Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky maminky co dnes děláte k večeři? já už jsem uplně bez nápadu k obědu jsme měly zapečené těstoviny a včera byl k večeři obalovaný chléb ve vajíčku ale dnes už nevím co mám udělat..
Ja dnenska delam testoviny s lososem, nivou, hraskem a smetanou. Mnamka
Zitra bude Jamajske kure, pozitri delam veprovy bok.
Příspěvek upraven 13.08.13 v 16:17
Listový salát, rajčata, olivový dresing s hořčicí a medem, kozí sýr a špaldový chléb s cizrnovou pomazánkou
No toť otázka..když jsem tak koukala, tak doma nezbyl ani suchý rohlík ![]()
Já má děsnou chuť na zeleninovou misku s kuřetem: ledový salát, rajče, okurka, oliva, krutonky, kousek na přírodním usmaženého kuřecího prsa a dresing. Ale vzhledem k tomu, že jdu za chvíli na noční a teď nějak nezvládám vařit, tak budu muset vzít za vděk bramboráku s cuketou od včera a studeným talířem…
Zbyli mě rohlíky ze včerejška, tak je dám buď zapéct do trouby se salámem a sýrem, k tomu nakrájím zeleninu nebo je dám zapéct do toastovaču-jedno nebo druhé..
A zítra asi špenát s kuřecím masem a širokými nudlemi..
Ještě bych si dala klidně nudle s makem, ale to moje děcko to nechce jest!!! ![]()
Jelikoz me ted poblil nejmladsi a ja v zapeti jeho, tak asi bude horky caj
@K-Black jestli je to něco jako chňapky tak takovou večeři máme, když mám maraton nočních:) Přítel jí má nejradši, nikdo mu nenutí zdravou stravu a splácá kde co…