Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Stune píše:
No fuj, za 14dní tam jedem, tak se koukejte polepšit
no jasne
za 14 dni uz urcite bude lepe.
ale ted predpovidaji porad dest 15 stupnu a v noci 5 ![]()
Mikits no pro jistotu mu zavolej ![]()
Lucie no to tak to zamrzi jeste vic ja se chyetam do cr koncem kvetna kdyz mi prijde pas na malyho
Holky a jak ja mam oblict toho svyho ? Se mu nechce do ty zimy ![]()
Lucie tak u nas dneska ma byt zatazeno a ctyri stupne ale v noci to pujde az na sedm a zitra uz jasno a 16 jupi
@LouLou píše:
Ahoj holky, je rano, pod mrakem a 23,5 stupnu.Jak mam oblect manzu, je mu 35 let a meri 180 cm.Poradte, prosiimmmmm
Jako toto nechápu, tos ho jako do dneška neoblíkala nebo co???
Kdyby byla zima, tak ještě pochopím, že tápeš kolik vrstev, ale ve 30°C? Trochu mozek použít.
![]()
@kacakaca píše:
Jako toto nechápu, tos ho jako do dneška neoblíkala nebo co???Kdyby byla zima, tak ještě pochopím, že tápeš kolik vrstev, ale ve 30°C? Trochu mozek použít.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
normalne ho oblika tchyne
dnes musela k zubari a ja nevim co delat…
Lou lou
ta je nezodpovedna ta tvoje tchyne jde sibk zubari a ani ti nerekne co a jak bycb si ji poddala ![]()
Ježiši, tak se zeptám exmanželky, ne? Jako toto nechápu - hledat odpověď tady. Každý je přeci jinak teplomilný, co my víme, jak ho máš chlupatého a jestli mu není v kraťasech horko i v březnu
. Třeba ten můj je takový teplomilný - dala jsem mu včera jen jednu vrstvu a viděla jsem ho, jak se tulí na zahrádce k jedné slečně - no určitě mu byla zima chudáčkovi
.
no pardon, ex-manzelky?? zadnou nema, ja second-hand neberu
ale kdyztak dam cepicku, nanoznicek ,jarni fusacek a bodycko.snad mu nebude zima…
No ty jsi teda trapná, když sis nenabrnkla ženáče, ses bála konkurence nebo co??
A takovéhle nedospělé nesebevědomé chtějí děti
.
kde vidis ze chci deti? jsem sobecka karieristka, jeste bych do nich musela cpat prachy a cas a energii a vubec, kdepak.A nepouzitej manza je dobrej, aspon ho muzu vychovat k obrazu svemu ![]()
a my ani ne eset vitr a pod mrakem manzel ma teda kozich obrej ale i tak je mu chladno ![]()
@LouLou píše:
kde vidis ze chci deti? jsem sobecka karieristka, jeste bych do nich musela cpat prachy a cas a energii a vubec, kdepak.A nepouzitej manza je dobrej, aspon ho muzu vychovat k obrazu svemu
No to jsem si všimla, že sobecké karieristky netoužící po dětech a patnáctileté panny jsou teď velmi častými uživatelkami eMimina
.