Holení obličeje v pubertě?

Tonda Le
14.8.21 21:37

holení obličeje v pubertě?

Ahoj, mám 13 let jsem kluk a už si holím obličej, ruce, a nohy je to v pořádku a nebo bych měl přestat? s holením jsem začal nedávno když mi na obličeji narostlo hodně chlupů vypadal jsem jak opice a docela mě to štvalo tak jsem si začal holit obličej. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
14.8.21 21:47

No tak na tom, že si kluk v pubertě holí obličej není nic divného, to je snad normální, když začnou růst vousy, ne? Nebo si holis i čelo? Ale proč si holit ruce a nohy, u chlapa to fakt nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.8.21 21:51

Ruce nohy nehol to uz je na kluka moc a ano mozna jsi prvni ve tride kdo ma chlupy, ale nebudes posledni :) a tvar no proste jsi uz v tomhle dospel tak hold budes muset zacit driv nez nekteri kluci :) zkus poprosit tatku at ti kupi nejaky elektricky strojek at to s nim mas jednodussi a zbytecne se neriznes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
14.8.21 21:54

Vousy si klidně hol, ale ruce a nohy? 8o to nedělej, až se to dozví kámoši, mohli by pochybovat o tvé orientaci :nevim:. Navic to neni vůbec žádná ostuda, stává se z tebe chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 22:59
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 13 let jsem kluk a už si holím obličej, ruce, a nohy je to v pořádku a nebo bych měl přestat? S holením jsem začal nedávno když mi na obličeji narostlo hodně chlupů vypadal jsem jak opice a docela mě to štvalo tak jsem si začal holit obličej. :zed: A ještě jedna otázka mohl bych požívat i depilační krém ve 13letech? Nebo se mám jenom klasický holit? :think:
  • Citovat
  • Upravit
56505
14.8.21 23:01

Nekrmte toho trolla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat