Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vcera mozecek. Dala bych si obalovanej kvetak, ale jsem na to lina.
Dneska asi perkelt a protoze mam taky problem s jabkama ta zkusime tohle http://www.tipito.cz/…jablky-A_178
@aiwwa píše:
@Evaa.j sice jsi se neptala mě, ale kdysi jsem dělala klasické palačinky s přidanými vločkami /je fajn je předem malinko namočit, tak na hodinu do vody nebo do mléka/, do těsta jsem dávala asi jednu až dvě polévkové lžíce vloček na půl litru mléka. A ještě jsem zkoušela verzi s jablky, přímo do palačinkového těsta buď nastrouhat nebo nakrájet na tenké plátky jablka. Moc dobré.
Tohle dělávám s banánem - hezky vyskočí, spíše jako lívance. Pak je dávám do krabičky a dělám je na cesty, holky tím nic neupatlají, mužou to ukusovat po cestě
Jablka jsem nezkoušela, vyzkouším.
My dneska dojidame kure na jablkach a k veceri bude hraskovy krem
Vývar s kapáním, pečené kuře na medu, bramborová kaše, karamelizovaná mrkev.
Dnes si bříška naplníme kuřátkem na jablcích s oříšky jen jsem zapomněla koupit rýži, tak zase s bramborem
![]()
Tvarohové vdolečky
Špagety aglio olio červená paprika e kabanosky z Lidlu ![]()
A my jsme si dnes dali krůtu , prázdniny, no, tak trénujeme na vánoce
.
My dnes měli ještě svíčkovou, zbyla ze včera, s karlovarským knedlíkem. K večeři jsem udělala něco jako budapešťskou pomazánku (žervé, lžíce majolky, feferonky, cibule, mletá červená paprika).Zítra kuřecí vývar, kuře na paprice s rýží. Pozítří kuskusový salát s červenou čočkou a zeleninou.
Dneska jsem ještě udělala další várku pečeného čaje dle receptu odtud a štrúdl.