Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte čím bych si mohla zakrýt týden staré tetování?
Jedu na dovolenou k rybníku a chci se koupat, ale fólie se mi už sloupla.
Děkuji za rady ![]()
Jinou fólií? Mě na to taterka dávala obyč potravinovou fólii, ale ještě ten den sem to měla sundat a nechat dýchat. Za týden už to musí být zatahnute ne? Spíš bych to překryla něčím, aby na to nesvítilo slunce.
@Kriss Tina měla jsem na tom nějakou hojivou, po 5 dnech se sloupla a mám tam ještě pár strupů.
Díky za radu!
@natalla píše:
Ahojky,
chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte čím bych si mohla zakrýt týden staré tetování?
Jedu na dovolenou k rybníku a chci se koupat, ale fólie se mi už sloupla.
Děkuji za rady
No a přesně proto se nedoporučuje tetování v létě když se lidi chodí slunit a koupat.
Ideálně bych to měla nejdelší možnou dobu zakryté oblečením a určitě hodně mazat opalovákem. Plus teda pokud to nemáš ještě 100% zahojené, tak s tím lízt do rybníku je fakt ohromný nápad.
Ještě existují voděodolné náplasti, jen záleží jak velké to tetování máš.
@Parninas píše:
No a přesně proto se nedoporučuje tetování v létě když se lidi chodí slunit a koupat.
Ideálně bych to měla nejdelší možnou dobu zakryté oblečením a určitě hodně mazat opalovákem. Plus teda pokud to nemáš ještě 100% zahojené, tak s tím lízt do rybníku je fakt ohromný nápad.Ještě existují voděodolné náplasti, jen záleží jak velké to tetování máš.
Co dodat, přesně tak
@nototo píše:
Co dodat, přesně tak
Já už tady jen nervózně přešlapuju a těším se na podzim abych si mohla uskutečnit své návrhy.
Nechápu, že do toho někdo jde v létě.
Do čerstvého tetování v přírodním rybníku leda tak něco chytneš twl!!
nešla bych!!
vždy jsem těch pár dní (10-14) bez koupání vydržela, doma sprcha a chodím od podzimu do jara… blbá doba na kérku takováhle výheň! obecně i pro hojení takové vedro, pot - příště to líp naplánuj
jinak folii jsem vždy měla jen ten den a můj tatér /xnásobný mistr republiky/ pak už doporučuje hojení na čerstvém vzduchu (+ max. desinfekce a lékařská vazelína)
A to jsi nebyla předem upozorněna na to, ze s tím budeš mít omezení? Kort v létě?
Nikam bych s tim nelezla, i kdyby to mělo být zabalené buhvi v čem ![]()
Jo, já jsem dost hazardér a koupu se v lecčems, ale s týden starým tetováním ne-e, ani neslunit. Max velká voděodolná náplast a přes to UV triko.
@natalla Chci tetování, chci se koupat v rybníku. A chci a chci a chci.
![]()