Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak na tom, že si kluk v pubertě holí obličej není nic divného, to je snad normální, když začnou růst vousy, ne? Nebo si holis i čelo? Ale proč si holit ruce a nohy, u chlapa to fakt nechápu…
Ruce nohy nehol to uz je na kluka moc a ano mozna jsi prvni ve tride kdo ma chlupy, ale nebudes posledni
a tvar no proste jsi uz v tomhle dospel tak hold budes muset zacit driv nez nekteri kluci
zkus poprosit tatku at ti kupi nejaky elektricky strojek at to s nim mas jednodussi a zbytecne se neriznes ![]()
Vousy si klidně hol, ale ruce a nohy?
to nedělej, až se to dozví kámoši, mohli by pochybovat o tvé orientaci
. Navic to neni vůbec žádná ostuda, stává se z tebe chlap.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 13 let jsem kluk a už si holím obličej, ruce, a nohy je to v pořádku a nebo bych měl přestat? S holením jsem začal nedávno když mi na obličeji narostlo hodně chlupů vypadal jsem jak opice a docela mě to štvalo tak jsem si začal holit obličej.A ještě jedna otázka mohl bych požívat i depilační krém ve 13letech? Nebo se mám jenom klasický holit?
Ahoj, mám 13 let jsem kluk a už si holím obličej, ruce, a nohy je to v pořádku a nebo bych měl přestat? s holením jsem začal nedávno když mi na obličeji narostlo hodně chlupů vypadal jsem jak opice a docela mě to štvalo tak jsem si začal holit obličej.