Potravinářské Kovandovi barvy - složení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1984
12.4.10 14:48

Potravinářské barvy

Ahojky.Potřebovala bych poradit s potravinářskými barvami.Chtěla bych je na barvení krému u dortů,ale i marcipánu a aby dlouho vydrželi a měli hodně barev.Moc díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
12.4.10 15:23

Kovandovi maji dobré práškové dají se koupit v tesku nebo Globusu jinak cukrárskepotreby.cz tam mají i gelové s nima se prý dělají líp odstíny no nezkoušela jsem ,ale mají hodně barev jinak jestli budeš barvit marcipán těmi práškovými nařed je jen kapkou vody .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
12.4.10 15:28

Já dělala vždy s přáškovýma, ale míchání barev je občas dost na palici :-x Teda alespoň pro mě … jinak přesně, jak píše pavlak5 - jsou gelové ještě a tam jsou ty barvy nejen základní, takže se člověk „vyvaruje“ míchání, za to jsou podstatně dražší … chce to vyzkoušet. Pokud nepotřebuješ vyloženě okrovou nebo třeba „pleťovou“ měly by stačit ty Kovandovi v přášku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.10.10 22:00

A v jakém regálu je můžu hledat prosím? U čeho děkuji

• Citovat
  • Upravit
7805
29.10.10 08:20

mám pocit že v Globusu jsou někde u pudinků a prášků do pečiva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.10.10 12:50

Obyčejné práškové barvy koupíš v drogérii, já si kupovala v německu tekuté, ale tam pro ně asi nepojedeš, co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
29.10.10 15:45
Raduš.ka44 píše:
Obyčejné práškové barvy koupíš v drogérii, já si kupovala v německu tekuté, ale tam pro ně asi nepojedeš, co? :-D

Ne do němeceka se opravdu nechystám, leda, že by tam měl nějaký známý cestu tak pojedu pro gelové barvy jedině tam :mrgreen:
Zítra jdu do globusu tak je budu hledat…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
29.10.10 15:45

Snad nekoupím barvy na vajíčka :-)

• Citovat
  • Upravit
11502
29.10.10 17:03

ahoj,no tak tyhle barvy si s barvami na vajíčka splíst nemůžeš. Mě se osvědčily ty gelovky, barví líp jak prachový, a prachový používám pouze na dozdobení a kupuju je na www.ceske-formicky.cz je to dobrý i v tom, že když se platí předem, tak je pošta jen 60,– a mají toho dost na výběr, ale chtělo by to nějakého sponzora :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.10.10 18:28

Koavandovy barvy maj teď i v Kauflandu. Měla jsem radost, když je tam začali prodávat, protože Globus ani Tesco tady nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fandička
3.1.12 20:12

Barva na čokoládu

Zdravím,chtěla jsem se poradit…lze práškovými barvami obarvit i bílou čokoládu?

• Citovat
  • Upravit
9578
11.2.12 08:22

Koukala jsem na gelové barvy Wilton, cena není zrovna malá (ta základní sada) a proto by mne zajímalo, jak dlouho vydrží (expirace)? Jestli po otevření se nemusí za měsíc zdělat..Na kolik hmoty ta jedna lahvička 28g vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
11.2.12 08:27

jowano myslím, že vydrží neomezeně dlouho, nemá se co zkazit. Já na nich ani žádnou expiraci nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
11.2.12 13:18
PetraJ píše:
Koavandovy barvy maj teď i v Kauflandu. Měla jsem radost, když je tam začali prodávat, protože Globus ani Tesco tady nemáme.

Prosím v kterém Kauflandu (město), minulý týden jsem slítala 3 Kauflandy a 1 Tesco (Praha a Benešov) a všude na mě koukali jak na Marťana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
23.8.12 12:41

Ahojky, oživuji tuto diskuzi a chtěla bych se zepat, jestli máte někdo zkušenost s touto značkou potravinářského barviva, jestli je dobré http://www.vmd-drogerie.cz/…ny-5-g-cerna. Slyšela jsem, že některá barviva mají slanou příchuť a pak může být slaný i marcipán, do kterého se přidává, tak bych se tomu chtěla vyvarovat. Plánuju dělat svůj první potahovaný dort, tak s tím nemám žádné zkušenosti. Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí