Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Co dneska kuchtíte maminky??mám připravené kuřecí prsíčka,ale stále nevím,co s něma spáchám ![]()
Právě mám v troubě francouzský brambory, to by šlo určitě i s kuřecím masem ![]()
zeleninový rizoto ze školní jídelny:-) Ještě byla slepičí polívka s nudlema a mrkvovej salát.
dítěti vařím brokolici s polentou a kuřecím masem
kuřecí maso osolit dát na to lečo,nějaký sýr gouda niva.. zalít smetanou a zapéct.mňamka
nic, nemam cas, musim sledovat diskuse.
mam vareno od vcera kure na paprice
holky, taková diskuze už tady je.
https://www.emimino.cz/…nkovani/413/#…
ahoj, já dělala včera kuřecí prsa se žampiony a smetanovou omáčkou, k tomu těstoviny a je to mňamka! ![]()
Prosim, jak se dela rizoto ze skolni jidelny??
Ja varim testoviny s lilkem a rajcaty, mnamka, klucik jedl, holka zase nechce..
Kureci rizky pecene v bujonu, stavnaty, mnamka.. zadej na vyhledavaci rizky v bujonu recept.. delala jsem to predevcirem a udelam zas..
Já dělala o víkendu smetanový brambory zapečený s kuřecíma prsíčkama. Nakrájené syrové brambory jsem dala do zapékací mísy, osolila a zalila smetanou (33%). Z prsíček jsem udělala plátky, okořenila a na másle jsem je narychlo nechala zatáhnout na pánvi. Pak jsem je poskládala do mísy na ty brambory a dala na 45 minut do trouby. Mňamka ![]()
Lucah píše:
vezmeš kastrůlek a dojdeš do jídelny ![]()
Lucah píše:
Ja varim testoviny s lilkem a rajcaty, mnamka, klucik jedl, holka zase nechce..
Kureci rizky pecene v bujonu, stavnaty, mnamka.. zadej na vyhledavaci rizky v bujonu recept.. delala jsem to predevcirem a udelam zas..
to si ho odtamtud doneseš
já mám bramborovou kaši, v tom zamíchanou konzervu tuňáka v oliváči a kukuřici…joo to je vařeníčko ![]()
jinak diskuze a velmi obsáhlá na toto téma tu je.
Právě jsme se vrátili z restaurace..měli jsme hotovku kachnu se zelím a knedlík ![]()
Já měla k obědu těstovinový salát s kuřecím masem od včerejší večeře.A k dnešní večeři budu dělat guláš.