Co dnes obléct?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
29.4.12 10:10
@Stune píše:
No fuj, za 14dní tam jedem, tak se koukejte polepšit :)

no jasne :pankac: za 14 dni uz urcite bude lepe.
ale ted predpovidaji porad dest 15 stupnu a v noci 5 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
29.4.12 10:23

Mikits no pro jistotu mu zavolej :D
Lucie no to tak to zamrzi jeste vic ja se chyetam do cr koncem kvetna kdyz mi prijde pas na malyho
Holky a jak ja mam oblict toho svyho ? Se mu nechce do ty zimy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
29.4.12 10:23

@LouLou
:lol: :palec: :mrgreen:
Ty seš moje krevní skupina děvče… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
29.4.12 10:28

Lucie tak u nas dneska ma byt zatazeno a ctyri stupne ale v noci to pujde az na sedm a zitra uz jasno a 16 jupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.4.12 06:25
@LouLou píše:
Ahoj holky, je rano, pod mrakem a 23,5 stupnu.Jak mam oblect manzu, je mu 35 let a meri 180 cm.Poradte, prosiimmmmm :,(

Jako toto nechápu, tos ho jako do dneška neoblíkala nebo co??? :roll: Kdyby byla zima, tak ještě pochopím, že tápeš kolik vrstev, ale ve 30°C? Trochu mozek použít. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
30.4.12 08:27
@kacakaca píše:
Jako toto nechápu, tos ho jako do dneška neoblíkala nebo co??? :roll: Kdyby byla zima, tak ještě pochopím, že tápeš kolik vrstev, ale ve 30°C? Trochu mozek použít. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

normalne ho oblika tchyne :( dnes musela k zubari a ja nevim co delat…

• Citovat
  • Upravit
6429
30.4.12 08:39

Lou lou :-D ta je nezodpovedna ta tvoje tchyne jde sibk zubari a ani ti nerekne co a jak bycb si ji poddala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.4.12 08:46

Ježiši, tak se zeptám exmanželky, ne? Jako toto nechápu - hledat odpověď tady. Každý je přeci jinak teplomilný, co my víme, jak ho máš chlupatého a jestli mu není v kraťasech horko i v březnu :roll: . Třeba ten můj je takový teplomilný - dala jsem mu včera jen jednu vrstvu a viděla jsem ho, jak se tulí na zahrádce k jedné slečně - no určitě mu byla zima chudáčkovi :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
30.4.12 08:48

no pardon, ex-manzelky?? zadnou nema, ja second-hand neberu :lol: ale kdyztak dam cepicku, nanoznicek ,jarni fusacek a bodycko.snad mu nebude zima…

• Citovat
  • Upravit
3230
30.4.12 08:59

No ty jsi teda trapná, když sis nenabrnkla ženáče, ses bála konkurence nebo co?? :roll: A takovéhle nedospělé nesebevědomé chtějí děti :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
30.4.12 10:07

kde vidis ze chci deti? jsem sobecka karieristka, jeste bych do nich musela cpat prachy a cas a energii a vubec, kdepak.A nepouzitej manza je dobrej, aspon ho muzu vychovat k obrazu svemu 8)

• Citovat
  • Upravit
6429
1.5.12 18:20

...

:( a my ani ne eset vitr a pod mrakem manzel ma teda kozich obrej ale i tak je mu chladno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.5.12 07:37
@LouLou píše:
kde vidis ze chci deti? jsem sobecka karieristka, jeste bych do nich musela cpat prachy a cas a energii a vubec, kdepak.A nepouzitej manza je dobrej, aspon ho muzu vychovat k obrazu svemu 8)

No to jsem si všimla, že sobecké karieristky netoužící po dětech a patnáctileté panny jsou teď velmi častými uživatelkami eMimina :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková