Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
koncem zari razim sama na zaslouzeny odpocinek na tyden do Marianek, je to snad super pobyt, vcetne x lazenskych procedur. Moc nevim jak to tam vypada, jen vim ze je tam krasna fontana u parku
. Tak premyslim, zda si mam vzit vice knih s sebou nebo ochran
nne neminim se zmenit na barovou star a zit prostopasnym zivotem nocnich bludicek. Tesim se na parky, jmjde se da krasne cist na lavicce i kavarnicky. Jsem dost introvertka..Jen kdo tam byl, je to tam spise poklidne, nebo fakt cily rusny lazensky zivot. Nikdy jsem v laznich nebyla tak vubec nemam predstavu, kor kdyz jedu sama.
zas nechci vsechny vecery travit sama na pokoji to by mi bylo smutno asi. Diky za infa ![]()
@lilith1
Ahoj,
smutno ti opravdu nebude, protoze se tam budes potkavat s lidmi, kteri pujdou na procedury, date rec, a hned budes mit plno znamosti. Nebyla jsem v Mariankach, ale ja jsem mela spolubydlici, a nebyla jsem schopna docist jednu knihu za ten mesic
Ale zas byly dny, kdy jsme chtely mit klid a kazda si delala svoje (nebyly jsme pohadane).
Nabal se tak, jakoby si tam mela byt sama. Ono knizka, krizovky, notas se vzdycky hodi.
Lepsi to vezt zbytecne, nez se pak nudit ![]()