopustit, ale budeme se stěhovat do svého a ty musím nechat mamce ![]()
Zatím jsem rozhodnutá pro tescomu, taky mě ještě nezklamala. U provedení ale pořád váhám, jestli dvě formy zvlášt nebo tuhle kombinaci.
Ahoj holky, prosím o radu. Můžete mi doporučit dortovou formu, se kterou jste spokojené?
Mamka mi chce kombinaci formy na dort a na bábovku - něco na tenhle způsob - http://www.tescoma-eshop.cz/…8cm-825.html.
Máte s tímto zkušenosti? Vyplatí se raději koupit dvě různé formy nebo je tato kombinace ok? Nerada bych koupila něco, co by mi pak leželo doma a nevyužilo se. Péct budu celkem často a potřebuju, aby dort/bábovka šla dobře vyklápět. Moje známá si zrovna koupila sadu forem s nepřilnavým povrchem a nadává, protože ač vymazává důkladně, bábovka se jí prostě nevyklopí