Co do Marianskych lazni?

12589
15.8.21 15:52

Co do Marianskych lazni?

Ahoj holky,
koncem zari razim sama na zaslouzeny odpocinek na tyden do Marianek, je to snad super pobyt, vcetne x lazenskych procedur. Moc nevim jak to tam vypada, jen vim ze je tam krasna fontana u parku :). Tak premyslim, zda si mam vzit vice knih s sebou nebo ochran :D nne neminim se zmenit na barovou star a zit prostopasnym zivotem nocnich bludicek. Tesim se na parky, jmjde se da krasne cist na lavicce i kavarnicky. Jsem dost introvertka..Jen kdo tam byl, je to tam spise poklidne, nebo fakt cily rusny lazensky zivot. Nikdy jsem v laznich nebyla tak vubec nemam predstavu, kor kdyz jedu sama. :nevim: zas nechci vsechny vecery travit sama na pokoji to by mi bylo smutno asi. Diky za infa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2577
15.8.21 16:59

@lilith1
Ahoj,
smutno ti opravdu nebude, protoze se tam budes potkavat s lidmi, kteri pujdou na procedury, date rec, a hned budes mit plno znamosti. Nebyla jsem v Mariankach, ale ja jsem mela spolubydlici, a nebyla jsem schopna docist jednu knihu za ten mesic :lol: Ale zas byly dny, kdy jsme chtely mit klid a kazda si delala svoje (nebyly jsme pohadane). :) Nabal se tak, jakoby si tam mela byt sama. Ono knizka, krizovky, notas se vzdycky hodi. :mrgreen: Lepsi to vezt zbytecne, nez se pak nudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová