Zakrytí tetování

6
14.8.21 16:52

zakrytí tetování

Ahojky,
chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte čím bych si mohla zakrýt týden staré tetování?
Jedu na dovolenou k rybníku a chci se koupat, ale fólie se mi už sloupla.
Děkuji za rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
14.8.21 16:54

Jinou fólií? Mě na to taterka dávala obyč potravinovou fólii, ale ještě ten den sem to měla sundat a nechat dýchat. Za týden už to musí být zatahnute ne? Spíš bych to překryla něčím, aby na to nesvítilo slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.8.21 17:00

@Kriss Tina měla jsem na tom nějakou hojivou, po 5 dnech se sloupla a mám tam ještě pár strupů.
Díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.8.21 17:01
@natalla píše:
Ahojky,
chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte čím bych si mohla zakrýt týden staré tetování?
Jedu na dovolenou k rybníku a chci se koupat, ale fólie se mi už sloupla.
Děkuji za rady :nevim:

No a přesně proto se nedoporučuje tetování v létě když se lidi chodí slunit a koupat.
Ideálně bych to měla nejdelší možnou dobu zakryté oblečením a určitě hodně mazat opalovákem. Plus teda pokud to nemáš ještě 100% zahojené, tak s tím lízt do rybníku je fakt ohromný nápad. :roll: Ještě existují voděodolné náplasti, jen záleží jak velké to tetování máš.

• Citovat
  • Upravit
1103
14.8.21 17:04
@Parninas píše:
No a přesně proto se nedoporučuje tetování v létě když se lidi chodí slunit a koupat.
Ideálně bych to měla nejdelší možnou dobu zakryté oblečením a určitě hodně mazat opalovákem. Plus teda pokud to nemáš ještě 100% zahojené, tak s tím lízt do rybníku je fakt ohromný nápad. :roll: Ještě existují voděodolné náplasti, jen záleží jak velké to tetování máš.

Co dodat, přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.8.21 17:05
@nototo píše:
Co dodat, přesně tak

Já už tady jen nervózně přešlapuju a těším se na podzim abych si mohla uskutečnit své návrhy. :mrgreen: Nechápu, že do toho někdo jde v létě.

• Citovat
  • Upravit
24807
14.8.21 17:20

Do čerstvého tetování v přírodním rybníku leda tak něco chytneš twl!!
nešla bych!!
vždy jsem těch pár dní (10-14) bez koupání vydržela, doma sprcha a chodím od podzimu do jara… blbá doba na kérku takováhle výheň! obecně i pro hojení takové vedro, pot - příště to líp naplánuj ;) jinak folii jsem vždy měla jen ten den a můj tatér /xnásobný mistr republiky/ pak už doporučuje hojení na čerstvém vzduchu (+ max. desinfekce a lékařská vazelína)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.21 17:20

A to jsi nebyla předem upozorněna na to, ze s tím budeš mít omezení? Kort v létě?
Nikam bych s tim nelezla, i kdyby to mělo být zabalené buhvi v čem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
14.8.21 17:30

S tydennim tetovanim bych na slunce ani do rybnika nelezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.8.21 17:35

Jo, já jsem dost hazardér a koupu se v lecčems, ale s týden starým tetováním ne-e, ani neslunit. Max velká voděodolná náplast a přes to UV triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
14.8.21 19:37

@natalla Chci tetování, chci se koupat v rybníku. A chci a chci a chci. :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
13187
14.8.21 19:53
@Elenloth píše:
@natalla Chci tetování, chci se koupat v rybníku. A chci a chci a chci. :roll: :roll: :roll:

A teď hned! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová