Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Proč jsi hned takova, to neni rozhodnuti na minutu,ale na celej den, co kdyz se bude potit, nebo mu bude zima a nastydne a pak s nim bude muset byt doma. Není to lehké rozhodnuti,tak se nediv, že chce poradit. Lec kdo by upadl v depresi,ale zakladatelka je duchapřitomná a přišla se poradit ![]()
@Stune píše:
Proč jsi hned takova, to neni rozhodnuti na minutu,ale na celej den, co kdyz se bude potit, nebo mu bude zima a nastydne a pak s nim bude muset byt doma. Není to lehké rozhodnuti,tak se nediv, že chce poradit. Lec kdo by upadl v depresi,ale zakladatelka je duchapřitomná a přišla se poradit
jo, lepší se zeptat zkušenějších, než udělat nějakou chybu a pak si to vyčítat ![]()
Tak já bych mu dala i fusáček aby nenastyd chlapy dokáže rýmička pořádně potrápit
![]()
@brouček123 píše:
Tak já bych mu dala i fusáček aby nenastyd chlapy dokáže rýmička pořádně potrápit![]()
Co chlapy, ale nás jak ta jejich rýmička dokáže potrápit
.
A to si pořizuju třetího syna
.
@brouček123 píše:
Tak já bych mu dala i fusáček aby nenastyd chlapy dokáže rýmička pořádně potrápit![]()
Ja jsem taky pro ten fusacek ![]()
Jinak diky za prima pobaveni po ranu ![]()
@Milli píše:
Co chlapy, ale nás jak ta jejich rýmička dokáže potrápit.
A to si pořizuju třetího syna.
Taky mám doma dva syny a přítele kterej toho třetího dokáže krásně nahradit
![]()
![]()
jo a tu teplotu si myslela vazne? jestli jo, tak to je teda hnusna provokace, protoze tady chcije a chcije ![]()
Ať už oblékneš jak uznáš za vhodné, nezapomen namazat ochranným faktorem
. Ted je sluníčko nejsilnější, tak at nezakládáš diskuzi, co se spáleným človíčkem
![]()
Ty ses hovado