Co do krabičky "na památku"?

3.6.11 16:47

Co do krabicky "na pamiatku"?

Citala som v nejakom casopise o babe, co dostala k osemnastinam krabicku so zdokumentovanym svojim zivotom, a ze ju teraz zalozila pre dceru. A prve co ma napadlo bolo - to musim urobit aj ja pre malu. A sice pocitam ze to pride s vekom a roznymi situaciami, ale zaujimalo by ma, co by ste tam dali vy. Ja tam mam zatial len fotku z ultrazvuku a planujem prve vlasky co odstrihnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzukaa
3.6.11 16:50

ahojky kamaradka ma i prvni boticky dudlik co ja vim prvni svicku z dortu atd zalezi na tve fantazii :palec:

• Citovat
  • Upravit
13142
3.6.11 16:50

První botičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.6.11 16:51

Ahoj, ja ji taky zakladam mam k tomu takovou pamatecni knihu… fotky z UZ,snurku z porodnice, TT, dudlik:), a prvni vytvor:D, boticky jeste nosi:D

Jeee a svicku dortu mam taky schovanou:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.6.11 16:55

Ahoj, ja mam dupacky, ve kterych jel z porodnice, dudlik, a prvni boticky.
A je to pamatka spis pro me - pochybuju, ze mi na to bude kluk v 18ti zvedavej :mrgreen: , u holcicek je to jiny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.6.11 16:56

Jo u druhyho kluka mam taky tu snurku z rucicky z porodnice - ovsem taky asi spis pro sebe na pamatku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 16:57

Ja rozmyslam nad ruzovymi ponoztickami, bola to prva vec co som jej kupila, ale nevyzeraju tak pekne ako boticky :think:
Ta sviecka je dobry napad.

Ja som trosku cakala aj od starsich deti, co odkladate - aj ked to beztak urcite zabudnem, som strasne zvedava, a kto vie, mozno to bude dovod preco jej v patnastich nieco do krabicky prihodim :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 16:59
nakukovatelka píše:
A je to pamatka spis pro me - pochybuju, ze mi na to bude kluk v 18ti zvedavej :mrgreen: , u holcicek je to jiny :mavam:

No moj povodny napad bol ze sa tam budu ukladat veci priebezne celych tych 18 rokov … to bude asi zaujimavejsie nez len snurka z porodnice … pre toho potomka myslim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.6.11 17:00

Tak já jsem malému založila „zdravotní deník“ :mrgreen: Taky je to spíš vzpomínka pro mě. Ale to už bude pracovní deformace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.6.11 17:02

to je dobry… ja mam teda zrovna veci z porodnice v obehu, ale mam schovane krestni saticky a prvni brindak:D a sterchatko to teda nevim:D to bude obrovitanska krabice v 18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
3.6.11 17:04
nakukovatelka píše:
A je to pamatka spis pro me - pochybuju, ze mi na to bude kluk v 18ti zvedavej :mrgreen: , u holcicek je to jiny :mavam:

Určitě bude, ale nejspíš až dýl :-) .
Třeba my, když jsme se s mužem brali, tak mu bylo dost líto, že ho rodiče málo fotili, že nemá žádnou dětskou nahatou fotku :mrgreen: Kdyby dostal krabici s drobnýma vzpomínkama, tak by radostí brečel :pankac:
Takže já letím pro krabici a první prošoupaný botičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.6.11 17:12
PeBa píše:
nakukovatelka píše:

Určitě bude, ale nejspíš až dýl :-) .
Třeba my, když jsme se s mužem brali, tak mu bylo dost líto, že ho rodiče málo fotili, že nemá žádnou dětskou nahatou fotku :mrgreen: Kdyby dostal krabici s drobnýma vzpomínkama, tak by radostí brečel :pankac:
Takže já letím pro krabici a první prošoupaný botičky :palec: [/citace
taky to udelam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.6.11 17:19

hele a proc jenom Prahy2?:DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.6.11 17:45

Známá, zase pro každé dítě koupila deníček, teda deníček vypadalo to spíš jako mega bible velikosti A4 a zapisovala tam všechny důležité události z jejich života, dávala tam fotečky, výstřižky z novin, jejich obrázky i písemky a poznámky ze žákovské a vždycky k tomu připsala nějaký ten komentář a nalepila nebo nakreslila obrázek. Děti o tom nevěděly dostaly to až k 18 narozeninám a taky to obrečely dojetím. Viděla jsem teda jen jeden ale byl moc moc hezký, moc si s tím vyhrála.
Taky mám krabičku vzpomínek zatím tam mám první dudlík, kartičku co měl v postýlce v nemocnici s údaji o jeho narození, pásku co jsem měla v nemocnici na ruce, první ponožečky, první vlásky a mám ofocené všechna vyšetření z UTZ a první fotečku z UTZ, mám dokonce i těhotenský test :mrgreen: Budu to muset taky nějak pěkně udělat, ať má památku. :pankac:
Jo a ještě jsem začala psát do wordu takový malý deníček jako jak spinkal, co se kdy naučil, co kdy dělal poprvé, kde jsem byli na výletě a co tam provedl…, ale teď jsem už chvilku nepsala tak budu muset dopsat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.6.11 18:05

Ahoj. Já mám pro obě holky deníček (notýsek, kam jsem psala poznámky během těhotenství, první rok každý den co jsme dělaly, co nového se naučila atp, druhý rok po měsíci a pak už jen zvláštní události) a památníček (knížka, do které se dopisují první pokroky, lepí fotky a já tam vložila i první ustřižené vlásky - Anežčiny, Marušku první stříhání teprve čeká). Pak mám pro Anežku krabici, kam schovávám na památku, co uznám za vhodné - prochozené permice ze cvičení atp. Až bude potřeba, tak to proberu a uvidím, co z toho vznikne. Anežce jsem z toho psaného deníčku vytiskla a nechala svázat knihu, přepsala jsem tam moje zápisky a k některým dnům přidala fotky z toho dne. Ke konci je pak přehled všech pokroků. Tenkrát jsem to věnovala mojí babičce k Vánocům, ale plánuju něco podobného vytvořit i Marušce, protože je to nádherná vzpomínka. Sice hodně pracná, ale stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová